Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οντως εχει πανεμορφο προσωπο αλλά τετοιοι μυες σε γυναικα παραειναι υπερβολή.

για αθλήτρια δεν ειναι καθόλου υπερβολή, αν ηταν η φάτσα της θα ειχε πάρει αγριάδα (100% πιθανότητα σε side effect στις γυναίκες που βάζουν ή παράγουν παραπάνω ανδρογόνες ορμόνες στον οργανισμό τους για να υποστηρίξουν μυικότητα παραπάνω του φυσικού τους ορίου . 

απο εκεί και πέρα αθλήτριες πχ σαν αυτή

duco-natalia.jpg?w=600&h=333

που κάνει σφαιροβολία έχουν και παραπάνω μυς απο την άλλη που ανέβασα αλλα πχ στη συγκεκριμένη κρύβονται σε έξτρα κιλά λίπους που έχει σε σχέση με την άλλη άρα και δεν κάνει εντύπωση.

πάντως γουστάρω που δεν σας αρέσουν οι γυμνασμένες γκόμενες γιατι 

Δημοσ.

Άλλο πράγμα το fit και άλλο πράγμα το βάζω μυες για να εχω για την φωτογράφιση...

Μέρες

οχι δεν κατάλαβες , δεν βάζουν μυς για την φωτογράφιση , τους αναδεικνύουν γιατι αυτή ειναι η δουλειά τους. Πως κάποια χοντρή προσπαθεί με χίλιους τρόπους να πειράξει τις φωτογραφίες της κρύβοντας το μισό πρόσωπο ή με photoshop για να φανεί καλύτερη και να κρύψει τα τσαγούλια και τις μαγούλες?

εν το έχεις δει ? ελα τώρα όλες το κάνουν , έ αυτές ξεγελούν τον άλλο και οταν τις δεις απο κοντά τρέχεις να κρυφτείς, στην περίπτωση των αθλητών αναδεικνύουν αυτό που έχουν διώχνοντας τα νερά που τους θολώνουν. Τώρα μη μπούμε στο τριπάκι γιατί φωτογραφίζονται λελ...

συμφωνώ βέβαια πως θα ηταν ηλίθιο κάποιος να προσπαθεί να ειναι στην χ κατάσταση για τις φωτογραφίες και το fb , υπάρχει κ τέτοιος κόσμος, όπως υπάρχουν και κοπρολάγνοι και άλλοι που πληρώνουν να τους κατουράνε

image.png?w=400&c=1 . 

Δημοσ.

αυτά που λες στην αρχή, τα περισσότερα τουλάχιστον τα έχω γράψει κατα καιρούς στο fitness thread γιατι σε σχέση με άλλους που μετράνε το γραμμάριο και ζουν αποστειρωμένα και κυκλοφορούμε με καλύτερα σώματα και κάνουμε και τις καταχρήσεις μας αλλα δεν 

και όχι δεν δέχομαι να μου λέει κάποιος οτι η συγκεκριμένη γκόμενα που έχει το μισό μη πω 1/3 του χεριού μου και έχει τόσα χρόνια παραπάνω προπόνησης απο εμένα

1908325_683932774976180_8160871829586301

ειναι σαν άντρας ούτε οτι αποτελεί ντροπή για το γυναικείο φύλο λελ 

καλά για τις γυναίκες που δεν τους αρέσει δεν λέω κάτι , ποτέ δεν τους άρεσε κάποια ομορφότερη γιατι δεν ειναι θέμα κακίας, έτσι λειτουργούν στην πλειοψηφία τους by default, εγώ αν δω άντρα ομορφότερο απο εμένα και το παραδέχομαι και τον χαίρομαι που ειναι οπως ειναι , ασχέτως αν του το έδωσε η φύση(χαρακτηριστικά προσώπου) ή αν του έφυγε ο κώλος να το καταφέρει (σώμα),  δεν προσπαθώ να τον μειώσω. 

Κι εγω δεν δέχομαι να μην δέχεται κάποιος να του το πω.

Γούστα ειναι αυτά ρε νικοκ. Κι εμενα δεν μ'αρέσει αυτο το πράγμα που βλέπω απο το λαιμό και κάτω. Δεν λέω πατσιές και κοιλιές, αλλά ενα κλικ πριν αρχίσει η γραμμωση είναι καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι γουστάρω πολύ, ειδικά σε ξανθιά. Το μέγεθος του στήθους όμως είναι critical σε αυτό το σώμα, αν είναι λίγο μικρότερο του απαιτούμενου, μπορεί να πέσει ο πύργος από τραπουλόχαρτα.

Δημοσ.

Γούστα ειναι αυτά ρε νικοκ. Κι εμενα δεν μ'αρέσει αυτο το πράγμα που βλέπω απο το λαιμό και κάτω. Δεν λέω πατσιές και κοιλιές, αλλά ενα κλικ πριν αρχίσει η γραμμωση είναι καλά.

Αυτή η γράμμωση όμως νομίζω μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είναι η ιδανική για γυναίκα

1238128_162050484002184_1317116086_n.jpg

Ουπς λάθος φώτο

900x900px-LL-56a5245d_sexy-fitness-girls

Δημοσ.

ε άλλο το γούστο μας στις γυναίκες/άντρες, αυτό ειναι υποκειμενικό , αλλα για την ποιότητα του άλλου σαν αθλητή δεν μπορούμε να λέμε οτι νάνε

Και πόσο μάλλον να κρίνουν αθλητές άτομα που τον αθλητισμό τον είδαν μόνο μέσα απο οθόνες 

το τι πέρασε ο άλλος για να φτάσει σε μια κατάσταση μόνο αυτός το ξέρει και μόνο οποιος έχει περάσει παρόμοιες καταστάσεις το καταλαβαίνει 

dont get me wrong , το έχω ξαναπεί , ο κόσμος δεν χρειάζεται να απαρτίζεται απο μοντέλα , για εμένα οποιος τρώει σαβούρα και τη γουστάρει και δεν γυμνάζεται σκληρά μαγκιά του (μια απλή άσκηση οποιουδήποτε τύπου χρειάζεται σε όλους, ειναι θέμα υγείας ) αλλα όχι να μου κρίνει τον άλλο που ειναι καμια 20ριά levels ποιο πάνω απόλες τις απόψεις , είπαμε 

και τέλος έχω βαρεθεί να βλέπω αγύμναστους και χοντρούς να λένε οτι δεν τους αρέσει μια κορμάρα , οκ μάγκες δεν σας αρέσει , αλλα και να σας άρεσε δεν θα είχατε πιθανότητες , οπότε αράξτε στα butterface 

άλλο θέμα γούστου οπως σωστά λες και άλλο παραλογισμός :'3

Δημοσ.

μη μου το χαλάς κ ήθελα να δημιουργήσω ίντριγκες λελ
ok boyz & girls , we stop here
ήθελα να κόψω αντιδράσεις σε κάτι extreme νιεχνιεχνιεχ 

tumblr_m1ravj4TMf1r8lc9y.gif

Στο fitness thread βάλτε τέτοιες φωτό ρεεεεε!!! Τί φταίμε οι υπόλοιποι;

έπρεπε.. αχχαχαχααχχαχαχαχαχααχχχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχχααχ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...