cthulhucarbide Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ενώ το "και γω θυσιασα το βυζι μπρος στη μυικη υπερτροφια" είναι καλύτερο. Γενικά φαινόταν που πάει το πράγμα με αυτό το θρεντ εδώ και πολύ καιρό
Razor_7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλά όλα αυτά αλλά σαν αυτή που πόσταρε ο νίκοτς τίποτα, άλλα επίπεδα πρόσφυσης σε λέω... 2
revolver1990 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Και το άλλο....και το άλλο Αυτό με το κρεβάτι και την γυναίκα.
viper2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μπαίνω στο forum και διαβάζω 'τι να κάνω για να τους πείσω οτι δεν εχω πρόβλημα στυσης' Νταξ, best status evar Σπερες 2
nicoc89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Πηγαίνετε στο fitness thread.2 Τελευταίες σελίδες.....max iq 80.Έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας. εγώ απλά θα βάλω αυτή τη φωτογραφία και όποιος έχει μυαλό θα καταλάβειαπαντάει σε πολλά πράγματαόσο για τις top γκόμενες που δεν μας αρέσουν, μας προκαλούν αηδία αλλα τυχαίνει ποτέ να μη μας καθόντουσαν η ψυχολογία εξηγεί τι παίζει και εδω μέσα παίζει συχνά καταλαβαίνεις γιατι δεν ασχολούμαι και πολυ με το συγκεκριμένο thread , εδω μέσα rollάρει καλύτερα η ώρα :"3
slipknot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ντάξει ρε φίλε, ξέρω 'γω; Έχω την εντύπωση ότι η μοντέρνα καθιέρωση του lifestyle της υγείας και της άσκησης έχει κάνει λίγο κακό γιατί δεν κρατήθηκε το μέτρο και τα πράματα πήγαν στα άκρα. Βέβαια μιλάμε για μια κοινωνία που σε μεγάλο μέρος της είχε μάθει να παίρνει το αμάξι για να πάει στο περίπτερο 2 τετράγωνα πιο κάτω, έτσι; Δε χρειάζονται υπερβολές τώρα, να μετράς το τυρί που βάζεις στο τοστ; Εγώ πίνω, καπνίζω, κοιμάμαι λίγο και γενικώς ακολουθώ μια ζωή rockstar, αλλά είμαι ζωντανός. Ο Zyzz με όσα έκανε αποτελεί πρότυπο για πολλούς fitnessάδες, αλλά είναι νεκρός.Παίζουν πολλά ρόλο όπως στην περίπτωση του παραπάνω, τα οποία δεν μπορείς να ελέγξεις πάντα, γι' αυτό η γυμναστική από μόνη της δεν εγγυάται τίποτα. Εγώ έχω και καλά γονίδια, είμαι γερός και μεγάλος σαν άλογο. Θέλω να πιστεύω ότι όπου είμαι, μια γυναίκα νιώθει έντονα την αντρική παρουσία, ενώ ένας άντρας με βλέπει και σκέφτεται ότι θα μπορεί να στηριχτεί πάνω μου σε περίπτωση που κάνουν ντου οι Τούρκοι. Είμαι fit, αλλά δεν γυμνάζομαι οργανωμένα. Τις προάλλες ξέρω γω πήγα και περπάτησα 4km ακούγοντας Rammstein με industrial φόντο στο βάθος και νταλίκες να παιρνάνε. Βέβαια τότε επιζητούσα έμπνευση, όχι άσκηση. Γενικά προτιμώ να γυμνάζω το μυαλό μου, λύνω sudoku. Φαντάζει αμελητέο, αλλά όταν έρθουν τα γεράματα και γλιτώσω το Alzheimer θα κάνει τη διαφορά. Θα τα πούμε και τότε αν γράφουμε ακόμα, αν και δε νομίζω να με θυμάστε.Τέλος πάντων, θέλω να πω, ζήστε της ζωή σας όπως θέλετε χωρίς ψυχαναγκαστικούς περιορισμούς. Να κουνιέστε λίγο, πριν ή ενδιάμεσα στα raids σηκωθείτε απ' την καρέκλα, slav-squatάρετε για 1 λεπτό και όλα θα πάνε καλά. Yolo. 4
nicoc89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 αυτά που λες στην αρχή, τα περισσότερα τουλάχιστον τα έχω γράψει κατα καιρούς στο fitness thread γιατι σε σχέση με άλλους που μετράνε το γραμμάριο και ζουν αποστειρωμένα και κυκλοφορούμε με καλύτερα σώματα και κάνουμε και τις καταχρήσεις μας αλλα δεν και όχι δεν δέχομαι να μου λέει κάποιος οτι η συγκεκριμένη γκόμενα που έχει το μισό μη πω 1/3 του χεριού μου και έχει τόσα χρόνια παραπάνω προπόνησης απο εμένα ειναι σαν άντρας ούτε οτι αποτελεί ντροπή για το γυναικείο φύλο λελ καλά για τις γυναίκες που δεν τους αρέσει δεν λέω κάτι , ποτέ δεν τους άρεσε κάποια ομορφότερη γιατι δεν ειναι θέμα κακίας, έτσι λειτουργούν στην πλειοψηφία τους by default, εγώ αν δω άντρα ομορφότερο απο εμένα και το παραδέχομαι και τον χαίρομαι που ειναι οπως ειναι , ασχέτως αν του το έδωσε η φύση(χαρακτηριστικά προσώπου) ή αν του έφυγε ο κώλος να το καταφέρει (σώμα), δεν προσπαθώ να τον μειώσω.
TeZaS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Με σκληρή προπόνηση και winstrolaki όλα γίνονται. 7 στους 5 γυμνασμένους με winstrolaki θα σου πουν 'φίλεεεε μόνο διατροφή κάνω και λίγη πρωτεΐνη' και σε 3 μήνες τους βλέπεις απο κάτι λαπάδες που ήταν να γίνονται τετράγωνοι
thomasG4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Με σκληρή προπόνηση και winstrolaki όλα γίνονται. 7 στους 5 γυμνασμένους με winstrolaki θα σου πουν 'φίλεεεε μόνο διατροφή κάνω και λίγη πρωτεΐνη' και σε 3 μήνες τους βλέπεις απο κάτι λαπάδες που ήταν να γίνονται τετράγωνοι Αυτό φίλε μου είναι η δικαιολογία του τεμπέλη. "Παίρνει πρωτεΐνες αυτός ρε τι να μας πει τώρα;". Για μένα αυτοί που παίρνουν πρωτεΐνη και άλλα σκευάσματα δεν κάνουν καλό στην υγεία τους και κακώς τα παίρνουν, αλλά αυτο δεν μειώνει τη προσπάθεια που κάνουν. Μόνο άμα κάποιος κάνει προσπάθεια για να γίνει fit μπορεί να καταλάβει τι έχει τραβήξει ο άλλος για να γίνει έτσι. Δεν φτιάχνεις σώμα μόνο με πρωτεΐνη. Και άλλο πρωτείνη άλλο steroids. Έχει γίνει καραμέλα αυτό με τα φάρμακα και μόνο απο τεμπέληδες ή αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει να φτιάξουν το σώμα τους το ακούς.
TeZaS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Προσωπικά επειδή πήγα μετανάστης σε ξένο κράτος (κυπρο) το έριξα απο την αρχή στο γυμναστήριο να περνάει και η ώρα μου. Έχω 3 μήνες που πάω 5 με 6 φορές την βδομάδα, έχω ξεκουραδέψει αρκετά και αρχίζω και στρώνω σαν σώμα. Έχω χάσει 6 κιλά και συνεχίζω, απο διατροφή έχω κόψει αρκετά τις μλκίες που έτρωγα. Το θέμα μου είναι οτι έχω δεί άτομα στο γυμναστήριο να ξεκινούν μετά απο μένα, με κάτι ποδαράκια σαν γλιτσινάρια και μέσα στους 3 αυτούς μήνες να είναι 2 επίπεδα πάνω απο εμένα. Πως σηκώνεις ρε τύπε 80 κιλά πάγκο μέσα σε 1 μήνα να πούμε? και οι περισσότεροι είναι έτσι στο gym, άλλο το fitness και άλλο αυτό που νομίζουν οτι είναι fitness. Εγώ παλεύω να βγώ απο την κατηγορία της κουράδας πάντως. 1
gatokoritso Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 <p>Ναι ενώ το "και γω θυσιασα το βυζι μπρος στη μυικη υπερτροφια" είναι καλύτερο.</p> Όταν το είδα αυτό κύλισε ένα δάκρυ. Εγώ και να ήθελα να θυσιάσω βυζι εκείνο δεν το βάζει κάτω. Του λέω σταματά να τρως όλο το φαΐ! Κοίτα τα πλευρά κοίτα τη πλάτη όλο κόκκαλο και μου λέει εγώ και κωλος κάνουμε κουμαντο.ζω ένα δράμα.... Στολίσαμε δέντρο. 2
nicoc89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Με σκληρή προπόνηση και winstrolaki όλα γίνονται. 7 στους 5 γυμνασμένους με winstrolaki θα σου πουν 'φίλεεεε μόνο διατροφή κάνω και λίγη πρωτεΐνη' και σε 3 μήνες τους βλέπεις απο κάτι λαπάδες που ήταν να γίνονται τετράγωνοι το winstrolάκι που παίρνουν οι μισοί Ελληνες πουθενάδες δεν ειναι καν winstrolάκι , βασικά τα περισσότερα φάρμακα που παίρνουν δεν ειναι καν αυτό που τους λένε και σε αρκετές περιπτώσεις ειναι τεστο κακής ποιότητας απ το τοπικό lab κωλοπετινίτσας. Τώρα άνθρωπο που να μπαίνει σε cutting ή finisher cycle για bulking δεν έχω δει με τα μάτια μου αλλα σίγουρα θα υπάρχουν και τέτοιοι κασμάδες. όποιος πάρει κιλά χωρίς υπόβαθρο και χωρίς να ξέρει πως να τα κρατήσει μετά την κούρα καταλήγουν στο βόθρο , μετά το κατούρημα γιατι ειναι νερά και φευγουν. Απο τη στιγμή που κάποιος δεν ξέρει να φάει και να προπονηθεί ειναι 1000% σίγουρο οτι δεν θα κρατήσει τίποτα παρα μόνο ολες τις παρενέργειες που επειδή ακριβώς δεν ξέρει τι κάνει ειναι βέβαιο οτι θα τις εμφανίσει που αν και ειναι θέμα τύχης καμια φορά δεν θα ξέρει να τις κοντρολάρει και να τις περιορίσει. Η χρήση του φαρμάκου έχει απο πίσω ολόκληρη επιστήμη , πρέπει να ξέρεις γιατι θα συμπεριφερθεί έτσι το σώμα σου και πως να φέρεις το hormone balance πίσω στην αρχική του μορφή. Αν δεν ξέρεις μπορεί να βρεθείς με μόνιμο hormone imbalance και σε ακραίες περιπτώσεις να δεις τα ραδίκια ανάποδα. και τέλος ναι τα φάρμακα ειναι μόδα στην Ελλάδα αλλα αυτό που δεν καταλαβαίνουν ειναι κάτι που ξέρουμε οι περισσότεροι στο insomnia , οταν θες να αγοράσεις κάτι δεν πας στον πωλητή να σου προτείνει τι θα πάρεις , κάνεις έρευνα , μαθαίνεις τι θες και γιατί , ζυγίζεις return (κέρδος) over price(υγεία). ε στο 99,9% των περιπτώσεων ειναι αχρείαστα και γελοίο που γίνεται η χρήση τους για το σώμα του χομπίστα δεν χρειάζονται φάρμακα , τα σώματα των μοντέλων φτιάχνονται με φυσικό τρόπο , αλλα θέλουν χρόνια και όταν λέω μοντέλων εννοώ το σώμα που θα φτιάξει ο μέσος αθλούμενος που ξέρει τι κάνει , όχι το σώμα του χ fitness model που ειναι στα "σωστά" κιλά με 6% bodyfat. το οτι κάποιοι θέλουν να τρέξουν sprint και όχι μαραθώνιο το πληρώνουν και ο καθένας ειναι υπεύθυνος για τις επιλογές του
gatokoritso Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 <p>Δώσε tips για φυσική αύξηση στήθους asap</p> Δεν έχω τιπς η φύση το αποφάσισε. <br>
Adon1s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω η εγκυμοσύνη ή η εποχή που έπεται αυτής , το κάνει @ΤΕΖΑΣ. Τί είναι ενα "γλιτσινάρι" ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις