Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το πόστ περίμενα

Δεν αποδεικνύει τίποτα πέρα από το γεγονός ότι μπορεί να έχω διαβάσει είδηση/δει βίντεο που αναφέρεται ή να έχω φίλους-γνωστούς που μου το είπαν. Είμαι αθώος.

In other news

Σύντροφος Ελληνίδα μου έκλεψε την ιδέα και I need to rush to the finish line για να μην εκτεθώ.

#λες και δεν ειχαμε αρκετα προβλήματα

Αυτό είναι σεναριακό κλισέ σε τουλάχιστον 7/10 ταινίες/σειρές που αφορούν κάποιον που εργάζεται σε marketing. Θέλω περισσότερο info.

Για ερευνητικούς λόγους

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν αποδεικνύει τίποτα πέρα από το γεγονός ότι μπορεί να έχω διαβάσει είδηση/δει βίντεο που αναφέρεται ή να έχω φίλους-γνωστούς που μου το είπαν. Είμαι αθώος. Αυτό είναι σεναριακό κλισέ σε τουλάχιστον 7/10 ταινίες/σειρές που αφορούν κάποιον που εργάζεται σε marketing. Θέλω περισσότερο info.

Για ερευνητικούς λόγους

Εξαφάνισέ την

Την σύντροφο Ελληνίδα

Ππρια αθώος είσαι παλαιο-sperglord

And

Ειναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου εκτός οτι ειναι οχι έξυπνη. Also, νυστάζω και πρεπει να τρέξω για να προλάβω αυτο που έγινε.

#Coffee just won't cut it

viper και slipknot σε ένα παράλληλο σύμπαν είναι soulmates

Κατι σαν ενα 6d interstellar

• Like 2
Δημοσ.

τώρα που είπατε για ταινία.

είδα το fury.

αυτός ο πούστης ο μπράντ αγέραστος είναι

καλά και ο eminem γύρισε το berserk κ ηταν σαν πιτσιρικάς και μετά στη live εμφάνιση ηταν σαν τον κώλο της μαϊμούς 

μην ξεχνάμε βέβαια οτι εκτός απο το makeup παίζουν κ ενέσεις κολλαγόνου ανα κάμποσους μηνες που σφίγγουν το δέρμα  

πάντως για την ηλικία τους μια χαρά ειναι , ιδικά ο μπράντ στα 50 του νταξ  B)

edit: HOLY SHIT!!!!!!!

http://www.tvguide.com/PhotoGallery/Stars-Dont-Age-1059496/1059500

μου έφυγε το μυαλό με τις ηλικίες λελ !!!

Δημοσ.

καλά και ο eminem γύρισε το berserk κ ηταν σαν πιτσιρικάς και μετά στη live εμφάνιση ηταν σαν τον κώλο της μαϊμούς 

μην ξεχνάμε βέβαια οτι εκτός απο το makeup παίζουν κ ενέσεις κολλαγόνου ανα κάμποσους μηνες που σφίγγουν το δέρμα  

πάντως για την ηλικία τους μια χαρά ειναι , ιδικά ο μπράντ στα 50 του νταξ  B)

edit: HOLY SHIT!!!!!!!

http://www.tvguide.com/PhotoGallery/Stars-Dont-Age-1059496/1059500

μου έφυγε το μυαλό με τις ηλικίες λελ !!!

Ναι ρε εννοείται ότι κάτι κάνουν όλοι λίγο πολύ, αλλά δεν κάνει υπερβολές σαν τον μίκι ρουρκ,στα κοντινά είχε ρυτίδες έκφρασης κλπ κλπ

αλλά θα μου πεις αν δεν καλοκρατιούνται αυτοί που η δουλειά τους είναι η εμφάνιση τους..

• Like 1
Δημοσ.

τώρα που είπατε για ταινία.

είδα το fury.

αυτός ο πούστης ο μπράντ αγέραστος είναι

Kαι ατάλαντος όπως πάντα :P  

Δημοσ.

Πηγαίνετε στο fitness thread.2 Τελευταίες σελίδες.....max iq 80.Έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...