Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Okay, το οτι μου έστειλαν email για αγοραπωλησία μουσικών οργάνων το βρίσκω okay. Το οτι το email έγραφε west.coast.greece@....

Ομολογώ οτι με ξεπερνάει.

Δημοσ.

:shock: :confused:

Ειδικά από τότε που η γιαγιά μου σταμάτησε να βάζει την συγκεκριμένη κολώνια,έχω διάφορες εξάψεις όταν την οσμίζομαι.

Δημοσ.

Πω πω και η δικια μου γιαγια την επαιρνε. Και καμια φορα με εστελνε να της παρω εγω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μικρος πηγαινα σε εναν μπαρμπερη (απο τους τελευταιους του ειδους πιστευω) που αφου μου τα επαιρνε με την ψιλη , ειχε θυμαμαι μια χερουκλα που μου φαινοταν γιγαντιαια .

Την εκλεινε σαν να θελει να πιει νερο και εμοιαζε σαν κολυμπηθρα , εριχνε μεσα μισο λιτρο αρωμα απο ενα τεραστιο μπουκαλι "βαθμοι 70" (δε θυμαμαι μαρκα) και μου το εσκαγε στο κεφαλι .

Πωωω τι θυμηθηκα

Σιγκηνηση

Δημοσ.

πήγα για κούρεμα και η βοηθός της κομμώτριας δεν την πάλευε , οπως με κούρευε τις έπεσε 4-5 φορές η τσατσάρα , μπέρδευε τα λόγια της , και έκανε απότομες κινήσεις , τέρμα weird φάση γιατι κουρεύει χρόνια 
τουλάχιστον οπως με κούρευε μου έκανε σαν μασαζ στο κεφάλι , κανα 5λεπτο ακόμα και με έπαιρνε ο ύπνος
γουστάρω μασαζ , μπορώ να κοιμηθώ στο λεπτό 

καλά το μασάζ στην ρόγα του αυτιού ειναι ικανό να με στείλει για ύπνο στο τσακ μπαμ 

Δημοσ.

@slipknot Όταν ανέβει yt η εκπομπή του Τάκαρου μετά το σημερινό, στείλε ένα pm

Πάρε από τώρα το channel, γιατί αύριο θα γυρίσω αργά σπίτι. Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά τουλάχιστον με τέτοιο αποτέλεσμα η εκπομπή θα είναι μπόμπα αύριο. Την περιμένω πως και πως.

Μέχρι τις 15.00-16.00 θα έχει ανέβει λογικά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...