Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εκεί που πάω lvl 49 και ειμαι έτοιμος για ding βλέπω οτι βγάλανε update και το max level πήγε 60 

:"(

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ok παιδιά λειτούργησε. Το antivirous δεν βρήκε τπτ βέβαια, και αυτό ποτέ δεν ξέρεις αν είναι καλό ή κακό.

Να σας δω στο άλλο θέμα τώρα. Έκανα απεγκατάσταση τον firefox για να τον ξαναπεράσω από την αρχή, επειδή μου έκανε κάτι κόλπα σε κάτι site. Με το που τον ξανακατέβασα και τον ξαναεγκατέστησα, με το που άνοιξε ήταν όλα όπως πριν! Οι σελιδοδείκτες στην θέση τους, τα σάιτ στην θέση τους, δεν χρειάστηκε ούτε log in να κάνω στα site. Δηλαδή wat δε φακ?? Και εννοείται το πρόβλημα παραμένει

Δημοσ.

<p>Το χει τερματίσει λίγο η υγρασία τις τελευταίες μέρες στην συμπρωτεύουσα, έτσι;</p>

Πιςτεύω πως τα τελευταία 2329 χρόνια ύπαρξης της πόλης η υγρασία είναι ενα σταθερό πρόβλημα

Όπως και αυτο το σπαςτικό τσικι τσικι τσικι που βρεχει και δεν ειναι βροχη αλλά γλίτσα . Γλιστρας παντου,μουσκεμα τα παπουτσια και αντε να καβαλησεις σκουτερ #ουτεκαν

• Like 1
Δημοσ.

Το μαλί μου είναι ~4 πόντους . Προχθες τα έλουσα και απο το πρωι ειμαι λες και βούτηξα το κεφάλι μου στη δεξαμενη της ΕΛΑΙΣ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...