Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν, άκου τον γερολούσι και δε θα χάσεις.

Βραστό νερό, 200-220ml.

Μαύρο ρούμι, κάνα κατοστάρι ml.

4 κουταλιές σούπας μέλι.

4 κουταλιές σούπας στυμμένο λεμόνι.

Τη φλούδα από μισό λεμόνι.

Ένα ξυλάκι κανέλα.

Όλα μαζί σε μια μεγάλη κούπα, θα είσαι περδίκι μέσα στο μισάωρο.

το βράζεις όλο αυτό το μίγμα δηλαδή, ή απλά το ανακατεύεις;

εγώ τα πιστιρίκια όταν έχουν βήχα-χλέπες-πονόλαιμο, τους δίνω μέλι με κανέλα: σε μια κουταλιά της σούπας μέλι ρίχνω μέσα κανέλα και ανακατεύω, μπόλικη, όσο πάρει μέχρι να γίνει πάστα, πρωί - βράδυ. Με την 2η κουταλιά είναι 50% καλύτερα. Αν έχουν βήχα ξηρό σπαστικό ασταμάτητο, στίβω μισό λεμόνι και διαλύω μέσα μια κουταλιά μέλι. Μαχαίρι ο βήχας για αρκετές ώρες, επανέρχεται όμως μετά...

Δημοσ.

Τι λέτε μωρέ, σιγά μην κάνεις και τον bartender. Μια κούπα τσάι με μέλι αντί για ζάχαρη (που πάει πάντα έτσι κι αλλιώς) και λίγες σταγόνες από λεμόνι αρκεί.

Δημοσ.

Το καυτό γάλα με μέλι τελικά βοηθάει άμα έχεις το λαιμό σου η το αντίθετο;

ακουσε με και δεν θα χασεις.περνεις φασκομηλο κανεις ενα δυνατο τσαι ριχνεις μεσα χυμο απο μισο λεμονι μια κουταλια μελι και μια ιδεα αλατι(ιδεα εεε οχι χουφτα).

+ αγορασε απο μαγαζι με βοτανα και βρασε εχινακια εχινεκια δεν θυμαμε πως λεγεται ακριβως για το κρύωμα πες θα καταλαβουν.2 μερες να το πίνεις αυτο κανει ωραια δουλεια.

αν δεν πιασουν ολα αυτα πιες τσιπουρο.

αν την επομενη μερα παλι εισαι σκατα πηγαινε στο γιατρο.ειναι προφανες οτι εισαι πραγματικα αρρωστος και οι κομπογιαννίτικες μαλακιες δεν πιανουν.ε συμβαινουν αυτα...

Δημοσ.

το βράζεις όλο αυτό το μίγμα δηλαδή, ή απλά το ανακατεύεις;

Απλό ανακάτεμα. Δε διαφέρει πολύ απ' το ρακόμελο εκ πρώτης όψεως, αλλά έχοντας δοκιμάσει και τα δύο, αυτό το πράγμα είναι βάλσαμο. Ίσως είναι η προσθήκη λεμονιού, ίσως κάνει τη διαφορά το ρούμι; Δεν ξέρω. Θεωρητικά μπορείς να το κάνεις και με ρακή/τσίπουρο αντί για ρούμι.

Δημοσ.

ειστε ολοι μάγισσες !!! 
για βγάλτε τα κιτάπιασ να φέρω της γιαγιάσμ να κάνουμ χοκους πόκους :3

έχω βγάλει ενα εσωτερικό σπυράκι στο σημείο που βγαίνει πάντα, λιγο δεξιά στο γένι και ειναι σπαστικό :"(

Δημοσ.

έχω βγάλει ενα εσωτερικό σπυράκι στο σημείο που βγαίνει πάντα, λιγο δεξιά στο γένι και ειναι σπαστικό :"(

ριζελαιο.

tumblr_lqz3el1ssf1qev7yro1_500.gif

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να μπω σε safe mode και για κάποιον λόγο δεν τα καταφέρνω http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ss/safe-mode-windows-7_4.htm#step-heading

Κρατάω πατημένο το F8 αλλά το μόνο που αλλάζει είναι που μου δίνει την επιλογή από ποιον σκληρό να bootάρω. Και μετά κανονικά ξεκινάει.

Την εικόνα με τα advanced boot option δεν μου την εμφανίζει...

Δημοσ.

Κάποιος σε μάτιαξε. Πάρε τηλ. την γιαγιά σου.

η γιαγιά μου να κάτσει εκεί που κάθετε , γουστάρω να τρώω αλλα όποτε έχω πάει την πιάνει μια λύσσα να με ταΐσει οτι έχει 

μπορεί να μου έρχετε να ξεράσω μετά απο 6-7 κρουασάν μεγάλα και σοκολατάκια ενω έχω φάει και φαγητό πριν πάω και να μου πει να σου ψήσω μια μπριζόλα? δεν έφαγες τιποτα , θα κάτσεις να φάμε? xD!

Δημοσ.

Προσπαθώ να μπω σε safe mode και για κάποιον λόγο δεν τα καταφέρνω http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ss/safe-mode-windows-7_4.htm#step-heading

Κρατάω πατημένο το F8 αλλά το μόνο που αλλάζει είναι που μου δίνει την επιλογή από ποιον σκληρό να bootάρω. Και μετά κανονικά ξεκινάει.

αμα μπαινεις κανονικα δοκιμασε μεσω msconfig να ρυθμισεις στην επανεκκίνηση να μπεις σε safe mode.

http://www.wikihow.com/Start-Windows-in-Safe-Mode

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως παίζει θέμα με τη motherboard και ενεργοποιείται με διαφορετικό κουμπί.

Ένας εναλλακτικός τρόπος είναι να:

-πατήσεις Win (το κουμπί αριστερά από το Alt) + R

-msconfig -> OK

-Στην καρτέλα Boot tickάρεις την επιλογή Safe Boot -> Apply

Την επόμενη φορά που θα κάνεις rr θα ξεκινήσει αυτόματα, όταν τελειώσεις θα πρέπει απλά να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία για να το απενεργοποιήσεις.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...