slipknot Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 ban2 ? Stormrain επίβαλλε την τάξη... Κι άλλος για μπαν. Λοιπόν, η σειρά είναι μία και η κάισερ γωνία. Kaiser>Fix>Heinenken>Amstel>Άλφα>Mythos>Βεργίνα Καλά, δεν ψάχνομαι με μπύρες, την Kaiser να την καταλάβω, αλλά heineken και amstel πάνω από άλφα; Μήπως πίνεις και "βότκα" με 20%;
thomasG4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Κι άλλος για μπαν. Λοιπόν, η σειρά είναι μία και η κάισερ γωνία. Kaiser>Fix>Heinenken>Amstel>Άλφα>Mythos>Βεργίνα Ε οχι και η fix καλύτερη απο μύθο και βεργίνα. 1
Pa0ki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Οι Βεργίνα είναι στο top 3 εύκολα Όσοι έχουν κάνει φοιτητές Κομοτηνή/Ξάνθη ξέρουν 2
BadBoy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μου κάνει εντύπωση που θεωρείτε την Amstel μπίρα. Προσωπικά έχω πάρει μια 50άδα και με βγάζει μια χαρά για πετρέλαιο θέρμανσης μέχρι στιγμής.
caution Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Χωρίς την αμστελ δεν θα είχαμε χτισμένα σπίτια - μαζώξου
Razor_7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 η βεργίνα είναι να την βάζεις στον καφέ αντί για νερό...
Adon1s Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Η φιξ τοτε τι ειναι,για να πλενεις το αμαξι ; Νερο με γευση μπυρα ειναι Κλασσεις ανωτερη η Βεργίνα
Pa0ki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ειδικά η weiss http://www.kathimerini.gr/792609/article/oikonomia/epixeirhseis/vergina-weiss-h-ellhnikh-mpyra-ap-th-8rakh-me-tis-megalyteres-die8neis-diakriseis
Razor_7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 μιλάμε για αυτήν εδώ ε? Αν ναι τότε το πράγμα είναι κάπως έτσι:
AntiCambeR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Πρωτη ειναι η Kaizer και τελευταια η Amstel που την εχουν κανει σαν οινοπνευμα.Εχω την εντυπωση οτι η Amstel πιο παλια ηταν καλυτερη.Η Βεργινα ειναι νερουλη.Ουτε η Fix η απλη μου αρεσει.Η μαυρη Fix ειναι οκ.Η Heineken,Alpha και Mythos πινονται. Οι καλες ειναι και ακριβες.Καλυτερα να πινουμε λιγες και καλες παρα πολλες και φθηνες.
caution Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Οι καλες ειναι και ακριβες.Καλυτερα να πινουμε λιγες και καλες παρα πολλες και φθηνες. ΡΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; Τι 'ναι αυτά ρε;!
GreekMonkey Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 heiniken και αφήνω τις ψαγμενιές σε εσάς να τρώγεστε για το ποιά είναι πιο κατουρόμπυρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις