Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε ξεφυγει;

Μεσοβδομαδα τετοια θεματα ;

Ban απευθειας

Θα μπορούσε να το εντάξει στο δικό ΜΟΥ θρεντ.. Δε φέρθηκε έξυπνα.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σας έχει τύχει μέσα στον εκνευρισμό σας να σφίγγετε τους κυνόδοντες και να οραματίζεστε οτι δαγκώνετε του άλλου τον λαιμό και τον ξεσκίζετε? τώρα τελευταία το παθαίνω 

Δημοσ.

σας έχει τύχει μέσα στον εκνευρισμό σας να σφίγγετε τους κυνόδοντες και να οραματίζεστε οτι δαγκώνετε του άλλου τον λαιμό και τον ξεσκίζετε? τώρα τελευταία το παθαίνω 

Βαθιές αναπνοές και OM, αδερφέ.

• Like 1
Δημοσ.

γαμεί η σοκολάτα υγείας με λεμόνι.

Δεν έχω δοκιμάσει με λεμόνι αλλά η μαύρη του Παυλίδη με πορτοκάλι είναι απο τις αγαπημένες μου. Love or Hate κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Τι μας πέρασες, τίποτα βαπίρ?

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει με λεμόνι αλλά η μαύρη του Παυλίδη με πορτοκάλι είναι απο τις αγαπημένες μου. Love or Hate κατάσταση.

όντως ωραία και αυτή. αλλά το λεμόνι ένα τσικ παραπάνω κατ εμε

Δημοσ.

Απο τις φθηνιάρικες μπύρες:

Kaiser>>Μύθος>Βεργίνα>Άλφα>Amstel>Fix>Heineken

Κι άλλος για μπαν.

Λοιπόν, η σειρά είναι μία και η κάισερ γωνία.

Kaiser>Fix>Heinenken>Amstel>Άλφα>Mythos>Βεργίνα

Δημοσ.

Βαθιές αναπνοές και OM, αδερφέ.

άλλο λεω οτι αντί να θες να δώσεις μπουνιές να βγαίνει το ένστικτο του δαγκώματος 

όνειρο μου ειναι να είχαμε δόντια σαν τους καρχαρίες και όταν τα σπάμε να τα αντικαθιστούμε , να μπορούσες να δαγκώνεις σαν άνθρωπος , τώρα αμα δαγκώσεις κανέναν και τα σπάσεις θα μείνεις χωρίς δόντια 

ωραίος ο ηχος για meditation , τον τελευταίο καιρό βάζω αυτό στα ακουστικά του mp3 και το ακούω για να κοιμηθώ , βοηθάει για καλό ύπνο

χθες το ξέχασα σε λουπα και έπαιζε μέχρι το πρωί

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...