Pantelwolf Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 τιντουτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Με ελληνικό + φραπέ και πάλι κουτουλάω :| #λιώσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Τι διάολο μόνο εγώ ξύπνησα απ τις 10 με μάτι γαρίδα και όρεξη;; Τι πήρατε καλέ χθες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ρε συ katie απορώ πώς ξύπνησες τόσο νωρις!! Και μάλιστα Σάββατο. Σύνολο 3 μπύρες ήπια αλλά πήγα και για after οπότε μετά ξερή κ ξύπνημα σαν ζόμπι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ας σε ξύπναγαν κι εσένα 8.30 η ώρα για να κατέβεις κέντρο Σαββατιάτικα, να σε δω πόσο όρεξη θα είχες >.> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ρε συ katie απορώ πώς ξύπνησες τόσο νωρις!! Και μάλιστα Σάββατο. Σύνολο 3 μπύρες ήπια αλλά πήγα και για after οπότε μετά ξερή κ ξύπνημα σαν ζόμπι. Δεν ξέρω, το βιολογικό μου ρολόι δρα μόνο του. Και είχε απίστευτη νέκρα το σπίτι, ένας συνάδελφος μου στειλε στο fb και τσουυπ μάτι γαρίδα οπότε δε σκέφτηκα να ξανακοιμηθώ. Ας σε ξύπναγαν κι εσένα 8.30 η ώρα για να κατέβεις κέντρο Σαββατιάτικα, να σε δω πόσο όρεξη θα είχες >.> Παίζει να χάσω το μπάνιο μου αύριο για να κάνω απογραφή πρωί πρωί και έχω μείνει αναισθησία Γιατί 8:30 και γιατί κέντρο παρόλα αυτά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Χαζομαρές ρε συ, είχε κλείσει ραντεβού η αδελφή μου σε συνεργείο και δεν ήταν σίγουρη πως να πάει κτλ. Δεν έχει και πολύ καλή σχέση με τα συνεργεία γενικότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Και αυτός διδάσκει σε σχολείο. Γαμώ η παιδεία μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ολα ειναι μαυρα , ολα ειναι λάθος , οτιδήποτε προσπαθείς να κάνεις γυρίζει μπουμερανγκ και οι κοντινοί σου άνθρωποι δεν νιώθουνθες να μιλήσεις σε κάποιον και ειναι αδύνατον , προσπαθείς να βρεις τι ειναι λάθος , τι φταίει και ολα φαίνονται σωστά αλλα ταυτόχρονα λάθος.ποιος ο λόγος για όλα αυτά , γιατι υπάρχουμε γιατι βασανιζόμαστε γιατι σκοτίζουμε το μυαλό μας με τόσα χαζά πράγματα αφου η κατάληξη θα ειναι ίδια?. Αν δεν προσπαθούμε να περάσουμε το χρόνο μας όπως μας ευχαριστεί , αν χάσουμε έστω και ένα λεπτό σκεπτόμενοι την κατάληξη , αν τολμούσαμε , αν κάναμε το παραπάνω βήμα , no matter what... ειναι κομμάτι απο ενα βιβλίο που γράφω :cool: :cool:γκαλό ?? α?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Τι σχολειο? Ο Αναστασιαδης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ο τυπος του φβ που σχολιαζει και κανει σεαρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ολα ειναι μαυρα Βάλε και συ το σάμερτάιμ σάντνες, μπορείς! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Βάλε και συ το σάμερτάιμ σάντνες, μπορείς! :-D :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 :-D :-D Ιt hurts brah huh?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις