Valerie_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ειδα το fury σημερα. Καλο, δεν εκλαψα τα 6 ευρω μου
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Από τις 5.30 ξύπνιος.Τώρα ετοιμάζω αρακά με πατάτες. Καλημέρα! Kαι σκεφτόμουν να σε ρωτήσω την άλλη φορά που είχες πει τέτοια ώρα καλημέρα αν τώρα ξύπνησες ή αν τώρα γύρισες.. 1
Gtr34 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Kαι σκεφτόμουν να σε ρωτήσω την άλλη φορά που είχες πει τέτοια ώρα καλημέρα αν τώρα ξύπνησες ή αν τώρα γύρισες.. Πάνε οι εποχές που γύρναγα τέτοια ώρα, γέρασα! Καλημερα. 1
viper2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 As in Risk, the world is divided into a number of different regions that player try to dominate. Unlike Risk, however, the goal is not to occupy as many regions as possible, but to liquidate the votes you have purchased in regions in order to put as much money as possible in a Swiss Bank Account. The game lasts for twelve turns XD Μέρες Eίσαι και τυπικά vipleb δηλαδή.. ΧD Επειδη χρησιμοποίησα ΜΜΜ; Παίζει. =]
gatokoritso Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 εχει γαμηθει το φιτνες μπηκα να παρω εμπνευση και παλι τσακωμό πετυχα...εε μμαααα... 1
revolver1990 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 εχει γαμηθει το φιτνες μπηκα να παρω εμπνευση και παλι τσακωμό πετυχα...εε μμαααα... Εντάξει τι νόμιζες? Έχει γίνει τσιφλικάκι μερικών(αν εξαιρέσεις 2-3 σοβαρά άτομα) το συγκεκριμένο thread όπως και πολλά άλλα (βλέπε ταινίες-κιλλικ κτλ) όπου αν εκφράσεις διαφορετική άποψη τρέχουν να σε φάνε γιατί θίγονται. Γι αυτό ποστάρω κυρίως στο ΟΟΤ όπου δεν υπάρχει περιορισμός/κατακραυγή των γραφόμενων μου. 3
Adon1s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρω οτι είναι καπως ιδιαίτερο το θέμα , αλλά Πριν καιρο πηρα απο τον θείο το AVAST Έληξε η δωρεαν βερζιον του μήνα , και μετα απο πολυυυ καιρο σημερα παταω για ανανέωση δωρεαν 20μερου. Αυτο ήταν . Ανοιγουν τα windows και νάσου μια ωραία blue screen και απο μόνο του ρισταρτ Μπαινω σε safe mode , σβηνω το avast και πάλι το ιδιο . Για παρομοιο (χωρις μπλε οθονη) προβλημα πριν κανα 6μηνο ο μαστορας μουπε οτι καηκε ο σκληρος οποτε αλλαξα σκληρο και εγινε και φορματ. Τι κάνω τώρα ; Χωρις να ειμαι προκατειλημμενος περιμενω κατα 99% να ακουσω για καμμενο δισκο/μητρική καο φορμάτ. #τηνπούτσισα
thomasG4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρω οτι είναι καπως ιδιαίτερο το θέμα , αλλά Πριν καιρο πηρα απο τον θείο το AVAST Έληξε η δωρεαν βερζιον του μήνα , και μετα απο πολυυυ καιρο σημερα παταω για ανανέωση δωρεαν 20μερου. Αυτο ήταν . Ανοιγουν τα windows και νάσου μια ωραία blue screen και απο μόνο του ρισταρτ Μπαινω σε safe mode , σβηνω το avast και πάλι το ιδιο . Για παρομοιο (χωρις μπλε οθονη) προβλημα πριν κανα 6μηνο ο μαστορας μουπε οτι καηκε ο σκληρος οποτε αλλαξα σκληρο και εγινε και φορματ. Τι κάνω τώρα ; Χωρις να ειμαι προκατειλημμενος περιμενω κατα 99% να ακουσω για καμμενο δισκο/μητρική καο φορμάτ. #τηνπούτσισα Τι Windows έχεις;
Chrisxxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 εχει γαμηθει το φιτνες μπηκα να παρω εμπνευση και παλι τσακωμό πετυχα...εε μμαααα... Λινκ του καυγα; Βασικα το φιτνες εδω και καιρο εχει μετατραπεί σε ενα οοτ φιτνεσάδων. Σπανια θα βρεις κατι χρησιμο πλεον όπως στα αρχικά ποστ, ασε που αν δεν το παρακολουθεις τακτικά χανεις και τα καλά ποστ. Αλλα νταξ, φυσικη εξελιξη ενός τοπικ είναι. 1
Adon1s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρω οτι είναι καπως ιδιαίτερο το θέμα , αλλά Πριν καιρο πηρα απο τον θείο το AVAST Έληξε η δωρεαν βερζιον του μήνα , και μετα απο πολυυυ καιρο σημερα παταω για ανανέωση δωρεαν 20μερου. Αυτο ήταν . Ανοιγουν τα windows και νάσου μια ωραία blue screen και απο μόνο του ρισταρτ Μπαινω σε safe mode , σβηνω το avast και πάλι το ιδιο . Για παρομοιο (χωρις μπλε οθονη) προβλημα πριν κανα 6μηνο ο μαστορας μουπε οτι καηκε ο σκληρος οποτε αλλαξα σκληρο και εγινε και φορματ. Τι κάνω τώρα ; Χωρις να ειμαι προκατειλημμενος περιμενω κατα 99% να ακουσω για καμμενο δισκο/μητρική καο φορμάτ. #τηνπούτσισα Τι Windows έχεις; Τα 7
thomasG4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Τα 7 Το ρώτησα γιατί το Avast είχε θέμα με μπλε οθόνες στα Windows 8.1 Καλύτερα γράψε σε αυτό το θέμα για να έχεις μεγαλύτερη βοήθεια απο περισσότερα μέλη http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/
viper2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Λινκ του καυγα; Βασικα το φιτνες εδω και καιρο εχει μετατραπεί σε ενα οοτ φιτνεσάδων. Σπανια θα βρεις κατι χρησιμο πλεον όπως στα αρχικά ποστ, ασε που αν δεν το παρακολουθεις τακτικά χανεις και τα καλά ποστ. Αλλα νταξ, φυσικη εξελιξη ενός τοπικ είναι. Dude, το thread εχει πλημμυρίσει με purists... =] In other news Γλίτσα στον δρόμο και Άγιος ο θεός. Σπερες
gatokoritso Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Λινκ του καυγα; Βασικα το φιτνες εδω και καιρο εχει μετατραπεί σε ενα οοτ φιτνεσάδων. Σπανια θα βρεις κατι χρησιμο πλεον όπως στα αρχικά ποστ, ασε που αν δεν το παρακολουθεις τακτικά χανεις και τα καλά ποστ. Αλλα νταξ, φυσικη εξελιξη ενός τοπικ είναι. ριξε μια ματια στις τελευταιες 5-6 σελιδες και θα καταλαβεις.μια φραση να πεταξει ενας αμεσως οι αλλοι επιθεση.δεν το μπορω το ξεκατινιασμα.παλια το παρακουλουθουσα καθημερινα με ειχε βοηθησει αφανταστα και ειχε ωραιο χαβαλε αλλα τωρα μια φορα στις 15..αλλωστε εχω βρει το ρυθμο μ και δεν το εχω πολυ αναγκη. στο ικα ρε φιλε πας και καθεσε 2 ωρες και δεν εχεις τα χαρτια ετοιμα?μα το θεο λιγη οργανωση θελει...
slipknot Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Γι αυτό ποστάρω κυρίως στο ΟΟΤ όπου δεν υπάρχει περιορισμός/κατακραυγή των γραφόμενων μου. Έλα, με ποιον θα μιλήσω; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις