frenzy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μουλιασμένα αποβραδίς ή όχι; Χύτρα ή κατσαρόλα;
slipknot Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ποιος μουλιάζει φακές από πριν; Άσε, έπαθα mini εγκεφαλικό. Άμα θες να ξεδιψάσεις, πιες κάτι και ξεδίψασε
nicoc89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 πω ρε φιλε ειναι ηλίθιοι , μου έστειλαν tempered glass και ηταν ανοιγμένη η συσκευασία + ειχε μικρότερο απο αυτό του lg g2 γαμώ την τρέλα μου τα βόδια
Pa0ki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 ^ Πόσο μικρότερο? Γιατί γενικά δεν καλύπτει όλη την οθόνη, αφήνει ένα κενό δεξιά-αριστερά 1
gatokoritso Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 λενε χαλαει ο καιρος. λεω κανονιστε τα χριστουγεννα θελω χιονια. 2
nicoc89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 ^ Πόσο μικρότερο? Γιατί γενικά δεν καλύπτει όλη την οθόνη, αφήνει ένα κενό δεξιά-αριστερά αααα πες μου έτσι , ειπα κ εγώ και τρόμαξα γιατι στο sola κάλυπτε 100% ναι ολα καλά τώρα , απλά περίμενα οτι καλύπτει 100% το κινητό . αυτό πιάνει ολη την οθόνη αλλα αφήνει μια λεπτή χαραμάδα πάντως έκατσε κομπλέ , τζάμπα η ταραχή ειχα νευρα απο πριν γιαυτό έφαγα φρίκη , μου φτιάξανε τη μέρα σήμερα
GreekMonkey Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Όταν βλέπω άτομα να λένε για τα Χριστούγεννα και την καλύτερη περίοδο του χρόνου και να εξυμνούνε όλη αυτήν την βλακεία με τα στολίδια τα λαμπάκια κτλ μου έρχεται να ξεράσω από τον αφαλό. Ευτηχώς βέβαια οι περισσότεροι είναι γυναίκες οπότε σώζεται το πράμα.
mary Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Τα είχα μουλιασει. Σε κατσαρόλα. Χύτρα δε χρησιμοποιώ. Τόση ώρα ήταν άσπρα, τώρα καλά τα βλεπω. Είχε κανένα 2ωρο που έβραζαν
viper2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 πω ρε φιλε ειναι ηλίθιοι , μου έστειλαν tempered glass και ηταν ανοιγμένη η συσκευασία + ειχε μικρότερο απο αυτό του lg g2 γαμώ την τρέλα μου τα βόδια εφαγες πακετο; Σπερες
frenzy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Έτοιμα πρέπει να είναι δοκίμασε κι αναλόγως πως τη θες τη φασολάδα πηχτή ή νερουλή. Γαμώ τα παιχνίδια
gatokoritso Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Όταν βλέπω άτομα να λένε για τα Χριστούγεννα και την καλύτερη περίοδο του χρόνου και να εξυμνούνε όλη αυτήν την βλακεία με τα στολίδια τα λαμπάκια κτλ μου έρχεται να ξεράσω από τον αφαλό. Ευτηχώς βέβαια οι περισσότεροι είναι γυναίκες οπότε σώζεται το πράμα. χαλαρωσε scrooge.. θα κανουν santa run με μονο 500 ατομα....
Adon1s Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 ειχα νευρα απο πρινΠριεργο Εν τω νεταξυ ακουω μια ουμλερ ατακα στο δρομο Λεει η αλλη σε μια φιλη της -Μπλαμπλαμπλα .... Ειχα περιοδο,ομως την κατουρησα και τωρα ειμαι κομπλε . Μεταφραση ; 1
viper2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Όταν βλέπω άτομα να λένε για τα Χριστούγεννα και την καλύτερη περίοδο του χρόνου και να εξυμνούνε όλη αυτήν την βλακεία με τα στολίδια τα λαμπάκια κτλ μου έρχεται να ξεράσω από τον αφαλό. Ευτηχώς βέβαια οι περισσότεροι είναι γυναίκες οπότε σώζεται το πράμα. αγαπημενα jpeg του αποπανω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις