hackerW32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 μπορω να εχω αυτο το avatar κυριε διαχειριστά;
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Τι μαλακίες είναι αυτές; Αυτό είναι το θέλημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Να φιμώσουν τον κόσμο; 2
Adon1s Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Τι μαλακίες είναι αυτές; Αυτό είναι το θέλημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Να φιμώσουν τον κόσμο; Εψαχνα και εγω χθες απο το 1ο ( ή 2ο;Δε θυμαμαι) ΟΟΤ thread ενα νημα με τα all star μεχρι τοτε θεματα που εχουν ανοιχτει στο ινσομνια , και δεν υφισταται καν !
linkin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Και για να λυσω τις αποριες (και να σταματησουν τα δακρυα) αν και γελασα με μερικες απο τις παπαριτσες που γραψατε ( ), καινουρια δουλεια aka πολυ δουλεια σε μερος που δεν παιζει να μπαινω inso για κανενα λογο, 1 ωρα πηγαινε 1 ωρα ελα. Καταλαβατε. Σας αγαπαω ολους. Να ειστε δυνατοι.
hackerW32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 hackara to forum, αλλο avatar δειχνει εδω στα comment, αλλο στο προφιλ μου. θελω
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Νικοτς τελικα η γατα ηπιε το τσιπουρο τις προαλλες ή μπα ; Το πραγματικό ερώτημα είναι το εξής: η γάτα ήπιε το τσίπουρο; ή το Τσίπουρο τη γάτα; Ιδού ένα τετράστιχο που έγραψα εμπνευσμένος απ' το γατοτσίπουρο. Σε βλέπω στο ποτήρι μου και πίνοντας σε πίνω, κι όταν τελειώσει το πιοτό σαν Τσίπουρο θα γίνω. ΤriLoBite 1-12-2014 #καλομηνα 2
nicoc89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 ΕΛΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!!!! Μπαίνω fb και τρώω στη μάπα στην αρχική μου spoilerάρα απο walking dead απ την official page τους ....DAT DERE FUCKIN FAGGITS!!τόσα χρόνια που τους έχω follow δεν το έχω ξαναπάθει , τώρα βρήκαν , με το που έπαιξε το επ έτρεξαν να ανεβάσουν φωτογραφία -.-ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!! wohOoOo Το πραγματικό ερώτημα είναι το εξής: η γάτα ήπιε το τσίπουρο; ή το Τσίπουρο τη γάτα; Ιδού ένα τετράστιχο που έγραψα εμπνευσμένος απ' το γατοτσίπουρο. Σε βλέπω στο ποτήρι μου και πίνοντας σε πίνω, κι όταν τελειώσει το πιοτό σαν Τσίπουρο θα γίνω. ΤriLoBite 1-12-2014 #καλομηνα γκαλό γκαλότσίπουράκι approves
michael92 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Τι μαλακίες είναι αυτές; Αυτό είναι το θέλημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Να φιμώσουν τον κόσμο; Το ευγενικό όχι των admins/ mods στα φτυάρια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Προτού χαρακτηριστεί κάτι "μαλακία", καλό είναι να ρωτάμε, εκεί που πρέπει και όπως πρέπει. Τα παλιά νήματα αρχειοθετούνται πλέον, για να αποφύγουμε το φαινόμενο να ξεθάβονται νήματα για διαφήμιση, για αγνό παρθένο τρολάρισμα ή ακόμη και από καλοπροαίρετη διάθεση να μην ανοιχτεί νέο νήμα εφόσον υπάρχει ήδη παραπλήσιο ή ταυτόσημο (ακόμη κι όταν οι πληροφορίες είναι πλέον παρωχημένες και θα μπορούσε κάλλιστα να δικαιολογηθεί νέο νήμα). Εν πάση περιπτώσει, αν κάποιο νήμα έχει συναφείς πληροφορίες ή θα μπορούσε να συνεχιστεί παρά το μεγάλο διάστημα αδράνειας που μεσολάβησε (εικάζω ότι κάτι τέτοιο ισχύει στο νήμα cult ταινίες, αν δεν έχει ανοιχτεί άλλο εντωμεταξύ) αντί να γράφουμε για "μαλακίες" και "φιμώσεις" (ακόμη και ως αστεϊσμός, δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένος), στέλνουμε ένα μήνυμα στον αρμόδιο συντονιστή και βγαίνει το νήμα από το αρχείο. Και γενικά, αντί να γίνονται αυτές οι ερωτήσεις στο ΟΟΤ, καλό είναι να γίνονται στην κατάλληλη ενότητα. Υποθέτοντας πως πρωτίστως μας ενδιαφέρει να πάρουμε απάντηση.
Razor_7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Τι μαλακίες είναι αυτές; Αυτό είναι το θέλημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Να φιμώσουν τον κόσμο; τι άβαταρ κι αυτός ο ψαραντώνης...
slipknot Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καμιά ώρα (εκτός του αρχικού βρασμού), μπορεί και παραπάνω ανάλογα το φασόλι. Trust me.
Προτεινόμενες αναρτήσεις