caution Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Κάτι με "σακούλες" θερμού αέρα μοιάζει. Σαν διπλό candle balloon φτιαγμένο από σακούλες σκουπιδιών - κάτι τέτοιο... Ή απλά είναι ξεκάθαρο σημάδι Κυρίου και ο άθεος μέσα μου κοντράρει 1
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Κάτι με "σακούλες" θερμού αέρα μοιάζει. Σαν διπλό candle balloon φτιαγμένο από σακούλες σκουπιδιών - κάτι τέτοιο... Ή απλά είναι ξεκάθαρο σημάδι Κυρίου και ο άθεος μέσα μου κοντράρει Παιζει, σε συνδυασμο με την απαντηση που ελαβα στις Μικρες Αποριες, μαλλον κατι τετοιο ειναι. Και δεν αναφερομαι στο σημαδι κυριου
gatokoritso Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 <p>Παιδια θελω ψυχραιμια. Δεν θελω κλαματα, δεν θελω φωνες, δεν θελω τσακωμους. Απο αυριο η online παρουσια του Linkin στο φορουμ και στο ΟΟΤ θα μειωθει αισθητα. Μην στενοχωριεστε, θα σας διαβαζω που και που, θα ποσταρω καμια μλκια (εστω και ετεροχρονισμενα), ωστοσο παντα θα σας εχω στην καρδια μου.</p> <p> </p> <p>Κουραγιο φιλοι. Κουραγιο.</p>
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Site: Γρήγορα την σφουγγαρίστρα. #ΔενΓαμειςΠουΔενΓαμεις In other news, αυτά τα "ραντεβού" που δεν βγαίνουν πουθενά πρέπει να τα κοιτάξω... Μάλλον ξεκινάει ο οίστρος της γάτας και περιμένει τον πρίγκηπα...
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 πρώτα φεύγει η κατιπαι μετά εσύ. όχι. αυτό πάει πολύ, Η κατιπιέ γιατί έφυγε, ξέρουμε; *κατιεπιέ Και μετά κατηγορούσε εμένα πως της χαλάω τ' όνομα.. Μονο εγω βλεπω ενα καταρτι; Πολύ το φοβάμαι.. :-Ρ
revolver1990 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Έψαχνε γκόμενο online (απέλπιδες προσπάθειες). Είναι προφανές ότι μόλις πήγε ο slevin στρατό παράτησε το forum.Καραούλι έξω από το στρατόπαιδο. Είναι γνωστό ότι είμαι χιουμορίστας. νύχτες και τα χέρια έξω από τις κουβέρτες. 1
GreekMonkey Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Που είναι αυτή η τυπάρα ο Σλέβιν γαμώτο. Κρίμα και ήταν καλό θύμα για troll πολλές φορές.
nicoc89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 μαλάκες χθες το βράδυ στις 4 ξάπλωσα να κοιμηθώ , κλείνω το φως και μετά απο 1 λεπτό ? εκεί που έβλεπα στο pc world party άρχισα να ακούω ψυθίρους δίπλα μου και απο πάνω απο το κεφάλι μου , λες και βρισκόταν κάποια.Ειναι λες και το οραματίζομαι , βλέπω και την μορφή στο μυαλό μου οταν νιώθω οτι κάτι βρίσκεται δίπλα μουπάω τουαλέτα και νιώθω οτι ειναι στον καθρέφτη πίσω μου την ώρα που έριχνα ούρουςγυρνάω να φύγω και οραματίζομαι την τύπισσα να περνάει απο τον καθρέφτη και να έρχεται κατα πάνω μου βγάζοντας μια κραυγή λες και ηταν απο μεγάφωνο ξαπλώνω ξανά και ακούω στο δεξί μου αφτί ενα γέλιο λες και έβγαινε απο τούνελ περίεργη φάση η αϋπνία
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Που είναι αυτή η τυπάρα ο Σλέβιν γαμώτο. @skopia
GreekMonkey Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 i know. ρητορικό ήταν το όλο concept. slevin γύρναααααααα
Adon1s Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Νικοτς τελικα η γατα ηπιε το τσιπουρο τις προαλλες ή μπα ;
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 ρητορικό ήταν το όλο concept I know. Ιn other news, κοίτα σουξέ ο σλέβουρας... Μαξιλάρια για φάση; srly? Έκανε και έντιτ και το έγραψε ακριβώς όπως εγώ. #da_fuq
Pa0ki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Και κει που στο Prisoners έλεγα "Πωωω, πολύ μπούλης έγινε αυτός", ΜΠΑΜ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις