viper2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Βρωμεροί κονσολο-χωρικοί κυρίες και κύριοι... Βάλε δόσεις για να παίξεις κανά lol με τα υπόλοιπα παιδάκια... Σπερες huehuehue Για φόρτιση μιλαγα, προφανώς. Επίσης δεν ασχολούμε με το PC γιατι εχει χαλάσει η μια οθόνη. Soooo, αν δεν θελεις να μείνεις με το ποντίκι στο χέρι, καλυτερα να το ξανασκεφτεις...
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Oi αλκαλικές στον πόντικα μου κρατάν 1.5 μήνα. Στο keyboard 1.5 χρόνο... Συμπέρασμα: Μόνο keyboard.
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Βάλε δόσεις για να παίξεις κανά lol με τα υπόλοιπα παιδάκια... Σπερες Κάνε clan με 12χρονα να παίξετε Cowadooty. ΑΣΕ ΒΡΕ ΤΩΡΑ ΒΡΕ 1
nicoc89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 τρελή η γκόμενα , την ειδα να αλληθωρίζει κ μου σηκώθηκε Βάλε δόσεις για να παίξεις κανά lol με τα υπόλοιπα παιδάκια...ΣπερεςΓια φόρτιση μιλαγα, προφανώς. Επίσης δεν ασχολούμε με το PC γιατι εχει χαλάσει η μια οθόνη. Soooo, αν δεν θελεις να μείνεις με το ποντίκι στο χέρι, καλυτερα να το ξανασκεφτεις... θα ψυρίζω τις αλκαλικές απ το σπίτι μου και θα τους λεω οτι τελείωσαν να παίρνουν άλλες #free!!!!!!
viper2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Κάνε clan με 12χρονα να παίξετε Cowadooty. Δεν παίζουμε multi. + Single player story lines = prive απολαύσεις.
linkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Παιδια θελω ψυχραιμια. Δεν θελω κλαματα, δεν θελω φωνες, δεν θελω τσακωμους. Απο αυριο η online παρουσια του Linkin στο φορουμ και στο ΟΟΤ θα μειωθει αισθητα. Μην στενοχωριεστε, θα σας διαβαζω που και που, θα ποσταρω καμια μλκια (εστω και ετεροχρονισμενα), ωστοσο παντα θα σας εχω στην καρδια μου. Κουραγιο φιλοι. Κουραγιο.
viper2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Παιδια θελω ψυχραιμια. Δεν θελω κλαματα, δεν θελω φωνες, δεν θελω τσακωμους. Απο αυριο η online παρουσια του Linkin στο φορουμ και στο ΟΟΤ θα μειωθει αισθητα. Μην στενοχωριεστε, θα σας διαβαζω που και που, θα ποσταρω καμια μλκια (εστω και ετεροχρονισμενα), ωστοσο παντα θα σας εχω στην καρδια μου. Κουραγιο φιλοι. Κουραγιο. Σε στέλνουν σε τόπο χωρις wifi?
nicoc89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Παιδια θελω ψυχραιμια. Δεν θελω κλαματα, δεν θελω φωνες, δεν θελω τσακωμους. Απο αυριο η online παρουσια του Linkin στο φορουμ και στο ΟΟΤ θα μειωθει αισθητα. Μην στενοχωριεστε, θα σας διαβαζω που και που, θα ποσταρω καμια μλκια (εστω και ετεροχρονισμενα), ωστοσο παντα θα σας εχω στην καρδια μου. Κουραγιο φιλοι. Κουραγιο. πορτοκαλαδιλίκι ?
revolver1990 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Σε στέλνουν σε τόπο χωρις wifi? Πέφτει δουλειά.
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Παιδια θελω ψυχραιμια. Δεν θελω κλαματα, δεν θελω φωνες, δεν θελω τσακωμους. Απο αυριο η online παρουσια του Linkin στο φορουμ και στο ΟΟΤ θα μειωθει αισθητα. Μην στενοχωριεστε, θα σας διαβαζω που και που, θα ποσταρω καμια μλκια (εστω και ετεροχρονισμενα), ωστοσο παντα θα σας εχω στην καρδια μου. Κουραγιο φιλοι. Κουραγιο. Μετά το αρχικό σοκ αρνούμαι να σε πιστέψω. Το ίδιο είχε πει κι ο ρηβόλβας.. Κι όμως είναι ακόμα εδώ...
Valerie_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Παιδια θελω ψυχραιμια. Δεν θελω κλαματα, δεν θελω φωνες, δεν θελω τσακωμους. Απο αυριο η online παρουσια του Linkin στο φορουμ και στο ΟΟΤ θα μειωθει αισθητα. Μην στενοχωριεστε, θα σας διαβαζω που και που, θα ποσταρω καμια μλκια (εστω και ετεροχρονισμενα), ωστοσο παντα θα σας εχω στην καρδια μου. Κουραγιο φιλοι. Κουραγιο. πρώτα φεύγει η κατιπαι μετά εσύ. όχι. αυτό πάει πολύ,
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δεν παίζουμε multi. + Single player story lines = prive απολαύσεις. Εμείς παίζουμε και multi, αλλά πολύ διαλεχτά και σίγουρα όχι lol. Εν πάση περιπτώσει, σε 2 ώρες στην Κάνιγγος να το λύσουμε μια και καλή. Φέρε μηχανάκια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις