Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος zimmer και μ@λακίες.

Να τι έπρεπε να έχει το στελαρ.

Ευχαριστούμε,αλλά όχι.

Θα πάρω Zimmer πάνω από αυτό(και αρκετοί άλλοι),πολύ ψευδοροκοηλεκτρονικονιανια.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πόσο κρατάνε οι μπαταρίες στα ασύρματα πληκτρολόγια/ποντίκια? το keyboard έχει μικρές και το mouse AA

Δημοσ.

πόσο κρατάνε οι μπαταρίες στα ασύρματα πληκτρολόγια/ποντίκια? το keyboard έχει μικρές και το mouse AA

Σε ποντικό με καθημερινή χρήση μια ΑΑ κρατάει περίπου 2+ εβδομάδες.

• Like 1
Δημοσ.

χμμμ νταξ οκ ειναι , θα πάρω κανα φορτιστή κ επαναφορτιζόμενες , απλά έλεγα μη κάνει και μου τελειώσουν σε 2-3 μέρες κ το πετάξω στον τοίχο . Το mouse να το κλείνω απο το διακόπτη το βράδυ ? χθες το ξέχασα 

Δημοσ.

Σε ποντικό με καθημερινή χρήση μια ΑΑ κρατάει περίπου 2+ εβδομάδες.

Λίγα λες. Στης κόρης μου το ποντίκι κρατάει κανένα 3μηνο τουλάχιστον με καθημερινή χρήση. To keyboard στο HTPC (που χρησιμοποιώ τηλεκοντρολ οπότε βλέπει χρήση μια φορά την εβδομάδα) έχω αλλάξει μπαταρίες 2 φορές σε 3 χρόνια.

Δημοσ.

Λίγα λες. Στης κόρης μου το ποντίκι κρατάει κανένα 3μηνο τουλάχιστον με καθημερινή χρήση. To keyboard στο HTPC (που χρησιμοποιώ τηλεκοντρολ οπότε βλέπει χρήση μια φορά την εβδομάδα) έχω αλλάξει μπαταρίες 2 φορές σε 3 χρόνια.

Έπρεπε να γράψω ότι ο δικός μου ποντικός είναι από τα σάπια wireless δίχως καν on/off επιλογή.

Έτσι έχει μεγάλη κατανάλωση σε waiting time...

Δημοσ.

Kαι της κόρης μου αρκετά παλιό logitech είναι. Τα καινούργια παίζει και να χτυπάνε 6μηνο. Πάντως συμφέρει καλύτερα αλκαλικές παρά επαναφορτιζόμενες.

Δημοσ.

καλά και το δικό μου δεν ειναι και κανένα high end , αυτό έχω αλλα είμαι απολύτως ευχαριστημένος για την χρήση που το θέλω αλλα και για την τιμή του. Τόσο το πληκτρολόγιο όσο το mouse δίνουν καλή solid αίσθηση στην χρήση και δεν παρουσιάζουν κανένα θέμα. γενικά ηταν καλό upgrade απο αυτά που ειχα. (αρχαίο ms keyboard διαλυμένο + mouse turbox <----- LeLelelelelLLL

Kαι της κόρης μου αρκετά παλιό logitech είναι. Τα καινούργια παίζει και να χτυπάνε 6μηνο. Πάντως συμφέρει καλύτερα αλκαλικές παρά επαναφορτιζόμενες.

είχε μέσα αλκαλικές duracel και αν συμφέρει καλύτερα θα συνεχίσω με τέτοιες . 

Δημοσ.

Εγώ που είμαι γεροgamer με claw grip κι εγχειρισμένο χέρι (καρπιαίο σωλήνα)  δεν τα γούσταρα ποτέ τα ασύρματα λόγω βάρους. Έχω το G400s κι ένα παλιό G11 που κάνουν την δουλειά τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...