LongTom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ποιος zimmer και μ@λακίες. Να τι έπρεπε να έχει το στελαρ. Ευχαριστούμε,αλλά όχι. Θα πάρω Zimmer πάνω από αυτό(και αρκετοί άλλοι),πολύ ψευδοροκοηλεκτρονικονιανια.
nicoc89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 πόσο κρατάνε οι μπαταρίες στα ασύρματα πληκτρολόγια/ποντίκια? το keyboard έχει μικρές και το mouse AA
LongTom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 πόσο κρατάνε οι μπαταρίες στα ασύρματα πληκτρολόγια/ποντίκια? το keyboard έχει μικρές και το mouse AA Σε ποντικό με καθημερινή χρήση μια ΑΑ κρατάει περίπου 2+ εβδομάδες. 1
nicoc89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 χμμμ νταξ οκ ειναι , θα πάρω κανα φορτιστή κ επαναφορτιζόμενες , απλά έλεγα μη κάνει και μου τελειώσουν σε 2-3 μέρες κ το πετάξω στον τοίχο . Το mouse να το κλείνω απο το διακόπτη το βράδυ ? χθες το ξέχασα
frenzy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Σε ποντικό με καθημερινή χρήση μια ΑΑ κρατάει περίπου 2+ εβδομάδες. Λίγα λες. Στης κόρης μου το ποντίκι κρατάει κανένα 3μηνο τουλάχιστον με καθημερινή χρήση. To keyboard στο HTPC (που χρησιμοποιώ τηλεκοντρολ οπότε βλέπει χρήση μια φορά την εβδομάδα) έχω αλλάξει μπαταρίες 2 φορές σε 3 χρόνια.
LongTom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Λίγα λες. Στης κόρης μου το ποντίκι κρατάει κανένα 3μηνο τουλάχιστον με καθημερινή χρήση. To keyboard στο HTPC (που χρησιμοποιώ τηλεκοντρολ οπότε βλέπει χρήση μια φορά την εβδομάδα) έχω αλλάξει μπαταρίες 2 φορές σε 3 χρόνια. Έπρεπε να γράψω ότι ο δικός μου ποντικός είναι από τα σάπια wireless δίχως καν on/off επιλογή. Έτσι έχει μεγάλη κατανάλωση σε waiting time...
frenzy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Kαι της κόρης μου αρκετά παλιό logitech είναι. Τα καινούργια παίζει και να χτυπάνε 6μηνο. Πάντως συμφέρει καλύτερα αλκαλικές παρά επαναφορτιζόμενες.
nicoc89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 καλά και το δικό μου δεν ειναι και κανένα high end , αυτό έχω αλλα είμαι απολύτως ευχαριστημένος για την χρήση που το θέλω αλλα και για την τιμή του. Τόσο το πληκτρολόγιο όσο το mouse δίνουν καλή solid αίσθηση στην χρήση και δεν παρουσιάζουν κανένα θέμα. γενικά ηταν καλό upgrade απο αυτά που ειχα. (αρχαίο ms keyboard διαλυμένο + mouse turbox <----- LeLelelelelLLL Kαι της κόρης μου αρκετά παλιό logitech είναι. Τα καινούργια παίζει και να χτυπάνε 6μηνο. Πάντως συμφέρει καλύτερα αλκαλικές παρά επαναφορτιζόμενες. είχε μέσα αλκαλικές duracel και αν συμφέρει καλύτερα θα συνεχίσω με τέτοιες .
GreekMonkey Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εγώ τώρα στο νέο μου πισί, τι να πάρω σε πληκτρολόγιο/ποντίκι; Ασύρματο or not?
frenzy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εγώ που είμαι γεροgamer με claw grip κι εγχειρισμένο χέρι (καρπιαίο σωλήνα) δεν τα γούσταρα ποτέ τα ασύρματα λόγω βάρους. Έχω το G400s κι ένα παλιό G11 που κάνουν την δουλειά τους.
leftermann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 ναι, το ασύρματο ποντίκι φταίει για τον καρπιαίο σου γέρο μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις