TriLoBiTe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 τωρα αν ο αλλος ξυπναει και εχει κανει το κρεβατι λιμνη εεε επιβαλεται και πρωινο ντουζ. Λίγη ανεμιστούρα αρκεί για να μη γίνει το κρεβάτι λίμνη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ωωω κατιεπιέε μην το κάνεις πιο δύσκολο απ' ό,τι είναι.. συνεχίζω να σε μισώ δεν έχει να λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 συνεχίζω να σε μισώ δεν έχει να λέει Άι νόου κατιεπιέ, άι νόου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Good morning people. Zzzzzzz.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Good morning people. Zzzzzzz.... το κάψαμε χθες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Λιγάκι. Πεινάω κ νυστάζω ταυτόχρονα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 πεινάω σκέτο, όλο λέω να μαγειρέψω και όλο με κρατάει πίσω το πλύσιμο των πιάτων μετά... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 "Παιδιά να ρωτήσω με το χάρτη υγείας κάθε πότε σκουπίζεστε α; Κάπου διάβασα ότι τα βαπίρ δε σκουπίζονται γιατί εκεί έχουν το παλούκι και έτσι μπορείς να τα ξεχωρίσεις." ΜπαρμπαΛού?!?! Η συγγένεια τώρα δικαιώνεται. Μώρνηνένη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Έπαιξα δυο checkpoints στο killzone 3 και παραλίγο να με πάρει ο ύπνος. # ερείπιο Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Έκατσα σε ένα μαγαζί να περιμένω μια φίλη και δίπλα μου παρήγγειλαν Κύπριοι. Και μου φαίνονταν ακαταλαβιστικα τα αρβανιτικα που μιλούσε η γιαγιά μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Έκατσα σε ένα μαγαζί να περιμένω μια φίλη και δίπλα μου παρήγγειλαν Κύπριοι. Και μου φαίνονταν ακαταλαβιστικα τα αρβανιτικα που μιλούσε η γιαγιά μου μωρέ κι αυτούς τους συνηθίζεις μετά από λίγο, σου αφήνουν και κατάλοιπα προφοράς, το να τους διαχειριστείς πάλι, παλούκι... ήμουν μεταξύ του να κατέβω με τους γονείς για μπάνιο φαγητό κτλ και να γυρίσω και του να λιώσω σπίτι, guess what Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Βράστα. μου ζήτησαν οδηγίες κάτι κύπριοι στο παρίσι πριν 2 μήνες. Πήγα να τους πω, γάμα το, πες το μου στα αγγλικά. Κάναμε μια διαδρομή παρέα, και ξέχασα και όσα Ελληνικά ήξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Νεριτ ενεργοποίησε και Dolby Digital ήχο στο HD κανάλι. Αν δεν έχετε ήχο, απλά αλλάξτε τον ήχο στο παλιό stream (mpg). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Tρελά καψίματα με αυτό το έπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις