Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 4-5 χρόνια που έφαγα τελευταία φορά γκούντις, δεν θυμάμαι να ήταν κακή η γεύση. Πάντως πανάκριβα ήταν πάντα. Θες τουλάχιστον 7-8€ για να φας

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μοσχαρίσιο μπιφτέκι, blue cheese, iceberg, philadelphia, καρύδια, μαρμελάδα σύκο, τον πατέρα μου και την μάνα μου.

Κρις, πας καλά ρε;

Δημοσ.

To μόνο που είχε και τρωγόταν στο "χωριό" μου το τοπικό γούδις ήταν το κλάμπ.

Αλλά για να φας και να σε πιάσει ήθελες ~10€...

Φυσικά λίγα χρόνια μετά έριξε φαλιμέντο.

Τρία ζήτω για τα οριγκενάλ Ελληνικά παραδοσιακά βρώμικα,τα πρώτα και καλύτερα στας Ευρώπας.

• Like 1
Δημοσ.

Τρία ζήτω για τα οριγκενάλ Ελληνικά παραδοσιακά βρώμικα,τα πρώτα και καλύτερα στας Ευρώπας.

ε ναι ντε. 21 ευρώ για 3 golden, 1 double cheese, 1 ceasar's και 1 πατάτες. Με 20 ευρώ έπαιρνα 8 πιτόγυρα από το Νησί της Αφροδίτης εδώ παραδίπλα και παθαίναμε όλοι έμφραγμα από το πολύ φαΐ ναούμ...

Δημοσ.

μοσχαρίσιο μπιφτέκι, blue cheese, iceberg, philadelphia, καρύδια, μαρμελάδα σύκο, τον πατέρα μου και την μάνα μου.

Κρις, πας καλά ρε;

Παρε με μαρμελάδα ρασμπερις :-D

Νταξει εχει και νορμαλ ρε μοσχαρίσιο καπνιστό μπιφτέκι, καραμελωμένα κρεμμύδια, μπέικον, πίκλες, σως barbeque όπως τρώγαμε παλια στο τεξας. :-D

Δημοσ.

ε ναι ντε. 21 ευρώ για 3 golden, 1 double cheese, 1 ceasar's και 1 πατάτες. Με 20 ευρώ έπαιρνα 8 πιτόγυρα από το Νησί της Αφροδίτης εδώ παραδίπλα και παθαίναμε όλοι έμφραγμα από το πολύ φαΐ ναούμ...

Και ηθελα να σε ρωτησω αν εκλεισε το νησι.

Ααααχ

Δημοσ.

το Νησί που ήταν εδώ στην Μεγάλου Αλεξάνδρου έκλεισε πριν λίγους μήνες. Δεν έκλεισε για την ακρίβεια, αλλά έγινε marki's souvlakeri, το οποίο παλιά που ήταν στο κορδελιό και είχα φάει καναδυό φορές με είχε φανεί καλό, αλλά τώρα που ήρθε εδώ και έφαγα επίσης καναδυό φορές με φάνηκε εντελώς μάπα. Πρόσφατα όμως έλαβα φυλάδιον διαφημιστικόν του Νησιού, με άλλη διεύθυνση, Καραολή & Δημητρίου 100κάτι, δεν θυμάμαι πόσο. Τώρα, έκλεισε και ξαναάνοιξε; Μετακόμισε απλά; Είναι το ίδιο μαγαζί, είναι άλλο; Δεν ξέρω, θα σε γελάσω. Θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Τι λέω, αύριο το μεσημέρι θα δοκιμάσω, που η γνιέκαμ θα λείπει εκδρομή. Ναι!

Δημοσ.

το Νησί που ήταν εδώ στην Μεγάλου Αλεξάνδρου έκλεισε πριν λίγους μήνες. Δεν έκλεισε για την ακρίβεια, αλλά έγινε marki's souvlakeri, το οποίο παλιά που ήταν στο κορδελιό και είχα φάει καναδυό φορές με είχε φανεί καλό, αλλά τώρα που ήρθε εδώ και έφαγα επίσης καναδυό φορές με φάνηκε εντελώς μάπα. Πρόσφατα όμως έλαβα φυλάδιον διαφημιστικόν του Νησιού, με άλλη διεύθυνση, Καραολή & Δημητρίου 100κάτι, δεν θυμάμαι πόσο. Τώρα, έκλεισε και ξαναάνοιξε; Μετακόμισε απλά; Είναι το ίδιο μαγαζί, είναι άλλο; Δεν ξέρω, θα σε γελάσω. Θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Τι λέω, αύριο το μεσημέρι θα δοκιμάσω, που η γνιέκαμ θα λείπει εκδρομή. Ναι!

Btw, εχει ανοιξει- δε ξερω που (κοντα ευοσμο υποθετω)- ενα πολυ καλο, το Απε την Πόλη. Κανει κατι σουτζουκακια μουρλια. Τα παιρνω σε λαγανα και δε τα παραγεμιζει με πατατες αλλά βαζει και σαλάτα λαχανο και μαρουλι.

Δημοσ.

Μην μου την μπαίνεις γιατί θα φας ξύλο.

λοιπόν Μοσχίδη θα πάρεις ένα ..... (κάνει ομοιοκαταληξία αλλά ξεχνάω τι ήθελα να γράψω)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...