cthulhucarbide Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πριν 4-5 χρόνια που έφαγα τελευταία φορά γκούντις, δεν θυμάμαι να ήταν κακή η γεύση. Πάντως πανάκριβα ήταν πάντα. Θες τουλάχιστον 7-8€ για να φας
leftermann Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 μοσχαρίσιο μπιφτέκι, blue cheese, iceberg, philadelphia, καρύδια, μαρμελάδα σύκο, τον πατέρα μου και την μάνα μου. Κρις, πας καλά ρε;
LongTom Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 To μόνο που είχε και τρωγόταν στο "χωριό" μου το τοπικό γούδις ήταν το κλάμπ. Αλλά για να φας και να σε πιάσει ήθελες ~10€... Φυσικά λίγα χρόνια μετά έριξε φαλιμέντο. Τρία ζήτω για τα οριγκενάλ Ελληνικά παραδοσιακά βρώμικα,τα πρώτα και καλύτερα στας Ευρώπας. 1
leftermann Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Τρία ζήτω για τα οριγκενάλ Ελληνικά παραδοσιακά βρώμικα,τα πρώτα και καλύτερα στας Ευρώπας. ε ναι ντε. 21 ευρώ για 3 golden, 1 double cheese, 1 ceasar's και 1 πατάτες. Με 20 ευρώ έπαιρνα 8 πιτόγυρα από το Νησί της Αφροδίτης εδώ παραδίπλα και παθαίναμε όλοι έμφραγμα από το πολύ φαΐ ναούμ...
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 μοσχαρίσιο μπιφτέκι, blue cheese, iceberg, philadelphia, καρύδια, μαρμελάδα σύκο, τον πατέρα μου και την μάνα μου. Κρις, πας καλά ρε; Παρε με μαρμελάδα ρασμπερις Νταξει εχει και νορμαλ ρε μοσχαρίσιο καπνιστό μπιφτέκι, καραμελωμένα κρεμμύδια, μπέικον, πίκλες, σως barbeque όπως τρώγαμε παλια στο τεξας.
Razor_7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 όχι και ρε.... Αν βλέπω καλά η υπογραφή αυτή πρέπει να είναι κάποιου Μοσχίδη. Αν βλέπεις καλά
Valerie_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 ε ναι ντε. 21 ευρώ για 3 golden, 1 double cheese, 1 ceasar's και 1 πατάτες. Με 20 ευρώ έπαιρνα 8 πιτόγυρα από το Νησί της Αφροδίτης εδώ παραδίπλα και παθαίναμε όλοι έμφραγμα από το πολύ φαΐ ναούμ...Και ηθελα να σε ρωτησω αν εκλεισε το νησι. Ααααχ
GreekMonkey Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αν βλέπεις καλά Μην μου την μπαίνεις γιατί θα φας ξύλο.
leftermann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 το Νησί που ήταν εδώ στην Μεγάλου Αλεξάνδρου έκλεισε πριν λίγους μήνες. Δεν έκλεισε για την ακρίβεια, αλλά έγινε marki's souvlakeri, το οποίο παλιά που ήταν στο κορδελιό και είχα φάει καναδυό φορές με είχε φανεί καλό, αλλά τώρα που ήρθε εδώ και έφαγα επίσης καναδυό φορές με φάνηκε εντελώς μάπα. Πρόσφατα όμως έλαβα φυλάδιον διαφημιστικόν του Νησιού, με άλλη διεύθυνση, Καραολή & Δημητρίου 100κάτι, δεν θυμάμαι πόσο. Τώρα, έκλεισε και ξαναάνοιξε; Μετακόμισε απλά; Είναι το ίδιο μαγαζί, είναι άλλο; Δεν ξέρω, θα σε γελάσω. Θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Τι λέω, αύριο το μεσημέρι θα δοκιμάσω, που η γνιέκαμ θα λείπει εκδρομή. Ναι!
mary Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 το Νησί που ήταν εδώ στην Μεγάλου Αλεξάνδρου έκλεισε πριν λίγους μήνες. Δεν έκλεισε για την ακρίβεια, αλλά έγινε marki's souvlakeri, το οποίο παλιά που ήταν στο κορδελιό και είχα φάει καναδυό φορές με είχε φανεί καλό, αλλά τώρα που ήρθε εδώ και έφαγα επίσης καναδυό φορές με φάνηκε εντελώς μάπα. Πρόσφατα όμως έλαβα φυλάδιον διαφημιστικόν του Νησιού, με άλλη διεύθυνση, Καραολή & Δημητρίου 100κάτι, δεν θυμάμαι πόσο. Τώρα, έκλεισε και ξαναάνοιξε; Μετακόμισε απλά; Είναι το ίδιο μαγαζί, είναι άλλο; Δεν ξέρω, θα σε γελάσω. Θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Τι λέω, αύριο το μεσημέρι θα δοκιμάσω, που η γνιέκαμ θα λείπει εκδρομή. Ναι! Btw, εχει ανοιξει- δε ξερω που (κοντα ευοσμο υποθετω)- ενα πολυ καλο, το Απε την Πόλη. Κανει κατι σουτζουκακια μουρλια. Τα παιρνω σε λαγανα και δε τα παραγεμιζει με πατατες αλλά βαζει και σαλάτα λαχανο και μαρουλι.
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Σουτζουκάκια σε λαγάνα; Καλά διάβασα;
viper2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εχω πείνα κι μπαίνω ινζο. Καλα να παθω...
Pa0ki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Σουτζουκάκια σε λαγάνα; Καλά διάβασα; Αθηνέζος;
Razor_7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μην μου την μπαίνεις γιατί θα φας ξύλο. λοιπόν Μοσχίδη θα πάρεις ένα ..... (κάνει ομοιοκαταληξία αλλά ξεχνάω τι ήθελα να γράψω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις