Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομίζω πρέπει να βάλεις άλλες 2 κουταλιές καφέ στο φίλτρο viper.

εβαλα 4 δοσεις εσπρέσο για το εσπρεσακι μου αλλα δεν...

Κούρεμα ρε, κούρεμα. Δεν έχω ιδέα πως μπορεί να είναι ένα λεσβιακό σώμα.

still...

Δημοσ.

Με δελεάζεις αλλά 15 λεπτά είναι πολύ. Λέγε το αποτέλεσμα.

Νιώθεις τέρμα χαλαρός και το κεφάλι πιο ελαφρύ. Επίσης έχεις πιο καθαρές σκέψεις. Μπορείς να το κάνεις και 10 λεπτά, αλλά όσο πιο πολλά λεπτά τόσο περισσότερο κρατάει η επίδραση.

Δημοσ.

Σε ενα ζευγάρι λεσβιών , ο άντρας λεσβία έχει το κοντό μαλί και η γυναίκα λεσβία το μακρύ .

Αποκει και περα μπορει να παιξει επαναπροσδιορισμος ρόλων οπότε και το μακραίνει για να γίνει πιο γυναίκα στη σχέση τους.

Πολλές φορές χρησιμοποιείται και γς κράχτης λεσβιωσύνης.

Αν δε το εχει κοντο ο αντρας λεσβία , αλλά κανονικό μακρύ, είναι συνήθως επιμελώς ατιμέλητο στη μοίρα του , με τις τρίχες να πετάνε απο παντού και συνήθως πιασμένο .

Δημοσ.

Νιώθεις τέρμα χαλαρός και το κεφάλι πιο ελαφρύ. Επίσης έχεις πιο καθαρές σκέψεις. Μπορείς να το κάνεις και 10 λεπτά, αλλά όσο πιο πολλά λεπτά τόσο περισσότερο κρατάει η επίδραση.

Αν το κάνω και φάω McDonald's μετά

τότε οι σκέψεις μου θα είναι βρωμικες;

Αν βρω και φάω βρωμικο;

Δημοσ.

Αν το κάνω και φάω McDonald's μετά

τότε οι σκέψεις μου θα είναι βρωμικες;

Αν βρω και φάω βρωμικο;

Νταξει ρε ενα λαθακι εκανα. Καθαρή σκέψη ήθελα να γράψω :P

Δημοσ.

Τα goodys ήταν πάντα τόσο ΓΤΠ, ή τώρα τελευταία χάλασαν, ή παραγέρασα ναούμ. Πήγαμε γκούντις σήμερις, είχα καμιά 10 χρόνια να πάω. Νομίζω δεν έχω ξαναφάει ποτέ τόση αθλιότητα, μικρός θυμάμαι με άρεζαν τα γκούντις... Και πανάκριβα, επιπλέον... Γι αυτό έχουν κλείσει τα μισά...

Καλησπέρα σας.

Δημοσ.

Έχω προσέξει πως υπάρχουν μερικά βίντεο που όταν παίζουν η κίνηση τους είναι κάπως διαφορετική. Δεν ξέρω αν είναι πιο ρεαλιστική αλλά σίγουρα πιο διαφορετική από όλα α κοινά βίντεο. Πιο συμπηκνωμένα τα καρέ κάτα κάποιο τρόπο. Τι φάση είναι αυτό; 

Δημοσ.

<p>Τα goodys ήταν πάντα τόσο ΓΤΠ, ή τώρα τελευταία χάλασαν, ή παραγέρασα ναούμ. Πήγαμε γκούντις σήμερις, είχα καμιά 10 χρόνια να πάω. Νομίζω δεν έχω ξαναφάει ποτέ τόση αθλιότητα, μικρός θυμάμαι με άρεζαν τα γκούντις... Και πανάκριβα, επιπλέον... Γι αυτό έχουν κλείσει τα μισά...</p>

<p> </p>

<p>Καλησπέρα σας.</p>

δοκίμασες αυτό το διπλό cheese που διαφημίζουν συνέχεια? Όλο μπαίνω στο πειρασμό να το φάω αλλα έχω χρόνια να πατήσω στα goodys...φοβάμαι μη το παρω και βγει φόλα....

Δημοσ.

ψιλομαλακία ο καινούριος δίσκος acdc...

δοκίμασες αυτό το διπλό cheese που διαφημίζουν συνέχεια? Όλο μπαίνω στο πειρασμό να το φάω αλλα έχω χρόνια να πατήσω στα goodys...φοβάμαι μη το παρω και βγει φόλα....

ο γιός μου πήρε τέτοιο. Διπλό cheese. του άρεσε, είπε. Εγώ πήρα golden, ήταν το μόνο που μου θύμιζε κάτι από την τελευταία φορά που πήγα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα goodys ήταν πάντα τόσο ΓΤΠ, ή τώρα τελευταία χάλασαν, ή παραγέρασα ναούμ. Πήγαμε γκούντις σήμερις, είχα καμιά 10 χρόνια να πάω. Νομίζω δεν έχω ξαναφάει ποτέ τόση αθλιότητα, μικρός θυμάμαι με άρεζαν τα γκούντις... Και πανάκριβα, επιπλέον... Γι αυτό έχουν κλείσει τα μισά...

Καλησπέρα σας.

ΓΤΠ ήταν αλλά πήγα περσι και τα καινουρια deluxe burgers που εχουν στο καλαθακι., για goodys, ειναι 2 κλάσεις πανω απο τα κλασικά. Εξαιρετικό μπεργκεραδικο στο κέντρο ειναι αυτό http://www.brothersinlaw.gr/ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...