slipknot Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 χριστιανόπληκτων κάποιου οργανισμού που δρα εναντίων των ναρκωτικών (!) Δεν μπήκε γι' αυτόν τον μήνα, το προλάβαμε προτελευταία μέρα φιου.
Valerie_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μία από τις φορές που ντρέπεσαι για κάτι που γελάς. 2
nicoc89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 κορόιδευα τις γυναίκες οτι της πιάνει μανία με τα ψώνια και πήγα μετά απο καιρό να ψωνίσω αρκετά πραγματάκια (φόρμες-φούτερ-ζακέτες με κουκούλα ,κοντομάνικες για το gym και boxerάκια ). Αρχικά ειπα θα πάρω κανα 2 απο το καθένα και γύρισα σπίτι με 4 σακούλες τίγκα. Το καλό ειναι οτι δεν αγοράζω ακριβές μάρκες , οπότε στο 250ρι μου βγήκε μπαμ. :3 (βρήκα σε κεντρικά μαγαζιά της Πάτρας να έχουν εκπτώσεις )Αμα ειχα πάει μόνος μου θα είχα χαλάσει και τα 500 που ειχα μαζί , με έπιασε μανία , τα ήθελα ολα
mary Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Eπαρενοήθην, δεν εννοούσα ότι θα ακολουθήσω τυφλά την όποια μαρυενική πρόταση, αλλά ότι θα τη λάβω σοβαρά υπόψη μου όπως άλλωστε και τη βαπρόταση. Βέβαια, για να μην κρύβομαι πίσω από το δαχτυλό μου στόχος μου για τη χρονιά που έρχεται είναι να ενισχύσω με κάθε τρόπο την τριλοφίτικη οικονομία. Ρε λες να βρω τίποτις στα πουλενμπέρια; Κι όμως σερ πιστεύω θα βρεις! Εξκιουζεμουα που τώρα είδα τον προβληματισμο σου αλλά ειλικρινά δε γνωρίζω που θα βρεις. Εγώ για τσάντες ψωνίζω μόνο από Accessorize 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μοney exists. πήρα και δυο boxεράκια 17 euro το καθένα για έξαλλες καταστάσεις 2
nicoc89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 εμένα οχι ακόμα ---ποστάρει ενας φίλος κάτι σχετικό με friday@fb και κάνω search @ google "its friday"μου βγάζει στα αποτελέσματα ενα τύπο να πηδάει νεκρό κοτόπουλο
dimitrisOP Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 εμένα οχι ακόμα --- ποστάρει ενας φίλος κάτι σχετικό με friday@fb και κάνω search @ google "its friday" μου βγάζει στα αποτελέσματα ενα τύπο να πηδάει νεκρό κοτόπουλο #yolo
LongTom Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 το φατσοτεφτερο μου ζητησε ταυτοτητα Είχα ακούσει ότι είναι για αυτούς που δεν έχουν πραγματικά στοιχεία(δηλαδή το παρατσούκλι τους δεν μοιάζει με πραγματικό όνομα). Ίσως να το άλλαζες σε κάτι άλλο;
linkin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 αυτό το διάβασες για το g3 ή και για το g2? πάντως προσωπικά χωρίς θήκη και τζάμι δεν το βγάζω απ το σπίτι μου έκανε εντύπωση οταν έψαχνα να αγοράσω το g2 που σε μερικά skroutzομάγαζα είχαν ακριβότερο το άσπρο απο το μαυρο και σε άλλα δεν ειχαν καν το άσπρο αλλα ειχαν απόθεμα απο το μαυρο. θα μου πεις γούστα ειναι αυτά άντε καλορύζικο εισ κι πουλυ τρολλ α !!!1 μιλάμ έπεσ κάτ και ζητούσ βοήθ μμμμμμ καρδιακουό θα πάθουμ , τόσ καλαπούρι δεν αντέχετ Για το g3. thnx man Φτιάχνω καφέ, ανοίγω τηλεόραση, κάνω ζαπινγκ, βλέπω φυσικό αδυνατίσματος με την υπογραφή του πυθαγορα, κλείνω τηλεόραση. Μέρες 1
dimitrisOP Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Είχα ακούσει ότι είναι για αυτούς που δεν έχουν πραγματικά στοιχεία(δηλαδή το παρατσούκλι τους δεν μοιάζει με πραγματικό όνομα). Ίσως να το άλλαζες σε κάτι άλλο; εχω το ονομα μου ολοκληρο και διπλα ενα παρατσουκλι μαλλον θεωρησαν οτι ειναι μουφα
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Kai άμα κάνεις φοτοσοπ στην ταυτότητα ποιος θα το καταλάβει; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις