Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και τι θα φάει;

Τι τσιτσι να έχει το κουτάβι? Για χαζι και παρέα θα το έχει...

Το κουτάβι εννοούσα τι θα φάει. Δεν θα έχει λογική να πετάξει τις κροκέτες.

Τον άστεγο τον έκοψα για άσχημη μούρη πάντως

Δημοσ.

Κθουλου καλα το σκεφτεσαι αλλα περα απο το να πας να του δωσεις μερικες κροκετες, δεν μπορεις να κανεις πολλα. Εκτος αμα ψηνεσαι για σκυλι....

Δημοσ.

καλα, δωσε λεφτα στα χαμηλης ποιοτητας pull&bear merch

Eπαρενοήθην, δεν εννοούσα ότι θα ακολουθήσω τυφλά την όποια μαρυενική πρόταση, αλλά ότι θα τη λάβω σοβαρά υπόψη μου όπως άλλωστε και τη βαπρόταση. Βέβαια, για να μην κρύβομαι πίσω από το δαχτυλό μου  στόχος μου για τη χρονιά που έρχεται είναι να ενισχύσω με κάθε τρόπο την τριλοφίτικη οικονομία.

Ρε λες να βρω τίποτις στα πουλενμπέρια; :shock:

Δημοσ.

Σε λευκο εχουν ακουστει καποια προβληματα σχετικα με ρωγμες οποτε δεν ηθελα να το ρισκαρω. Το πηρα σε μαυρο, εχω 14 μερες να το επιστρεψω αν δεν μου αρεσει.

αυτό το διάβασες για το g3 ή και για το g2? πάντως προσωπικά χωρίς θήκη και τζάμι δεν το βγάζω απ το σπίτι

μου έκανε εντύπωση οταν έψαχνα να αγοράσω το g2 που σε μερικά skroutzομάγαζα είχαν ακριβότερο το άσπρο απο το μαυρο και σε άλλα δεν ειχαν καν το άσπρο αλλα ειχαν απόθεμα απο το μαυρο.

θα μου πεις γούστα ειναι αυτά 

άντε καλορύζικο 

Τον άστεγο τον έκοψα για άσχημη μούρη πάντως

εισ κι πουλυ τρολλ α !!!1

μιλάμ έπεσ κάτ και ζητούσ βοήθ μμμμμμ

καρδιακουό θα πάθουμ , τόσ καλαπούρι δεν αντέχετ 

Δημοσ.

Φτιάχνω καφέ, ανοίγω τηλεόραση, κάνω ζαπινγκ, βλέπω φυσικό αδυνατίσματος με την υπογραφή του πυθαγορα, κλείνω τηλεόραση.

Μέρες

Δημοσ.

Φτιάχνω καφέ, ανοίγω τηλεόραση, κάνω ζαπινγκ, βλέπω φυσικό αδυνατίσματος με την υπογραφή του πυθαγορα, κλείνω τηλεόραση.

Μέρες

Ο καφές σε πείραξε, η ελληνική τηλεόραση είναι υψηλής πχοιότητας.;ρ

Δημοσ.

Σήμερα άλλαξα για πρωτη φορά λαστιχο.

Δεχομαι τα συγχαρητηρια σας.

Barbie computer engineer?

Δημοσ.

Σήμερα άλλαξα για πρωτη φορά λαστιχο.

Δεχομαι τα συγχαρητηρια σας.

Ωωω,καλή αρχή.

Από μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο;

Δημοσ.

"ΓΝΩΡΙΖΕ, μάλιστα, τούτο, οτι στις έσχατες ημέρες θα'ρθουν κακοί καιροί, επειδή οι άνθρωποι θα είναι φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανόσιοι, ασυμφιλίωτοι, άσπλαχνοι, συκοφάντες, ακρατείς, άγριοι, αφιλάγαθοι, προδότες, προπετείς, τυφλωμένοι από εγωισμό, περισσότερο φιλήδονοι παρά φιλόθεοι, ενώ μεν έχουν μορφή ευσέβειας, όμως έχουν αρνηθεί τη δύναμή της κι αυτούς απόφευγέ τους."

:mrgreen:

Το παραπάνω και άλλα πολλά τέτοια, σε ημερολόγιο χριστιανόπληκτων κάποιου οργανισμού που δρα εναντίων των ναρκωτικών (!), με το αζημίωτο φυσικά, έχει και ένα προσπέκτους μέσα που πουλάει έπιπλα - ηλεκτρικές συσκευές και άλλα, για να φροντίσει τους τοξικομανείς να επανέλθουν στο δρόμο του θεού βεβαίως!

Είναι τόσο καλτ υπερπαραγωγή, που σκέφτομαι να το κρεμάσω!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...