Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

κ εγώ για lg g3 σκεφτόμουν αλλα διάβαζα κάτι σχετικά με την gpu του στα games , πως λόγο της μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνης χρειάζεται περισσότερη ram και δυνατότερη gpu , άρα δεν ξεφεύγει σε επιδόσεις σε σχέση με το g2 + οτι παρουσιάζει φαινόμενα lag 
τώρα κατα πόσο ισχύει ιδέα δεν έχω , το g2 ηταν αρκετό για να ησυχάσω απο το κωλοsola

ειπα να πάρω το sola μαζι να ακουω μουσική επειδή δεν μου ήρθαν ακόμα glass και θήκη και ξενέρωσε η μάπα μου , τόσο lag δεν υπάρχει , μου ήρθε να το σπάσω xD!!!!!!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νοte δεν ελεγες στο myphone ρε συ?

Ahahahha, τι κουφαλα που εισαι! :-D  Ολα τα ξερεις. Πολλα εγραφα γενικα, moto x(2014), lg g2, g3, note 4 κλπ. Τελικα κατεληξα note 4 vs G3, ειδα το note 4 απο κοντα, ηθελα τουλαχιστον 3 χερια ακομα για να το κραταω οποτε με δεδομενο budget (το οποιο δεν φανταζεσαι τι αγωνα εδωσα για να θεσω) κατεληξα σε G3 + ssd 240 + παπουτσια που εβγαινε οσο το note 4!  :-D

κ εγώ για lg g3 σκεφτόμουν αλλα διάβαζα κάτι σχετικά με την gpu του στα games , πως λόγο της μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνης χρειάζεται περισσότερη ram και δυνατότερη gpu , άρα δεν ξεφεύγει σε επιδόσεις σε σχέση με το g2 + οτι παρουσιάζει φαινόμενα lag 

τώρα κατα πόσο ισχύει ιδέα δεν έχω , το g2 ηταν αρκετό για να ησυχάσω απο το κωλοsola

ειπα να πάρω το sola μαζι να ακουω μουσική επειδή δεν μου ήρθαν ακόμα glass και θήκη και ξενέρωσε η μάπα μου , τόσο lag δεν υπάρχει , μου ήρθε να το σπάσω xD!!!!!!! 

Γενικα ως πακετο αμα το δεις ολοκληρωμενα, το G2 ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο το G3. O λογος που κατεληξα στο g3 ειναι οτι ειχε ιδια τιμη με το G2 σε συμβολαιο (τσαμπα και τα 2) και επειδη θα μπορω να αλλαξω συσκευη σε 2 χρονια, ειπα να παρω κατι πιο συγχρονο καθως το g2 σε 2 χρονια θα ειναι 3 χρονων τηλεφωνο (οχι οτι παιζει και κανα ιδιαιτερο ρολο οποτε klein).

To 16αρι g3 εχει 2gb ram και απο οτι λενε λαγκαρει αισθητα σε σχεση με το 32αρι που εχει 3.

To 16αρι g3 εχει 2gb ram και απο οτι λενε λαγκαρει αισθητα σε σχεση με το 32αρι που εχει 3.

αααααααααααα ειναι δύο εκδόσεις , σωστό. Πάντως για "free" εννοείται g3 , αλλα αν ηταν να δώσω παραπάνω θα το σκεφτόμουν αν αξίζει 

πάντως θα σου έλεγα να το πάρεις σε λευκό , δείχνει πολύ καλύτερα . 

Εν τω μεταξύ, είδα σήμερα στο δρόμο έναν άστεγο που τον έχω ξαναδεί(ζητιανεύει σε ένα πεζοδρόμιο), αλλά αυτήν την φορά είχε αγκαλιά ένα μικρό φρουφρούδικο κουτάβι που κοιμόταν.

Τον κοίταξα έντονα αλλά δεν είπα τίποτα. Λέω να ξαναπάω αύριο να δω τι συμβαίνει, μπορεί να τον ρωτήσω κιόλας τι παίζει γιατί μου μπαίνουν άσχημα πράγματα στο μυαλό

• Moderators

Ahahahha, τι κουφαλα που εισαι! :-D  Ολα τα ξερεις.

Oυδεν κρυπτον απο τον  stormrain :P

μου μπαίνουν άσχημα πράγματα στο μυαλό

Toυ στυλ? 

Εχω εντοπισει αρκετους αστεγους που εχουν σκυλο παντως, πιστευω πως ειναι λογω αναγκης συντροφιας ή/και δινει περισσοτερες πιθανοτητες να τους δωσουν κανα ψιλο οι περαστικοι.

• Like 1

αααααααααααα ειναι δύο εκδόσεις , σωστό. Πάντως για "free" εννοείται g3 , αλλα αν ηταν να δώσω παραπάνω θα το σκεφτόμουν αν αξίζει 

πάντως θα σου έλεγα να το πάρεις σε λευκό , δείχνει πολύ καλύτερα . 

Σε λευκο εχουν ακουστει καποια προβληματα σχετικα με ρωγμες οποτε δεν ηθελα να το ρισκαρω. Το πηρα σε μαυρο, εχω 14 μερες να το επιστρεψω αν δεν μου αρεσει.

Εν τω μεταξύ, είδα σήμερα στο δρόμο έναν άστεγο που τον έχω ξαναδεί(ζητιανεύει σε ένα πεζοδρόμιο), αλλά αυτήν την φορά είχε αγκαλιά ένα μικρό φρουφρούδικο κουτάβι που κοιμόταν.

Τον κοίταξα έντονα αλλά δεν είπα τίποτα. Λέω να ξαναπάω αύριο να δω τι συμβαίνει, μπορεί να τον ρωτήσω κιόλας τι παίζει γιατί μου μπαίνουν άσχημα πράγματα στο μυαλό

Α εφτασαν και στις ελλαδες αυτες οι φουστιες. Πανε και κλεβουν κουταβια και σου ζητανε λεφτα ειτε για να το λυπηθεις και να το αγορασεις, ειτε για να λυπηθεις και να τους δωσεις λεφτα και καλα για να του παρουν ζωοτροφη.

Νύχτες.

Μέτριο το νέο σιντί

ξεχωρίζει

μαζί με το The devil in I.....

Χωρις να ειναι κακο, δεν εντυπωσιασε. Λιγο ατολμο (cautie δεν σε χαλασε :P ) κι αυτο.

Δεν το πιστεύω καθόλου ότι το έχει για κατοικίδιο. Το έχει μόνο για να του δίνουν περισσότερα προκαλώντας λύπηση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως το ναρκώνει για να κάθεται ή του κάνει τπτ όταν μεγαλώσει και δεν το θέλει πια

Θα ξαναπεράσω αύριο να παρατηρήσω λίγο και βλέπουμε

Δεν το πιστεύω καθόλου ότι το έχει για κατοικίδιο. Το έχει μόνο για να του δίνουν περισσότερα προκαλώντας λύπηση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως το ναρκώνει για να κάθεται ή του κάνει τπτ όταν μεγαλώσει και δεν το θέλει πια

Θα ξαναπεράσω αύριο να παρατηρήσω λίγο και βλέπουμε

Τα αναισθητικά φάρμακα δεν πωλούνται έτσι εύκολα σε μη γιατρούς , ωσάν ντεπόν .

Πάντως αν θες άσε κανα σακουλάκι με κροκέτες . Αν είναι απάτη , όταν φύγει από το πόστο θα τις δεις στον πλησιέστερο κάδο .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...