Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

το χειριστήριο του wiiu εχει 81 ωρες αυτονομία; wtf

edit

1800 TVs per min  :shock:

http://www.marketwatch.com/story/retailers-hope-to-make-the-black-friday-last-2014-11-28?link=MW_home_latest_news

pBLDE85.jpg?1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας πω και γω τον πόνο μου.

Απ' οτι καταλαβαίνω οι τέχνες αυτοάμυνας έχουν ανεβεί αρκετά αυτον τον καιρό και ΕΙΔΙΚΑ οι γυναίκες ασχολούνται περισσότερο.  

Θυμάμαι ωσάν ήμανε πιτσιρικάς, αν έσκαγε καμια κοπέλα έστω καταλάθος στο γυμναστήριο, καταλαβαίναμε απο τον τρόπο ομιλίας - περπατήματος - συμπεριφοράς οτι παίζει να την είχε μεγαλύτερη απο μας. 

Τον τελευταίο καιρό (χρόνο και βάλε), σκάνε κοκέτες, δεσποινίδες - γυναίκες κλπ. Όμορφες σύμφωνα με το υποκειμενικό στοιχείο του καθενός.

ΠΟΣΟ ΨΗΝΟΜΑΙ εκει στο ζέσταμα και τις διατάσεις, που λέω κάντε οτι κάνω, να κάνω ένα τσαααακ και να σηκώσω τη μπλουζα μου. Να δω θα με ακολουθήσει καμια να την κάνουμε αφίσα σε ολόκληρη την ομοσπονδία! 

Επίσης, κορίτσια επειδή κάποιος φοράει σπασουάρ δεν πάει να πει πως είναι οκ να φάει κανονική κλωτσιά στα καλαμπαλίκια. Έχουν γονατίσει δίμετροι μαντραχαλάδες.

Όπως και να χει μπραβο σας και καλά κάνετε και ασχολείστε με αυτα τα "σπορ", ομορφαίνετε το τοπίο. 

Ευχαριστώ και υγιαίνετε.

Καλησπέρα.  

Ας πω και γω τον πόνο μου.
Απ' οτι καταλαβαίνω οι τέχνες αυτοάμυνας έχουν ανεβεί αρκετά αυτον τον καιρό και ΕΙΔΙΚΑ οι γυναίκες ασχολούνται περισσότερο.  
Θυμάμαι ωσάν ήμανε πιτσιρικάς, αν έσκαγε καμια κοπέλα έστω καταλάθος στο γυμναστήριο, καταλαβαίναμε απο τον τρόπο ομιλίας - περπατήματος - συμπεριφοράς οτι παίζει να την είχε μεγαλύτερη απο μας. 
Τον τελευταίο καιρό (χρόνο και βάλε), σκάνε κοκέτες, δεσποινίδες - γυναίκες κλπ. Όμορφες σύμφωνα με το υποκειμενικό στοιχείο του καθενός.
ΠΟΣΟ ΨΗΝΟΜΑΙ εκει στο ζέσταμα και τις διατάσεις, που λέω κάντε οτι κάνω, να κάνω ένα τσαααακ και να σηκώσω τη μπλουζα μου. Να δω θα με ακολουθήσει καμια να την κάνουμε αφίσα σε ολόκληρη την ομοσπονδία! 
Επίσης, κορίτσια επειδή κάποιος φοράει σπασουάρ δεν πάει να πει πως είναι οκ να φάει κανονική κλωτσιά στα καλαμπαλίκια. Έχουν γονατίσει δίμετροι μαντραχαλάδες.
Όπως και να χει μπραβο σας και καλά κάνετε και ασχολείστε με αυτα τα "σπορ", ομορφαίνετε το τοπίο. 
Ευχαριστώ και υγιαίνετε.

Καλησπέρα.  

Eλα παραδεξου το, σε έδειρε κανενα κοριτσάκι; 

• Like 1

Αυτό το "βάλε κάτι πάνω σου, θα κρυώσεις" είναι κλασσική ουρμπανιά.

Να βάλω πάνω μου είχα κανα δυο μπουφάν και τα κράταγα στο χέρι. Ο ιδρώτας μέσα στο κρύο, την υγρασία, οι αναπνοές από το στόμα κλπ όμορφα σίγουρα δεν βοηθάνε στο να μην αρρωστήσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...