Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω κάτι με προγραμματισμό/πληροφορική που να έχει σχέση με την rap μουσική. Έχετε καμία ιδέα;

Φτιάξε beatbox με έτοιμα samples.

Δημοσ.

Ο τομαςτζη4 σκάει από το πουθενά σαν από μηχανής θεός και με ένα απλό μικρό ποστ δίνει λύση στο πρόβλημα σου.

Τομαςτζη4.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω κάτι με προγραμματισμό/πληροφορική που να έχει σχέση με την rap μουσική. Έχετε καμία ιδέα;

Φτιάξε ένα android app που με το που ανοίγει θα εμφανίζεται ένα logo των ZN με audio μήνυμα "ΖΝ Σχολή ρε κουφάλες". Όταν ο χρήστης πατάει στην οθόνη θα παίζουν random recordings από τις απαντήσεις τους στο challenge για τον 2ο τόμο, "Yaw yaw yaw yaw Χαρμάνης εδaw" "Είμαι μέσα κολλητά, πάμε να το κάνουμε". Θα γίνει ανάρπαστο σε όλα τα γυμνάσια, θα βγάλεις το χαρτί.

• Like 5
Δημοσ.

Το σωτηριο έτος 2014 υπάρχει ατόμο που δουλεύει σε πολυεθνική και δεν ξέρει τι είναι crm...

Σπερες

Δημοσ.

το antutu μου έβγαλε 33919 και βλέπω άλλα g2 με 34000++ 
τι φάση ? άλλη rom , oc κλπ ?
οχι οτι με νοιάζει αλλα μ έκανε εντύπωση 

τόσο αγνώριστη που σχεδόν κανένας δεν κατάλαβε ποια είναι

μουαχαχαχα

ναι γιατι στο βίντεο κατάλαβα ποια ειναι 

Φτιάξε beatbox με έτοιμα samples.

φτιάξε beatbox χωρίς beatbox 

-------------------------------------
βλέπω το battle chest στα 5 euro μαζί με pandaria και 1 μηνα οπως πάντα και σκέφτομαι να το πάρω , απ την άλλη το ξανασκέφτομαι μηπως δεν παίξω  

Δημοσ.

βρίσκομαι κατάσταση βαρεμάρας και τάσης για εμετό και σκέφτομαι να στίσω το κινητό να τραβάει βίντεο και να φάω/πιω κάτι που θα με κάνει να ξεράσω , έτσι να περάσει η ώρα 

Δημοσ.

Κοντοπούτανα ftw

Aχ ωραια εποχες... Ειχε πολυ δυνατες "συμμετοχες" εκεινη την χρονια.

το antutu μου έβγαλε 33919 και βλέπω άλλα g2 με 34000++ 

τι φάση ? άλλη rom , oc κλπ ?

οχι οτι με νοιάζει αλλα μ έκανε εντύπωση 

ναι γιατι στο βίντεο κατάλαβα ποια ειναι 

φτιάξε beatbox χωρίς beatbox 

-------------------------------------

βλέπω το battle chest στα 5 euro μαζί με pandaria και 1 μηνα οπως πάντα και σκέφτομαι να το πάρω , απ την άλλη το ξανασκέφτομαι μηπως δεν παίξω  

Yeap, απο αλλη rom μεχρι η μια cpu να κλοκαρει 3mhz πιο ψηλα απο μια αλλη. Δεν παιζει ρολο.

Δημοσ.

Κάνε ένα φορκ είναι της μοδός.

σιγά μη κάνει και φιστινγκ , τι ειναι φορκ ? ξενοδοχεία βγάζει το g

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...