nicoc89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 γεμάτο λεωφορείο και εγώ στο κέντρο με τα χέρια στις τσέπες να μην ακουμπάω πουθενά. Στα μέσα της διαδρομής κανα 20λεπτο δυο θείτσες που καθόντουσαν δεξιά μου με κοιτάγανε και ημουν ufo , ιδικά οταν πετάχτηκε ενα μηχανάκι και φρέναρε απότομα και δεν κουνήθηκα ουτε ενα εκατοστό , ειχαν μια φάτσα σαν την γριά στο βίντεο με τον furby. και εκεί σκέφτηκα να τους μιλήσω μιμούμενος φωνή δαίμονα αλλα είχα τον λαιμό μου και δε ηθελα να τον ζορίσω. μπορώ επίσης να μιμηθω την φωνή της κότας που γεννάει αυγό και του χιμπατζή που ενθουσιάζεται αγνώριστη χωρίς το σοβατεπί. ποιο πολυ μ αρέσει έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ποιά είναι τούτη η αγνώριστη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 #14082 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ποιο πολυ μ αρέσει έτσι Ρε αυτή άβαφτη είναι καλύτερη από το 80%. Would definitely bang that shieeeeet. Αχχχ επιτέλους. :eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πω, άβαφη κόβει 5 χρόνια χαλαρά Πράγματι. Πολύ ανώτερη συνολικά, δεν μπορώ να αγνοήσω τα hipsterογυαλιά όμως. 3/10 σήμερα είμαι χαρούμενος και πιο επιεικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 δεν την παλεύουν στη speedex , μου αργίσανε το πακέτο απο το κατάστημα γιατι δεν τα είχαν όλα ενω έδειχνε στο site τους "διαθέσιμο" , τώρα μου το αργεί και η courier ... ε δε γαμι@@@@@@@@@$#@#%!#$^!$%&!%# παρήγγειλα μαζί κινητό και θήκη/glass την τρίτη , το κινητό ήρθε τετάρτη τα υπόλοιπα Δευτέρα .ι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johndoe2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ποιά είναι τούτη η αγνώριστη; Ρε αρκουδέηδες απαντήστε κάποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ρε αρκουδέηδες απαντήστε κάποιος. +1 για τα στοιχεία του διοπροφόρου μανουλιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Παίκτες μου, στο ακριβώς από πάνω post έχει και video με το όνομα της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johndoe2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Παίκτες μου, στο ακριβώς από πάνω post έχει και video με το όνομα της. Γιατί μου το έκανες αυτό; Τώρα έπεσε 34 πατώματα στην εκτίμηση μου και βλέποντας τι καρναβάλι είναι IRL επί σκηνής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 τόσο αγνώριστη που σχεδόν κανένας δεν κατάλαβε ποια είναι μουαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλά ε έχει και Black Friday στο Ελλάντα! Πήγα σήμερα κέντρο και είχε στα berska και σε άλλα παρόμοια έκπτωση - 30% λόγω black Friday..... Loooooool τόσο αγνώριστη που σχεδόν κανένας δεν κατάλαβε ποια είναι μουαχαχαχα Ε ποια είναι ρε γμτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν θέλει κόπο Κοντοπούτανα ftw αγνώριστη χωρίς το σοβατεπί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδη η κατω είναι ίδια με την πανω; Και αν ναι γιατι δεν εμφανίζεται όπως κατω; Και τελος ειναι γνωστή; Εχει λάβει μερος στα fappening όπως και τόσες άλλες "διασημες"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις