Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πιο το νόημα να κάνει ντους το βράδυ..Αφου το πρωί θα ξυπνήσει ιδρωμένος...εκτός και αν κάνει 2 φορές.

Εγώ ήμουν έξυπνος....είχα νοικιάσει σπίτι με 3 ντουλάπες και είχα βάλει την μάνα μου να πάρει 10 -15 σεντόνια.Έτσι λοιπόν τα άλλαζα 2-3 φορές την βδομάδα...ειδικά το καλοκαίρι και τα έπλυνα ανα μήνα.Όμορφα και ωραία.

btw

Κάποιος ψήνει μπουγάτσα στην πολυκατοικία και πεινάω :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρακια καθε ποτε αλλαζετε ρε μαγκες;

κάθε μέρα γιατι μετά την προπόνηση μυράει ιδρώτες

"Παιδιά να ρωτήσω με το χάρτη υγείας κάθε πότε σκουπίζεστε α;

Κάπου διάβασα ότι τα βαπίρ δε σκουπίζονται γιατί εκεί έχουν το παλούκι και έτσι μπορείς να τα ξεχωρίσεις."

δερφούλημ :3

Α ξεμέρωσε?? ώρα για ύπνο.. τα λέμε στις 19:00

11 ώρες ύπνο αυτά είναι

ciao

θυμάμαι ειχες ενα θέμα με το πουλι σου , τελικά όλα γκαλά ? α?

Πιο το νόημα να κάνει ντους το βράδυ..Αφου το πρωί θα ξυπνήσει ιδρωμένος...εκτός και αν κάνει 2 φορές.

Εγώ ήμουν έξυπνος....είχα νοικιάσει σπίτι με 3 ντουλάπες και είχα βάλει την μάνα μου να πάρει 10 -15 σεντόνια.Έτσι λοιπόν τα άλλαζα 2-3 φορές την βδομάδα...ειδικά το καλοκαίρι και τα έπλυνα ανα μήνα.Όμορφα και ωραία.

btw

Κάποιος ψήνει μπουγάτσα στην πολυκατοικία και πεινάω :cry:

το καλοκαίρι θέλει να κοιμάσαι γυμνός και ξεσκέπαστος , 1 σεντόνι θέλει το κρεβάτ

το στρώνσ κ το αλλάζεις μια φορά τσι 2-3 μέρες

απλά πρέπει να εισαι καθαριοτητα , αμα χει πιάσει γκοφρέ ο πισινάθρας και ο άλλος κοιμάται με το γκώλ οξω , εεεε...θα γίνει πατσά... :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  ιου :wacko:

• Like 1

Το νόημα του να μην είναι βρωμιάρης. Αν ήταν έτσι όπως λες, δε θα πλενόμασταν ποτέ.

• Like 1

http://venturebeat.com/2014/06/27/check-out-this-creepy-new-accessory-for-people-who-really-love-their-ipad-video/

εκλαψα πρωινιατικα με την μ*******

αυτό η θα ειναι μπαούλο σα την τηλεοραση της γιαγιάς μου ή θα θέλει να την έχεις οδοντογλυφίδα

Καλα σε περιοδους εξεταστικης ή πολυ φορτου εργασιας και γω το χω παρατησει το θεμα καθαριοτητα. Χωρις σκουπα το δωματιο 2 βδομαδες και σκονη μισο δαχτυλο.

Αλλά οι βασικοι κανονες ειναι: αλλαγή σεντόνια/σκουπα/σφουγγαρισμα κάθε βδομαδα, μπάνιο το καλοκαιρι μερα παρα μερα και το χειμωνα ανα 3 μερες.

¨Ετσι ουτε βρομιζει πολυ το σπιτι, ουτε κανεις μια ολοκληρη μερα για να το καθαρισεις.

Οχι ρε , φλέσλάϊτ είναι αφού

Εν τω μεταξύ

Εφαγα μια ωραια μπουγατσάρα μισή μισή (κρέμα/τυρί) ( τα καλυτερα κομμάτια είναι αυτά με το τυρί στα οποια επεσε κανελα/αχνη και υγρασια απο την γλυκιά)

Και παω για το 1ο μπανιο για εφέτοσσσς

Sent from my iPhone using Insomnia

Το νόημα του να μην είναι βρωμιάρης. Αν ήταν έτσι όπως λες, δε θα πλενόμασταν ποτέ.

Άλλο λέω...μας λεει ότι θέλει να κάνει μπάνιο μια φορά...οπότε πότε είναι καλύτερα?Να κάνει το βράδυ όπου θα ιδρώσει ή το πρωί που θα είναι φρέσκος?

Φυσικά και κάνεις και τις 2 φορές ειδικά σε μέρες όπως η χθεσινή.

Άλλο λέω...μας λεει ότι θέλει να κάνει μπάνιο μια φορά...οπότε πότε είναι καλύτερα?Να κάνει το βράδυ όπου θα ιδρώσει ή το πρωί που θα είναι φρέσκος?

Λίγο πριν κοιμηθεί γιατί :α) Και καλύτερα θα κοιμηθεί β) Και δε θα έχει χάσει πολύ απ' τη φρεσκάδα του.  :D

• Like 2

Φυσικά και κάνεις και τις 2 φορές ειδικά σε μέρες όπως η χθεσινή.

οπως ειπε και ο αδελφος μ μετα απο τη προπόνηση και απο τα ποταμια ιδρωτα.τωρα αν ο αλλος ξυπναει και εχει κανει το κρεβατι λιμνη εεε επιβαλεται και πρωινο ντουζ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...