johndoe2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Γαμώ την ζωή μου, έτρεχα εχθές μέσα στο ψολόκρυο και την υγρασία για κάτι δουλειές, ίδρωσα, στέγνωσα, ρούφηξα το κρύο και τώρα έχει κάτι ώρες που με πονάει ο λαιμός με διαρκώς αυξανόμενη ένταση. 2η φορά κρυολόγημα πρωτού προλάβω καλά καλά να συνέλθω από το προηγούμενο. Τι σκατά θα γίνει με αυτήν την μάστιγα, έχουμε φτάσει στον άρη και ακόμα να βρεθεί η θεραπεία ή η πρόληψη; Εκεί οι εταιρείες τι στον πούτσο κάνουνε, δεν ενδιαφέρονται να βγάλουν μερικά δισσεκατομύρια παραπάνω ή είναι τόσο απασχολημένοι να πουλάνε εμβόλια για ανύπαρκτες γρίπες; Κούλαρε, πονολαιμος είναι. Ελπίζω να φταίει το οτι πλέον βρήκε ο κόσμος δουλειά Αυτή τη στιγμή είμαι στη διευθυντική μου καρέκλα και πληκτρολογεί η γραμματέας μου όσο εγώ απολαμβάνω το πούρο μου και της πιάνω το κωλαράκι. So, κανά καλό game για ps4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Mpa δεν είναι αυτό. Ο λαιμός είναι σύμπτωμα του κρυολογήματος. Το κρυολόγημα όμως δεν είναι σύμπτωμα του κρύου. Αυτό το "βάλε κάτι πάνω σου, θα κρυώσεις" είναι κλασσική ουρμπανιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 δλδ, αυτος που επαιρνε λεφτα απο εμενα και εσενα και τον διπλα και τον παραδιπλα εχει τοσο iq οσο χρειαζεται για να βγαλει selfie απο μια εμπολεμη ζωνη με απώτερο σκοπο να ασκησει κριτική σε ανθρωπους που ειχαν ετοιμο το μαχαιρι μαζι με την dslr? http://www.enikos.gr/politics/280488,O_Boylgarakhs_sthn_empolemh_zwnh_toy_Ira.html #ελπιζωναειναιτρολια ps δεν μιλανε για πολιτική αλλα για την εγκεφαλικη δραστηριοτητα ενος δημοσίου something... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johndoe2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ο άλλος πουλάει το βραβείο dna επειδή δεν έχει φράγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Βραβείο DNA, θα το καθιερώσω. Το Nobel πουλάει, για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johndoe2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Nobel εννοώ και I just got trolled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 in other news εχασα το contract. FML. παω για da:I. later ppl Μάλλον ζήτησα λίγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 comedygold.jpg καλα, δωσε λεφτα στα χαμηλης ποιοτητας pull&bear merch in other news Έχεις να δεις τον άλλο από το λύκειο και σε ρωτάει τι νέα, τα ίδια ρε φίλε δεν έχω διαβάσει κι αρχαία και φοβάμαι μην πέσει κάνα διαγώνισμα. Μερες Λόλεν Εγω έπεσα στον κάφρο της τάξης,είχα να τον δω 7 χρονια,τον πέτυχα στον δρόμο και αφού (μέσα σε ~20 δευτερόλεπτα) λέμε τα βασικά , μου πετάει ενα "επειδη θέλω να χέσω όμως,φεύγω,τα λέμε αν είναι" Μόρνιν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Λόλεν Εγω έπεσα στον κάφρο της τάξης,είχα να τον δω 7 χρονια,τον πέτυχα στον δρόμο και αφού (μέσα σε ~20 δευτερόλεπτα) λέμε τα βασικά , μου πετάει ενα "επειδη θέλω να χέσω όμως,φεύγω,τα λέμε αν είναι" Μόρνιν Είχα έναν στο uni αγγλία που κατουρούσε στον χώρο ποδηλάτων και έφτυνε όταν έτρωγε. Ήταν και από καλή οικογένεια τρομάρα του. Μην σου τύχουν τέτοιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον δεν έχεις πυρετό. Κάτι που αρχίζω να αποκτάω εγώ. Μην γκρινιάζεις. Edit: Είχε παίξει ο Rodman στους Lakers; Σώωωωωωωπα ρε, τι μαθαίνει κανείς. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2014 από GreekMonkey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Κοντοπούτανα ftw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 αγνώριστη χωρίς το σοβατεπί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ^Ποιό είναι το γκαυλάκι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το κρυολόγημα όμως δεν είναι σύμπτωμα του κρύου. Αυτό το "βάλε κάτι πάνω σου, θα κρυώσεις" είναι κλασσική ουρμπανιά. Tο "βάλε κάτι πάνω σου, θα κρυώσεις" είναι σωστό, το θα αρρωστήσεις είναι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πω, άβαφη κόβει 5 χρόνια χαλαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις