Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ωχου ρε casuals, αφού δεν σκαμπαζετε από glorious storylines, τι τις θέλετε τις κονσόλες; Ναιρεπαιδιμ λεμε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα και καληνυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Είναι κάνεις εδώ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Παρακαλώ, τι θα θέλατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Να μην είναι το οοτ σαν νεκροταφείο. Ευχαριστώ,συγνωμη για την ενόχληση και καλή σας νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Συγγνώμη, δε θα επαναληφθεί. Καληνύχτα σας. #τηστοκλεισαςταμουτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 όντως πολύ νέκρα έπεσε #χτύπαξύλομακρυάαπομάς Ελπίζω να φταίει το οτι πλέον βρήκε ο κόσμος δουλειά και κοιμάται , ή στο οτι μπήκε τέλος στην μπακουριά . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 εφτιαξα κατι πεινιρλι αχτυπητα. 2 μερες για ελλάδα. εδώ χτες παραλίγο να γλυστρίσω γιατι είχε πιάσει πάγο σε ενα σημείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Γαμώ την ζωή μου, έτρεχα εχθές μέσα στο ψολόκρυο και την υγρασία για κάτι δουλειές, ίδρωσα, στέγνωσα, ρούφηξα το κρύο και τώρα έχει κάτι ώρες που με πονάει ο λαιμός με διαρκώς αυξανόμενη ένταση. 2η φορά κρυολόγημα πρωτού προλάβω καλά καλά να συνέλθω από το προηγούμενο. Τι σκατά θα γίνει με αυτήν την μάστιγα, έχουμε φτάσει στον άρη και ακόμα να βρεθεί η θεραπεία ή η πρόληψη; Εκεί οι εταιρείες τι στον πούτσο κάνουνε, δεν ενδιαφέρονται να βγάλουν μερικά δισσεκατομύρια παραπάνω ή είναι τόσο απασχολημένοι να πουλάνε εμβόλια για ανύπαρκτες γρίπες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 μηπως εχεις αμυγδαλες και τα ριχνεις αδικα στο κρυολογημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν νομίζω. Αν και δεν ξέρω, άμα έχω αμυγδαλές τι ακριβώς συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 πρηζονται, πονάνε, σε καποια φαση αρχιζουν τους πυρετους μετα τις βγαζεις και ησυχαζεις. Κοιτα αν έχεις ασπράδια από πυον πάνω τους, βύσματα τα λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Mpa δεν είναι αυτό. Ο λαιμός είναι σύμπτωμα του κρυολογήματος. Μια μέρα μετά θα αρχίσει το συνάχι με μαθηματική ακρίβεια, και ο λαιμός θα αρχίσει να περνάει. Καμιά φορά την γλυτώνω βέβαια, αλλά φακ, δύσκολα. Και την προηγούμενη φορά δεν είχα πυρετό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 κινεζα fred perry απο ebay Την περίμενα αυτή την απάντηση dude και δη από σένα, αλλά ας περιμένω μήπως θυμηθεί κάτι η Μαρυένα. Θυμήθηκα τις καραμέλες Chlorets ή οπως γραφονταν. Βγαίνουν ακομα; Nταφάκ?? Πού τις θυμήθηκες αυτές?!? :shock: Τελευταία φορά που άκουσα αυτό το όνομα ήταν σίγουρα τον περασμένο αιώνα... Όταν ήταν στο φόρτε τους πρέπει να ήμουν κάπoυ.. ..τόσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ελπίζω να φταίει το οτι πλέον βρήκε ο κόσμος δουλειά και κοιμάται , comedygold.jpg Την περίμενα αυτή την απάντηση dude και δη από σένα, αλλά ας περιμένω μήπως θυμηθεί κάτι η Μαρυένα. καλα, δωσε λεφτα στα χαμηλης ποιοτητας pull&bear merch in other news Έχεις να δεις τον άλλο από το λύκειο και σε ρωτάει τι νέα, τα ίδια ρε φίλε δεν έχω διαβάσει κι αρχαία και φοβάμαι μην πέσει κάνα διαγώνισμα. Μερες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις