Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ανοίξτε χωριανοί τις Σαμπάνιες!!

Σήμερα και αύριο καταγάλανος ουρανός με έναν υπέρλαμπρο ήλιο(με ένα βαρδάρη που σε παίρνει κόντρα,αλλά τεσπα).

Επίσης ξέρει κανείς την σωστή δοσολογία σε french presser για ένα νορμάλ με ελαφρύ καφέ;

Πήγα προχθές να κάμω καφέ,αλλά βγήκε τόσο δυνατός που δεν με έπιανε ύπνος με τίποτα(2 ώρες κοιμήθηκα το βράδυ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κινεζα fred perry απο ebay

$99 στο best buy. Τσονταρε και αλλα $200 και παρε και την 50αρα τουβου

α

Μερες

αφου δεν μπορούμε να ψωνίσουμε απο εκεί 

και έτσι κ αλλιώς δεν θα ξαναπαιρνα 360 , να μου λείπει λολ 

• Moderators

Εχω κόλλησει να παρω ps3. Μου είχε χαρίσει καποια στιγμή ενας φιλος το ps2 του και πηγε απατο,  έπαιξα το soul calibur 4 και μετα το έφαγε η μαρμαγκα. Κάτι μου λεει πως υο ιδιο θα γινει με το 3ρι.... 

Fucking καταναλωτισμε δε θα με πιασεις. :P

Εχω κόλλησει να παρω ps3. Μου είχε χαρίσει καποια στιγμή ενας φιλος το ps2 του και πηγε απατο,  έπαιξα το soul calibur 4 και μετα το έφαγε η μαρμαγκα. Κάτι μου λεει πως υο ιδιο θα γινει με το 3ρι.... 

Fucking καταναλωτισμε δε θα με πιασεις. :P

και εγώ γιαυτό δεν έχω πάρει ακόμα γιατι να δώσω 80-90 euro για μεταχ σε οκ κατάσταση να τα δώσω , αμα το φάει η μαρμάγκα μετά απο μερικά games πάει στο καλό , αλλα 150 για μεταχ και 200τόσα για καινούριο πάει πολύ , γιατι θέλω και συνδρομή live , δεν θα παίζω single , οπότε άστο λεω καλύτερα 

• Like 1

Επίσης ξέρει κανείς την σωστή δοσολογία σε french presser για ένα νορμάλ με ελαφρύ καφέ;

Πήγα προχθές να κάμω καφέ,αλλά βγήκε τόσο δυνατός που δεν με έπιανε ύπνος με τίποτα(2 ώρες κοιμήθηκα το βράδυ).

υποθετω οτι εχεις για μια δοση πρεσα?θα μπορουσα να σου πρηξω το κεφαλι με ενα δυο παραμετρους αλλα ειμαι καλος ανθρωπος και θα σου προτεινω το προφανες:σημερα το νερο μετρα το στη κουπα σου για να ειναι στανταρ το ιδιο και βαλε λιγοτερο καφε απο οτι εβαλες χθες,πχ αν χθες εβαλες 2 κουταλιες σημερα βαλε μιαμιση.

Τρώω πονάει το στομάχι μου, δεν τρώω ζαλίζομαι... σταδιαλα

ιωση?

Στη Σουηδία λέει θα κάνουν δημοψήφισμα για να αποφαςίςουν βρούν λέξη που να ορίζει τον γυναικείο αυνανισμό γιατί η ήδη υπάρχουσα αντιστοιχεί στον αντρικό .

Από τη μία θέλω να επικροτήσω την απόφαση τους να σπάσουν τα δεσμά της πατριαρχίας που τόσο βάρβαρα έχει επιβάλει μια λέξη καταπιέζοντας τον μισό πληθυσμό της γης. Από την άλλη η είδηση φαντάζει προβοκατόρικη και εξοργιστική ως ένα σημείο, γιατί υπονοεί πως οι γυναίκες δίνουνε τόση βάση στη σεξουαλική ικανοποίηση που τους ωθεί στο να κατασταλάξουν σε μια νέα, genderικής ταυτότητας λέξη. Αυτό είναι ψέμα, καθώς είναι γνωστό πως ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά της πατριαρχίας είναι η βίαιη σεξουαλικοποίηση των πάντων, ειδικά των γυναικών. Σαν άντρας το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω συγνώμη.

atifaq plz go

Τόσο το PS4, όσο και το Xbone είναι συστήματα βασισμένα στην AMD.

#itwasmyprivilege

Τόσο το PS4, όσο και το Xbone είναι συστήματα βασισμένα στην AMD.

#itwasmyprivilege

δεν εχουν σπασει οποτε 

shieldsup.jpg

Σπερες αγαπουλες που σας επιασε το κρυο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...