Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα ρε ειχα παραγγείλει απο προχθές tempered glass και bumper και σημερα βλέπω οτι ειναι σε επεξεργασία , παίρνω τηλ και μου λέει τελικά το ένα δεν το ειχαμε και θα το παραλάβουμε σήμερα, θα το έχεις παρασκευή :X :X 

και άλλαξα την sim σε micro αλλα το lg δεν το παίρνω μαζί , θα παίρνω το sola για mp3 lel 

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ περίμενα ένα δέμα 2,5 μήνες, και κάτι άλλα μερικές εβδομάδες και τα έφερε όλα μαζί την ίδια μέρα. Περιμένουν να μαζευτούν πολλά αλλιώς δεν κάνουν τον κόπο οι μαλάκες

Δημοσ.

Kαρντάσια ανεβαίνω στην πατρίδα. <3   Ξέρουμε κανά τσαντάδικο στον ΤρίΛοφο??  Άντε ας είναι και στη Σαλόνικα.. :-D

Δημοσ.

στην Ελλάδα γιατί δεν έχει black friday ? θέλω να ψωνίσω φθηνά 

Καλυτερα που δεν εχετε, πιστεψε με. Εχω τρελαθει με αυτα που βλεπω εδω. Αλλα κλασικα υπερκαταναλωτικες τασεις ειναι, μετα ηρεμω.

Δημοσ.

<p>στην Ελλάδα γιατί δεν έχει black friday ? θέλω να ψωνίσω φθηνά </p>

Λολ εδώ μια φορά στα χιλια χρόνια γίνεται κάνα ξεστοκαρισμα απο κανα μαγαζί με ηλεκτρικά ή το lidl και σφάζονται όλοι με όλους φαντάσου να πέσει οργανωμένη κατάσταση σαν το Black Friday... σαν τα αμερικανακια που τα περιγελουμε θα γίνουμε. Αύριο είναι το *με βαριά αμερικανοβλαχικη προφορά * Thanksgiving?

Δημοσ.

Έχουμε όμως crazy sundays!!!

ρε χθες ημουν fb κατα τις 11 βάζει το πλαίσιο μια προσφορά και καλά , κοιτάω ... 185?euro 4gb xbox 360 μαζι με κάτι παπαριές 

εριμι 

Καλυτερα που δεν εχετε, πιστεψε με. Εχω τρελαθει με αυτα που βλεπω εδω. Αλλα κλασικα υπερκαταναλωτικες τασεις ειναι, μετα ηρεμω.

μπα με εμένα δε δουλευει. βγάζω χ λεφτά , το χ ποσό θα πάει σε διασκέδαση και το χ ποσο για τα έξοδα μου. δεν έχει σημασία αν βρω 10 πράγματα φθηνά , αφου το ποσό που θα χαλάσω το έχω προκαθορισμένο 

Λολ εδώ μια φορά στα χιλια χρόνια γίνεται κάνα ξεστοκαρισμα απο κανα μαγαζί με ηλεκτρικά ή το lidl και σφάζονται όλοι με όλους φαντάσου να πέσει οργανωμένη κατάσταση σαν το Black Friday... σαν τα αμερικανακια που τα περιγελουμε θα γίνουμε. Αύριο είναι το *με βαριά αμερικανοβλαχικη προφορά * Thanksgiving?

καλά wannabe βλαχοαμερικάνους έχουμε αρκετούς , εδώ ξέρω κόσμο που έβαλε σκαλισμένες κολοκύθες στον κήπο για "halloween".. 

--------------------------------------------------

wut ??? ? ? ? αχχαχαχαχαχαχαχαχα κλάμα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...