nicoc89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 εμένα ρε ειχα παραγγείλει απο προχθές tempered glass και bumper και σημερα βλέπω οτι ειναι σε επεξεργασία , παίρνω τηλ και μου λέει τελικά το ένα δεν το ειχαμε και θα το παραλάβουμε σήμερα, θα το έχεις παρασκευή :X και άλλαξα την sim σε micro αλλα το lg δεν το παίρνω μαζί , θα παίρνω το sola για mp3 lel
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εγώ περίμενα ένα δέμα 2,5 μήνες, και κάτι άλλα μερικές εβδομάδες και τα έφερε όλα μαζί την ίδια μέρα. Περιμένουν να μαζευτούν πολλά αλλιώς δεν κάνουν τον κόπο οι μαλάκες
mary Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εγώ τι να πω, που ειχα ανοιξει case σε ebay και μου επεστρεψαν τα χρηματα και τελικα τα δεματα καθονταν 1 μηνα στο ταχυδρομειο;;;;
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Kαρντάσια ανεβαίνω στην πατρίδα. <3 Ξέρουμε κανά τσαντάδικο στον ΤρίΛοφο?? Άντε ας είναι και στη Σαλόνικα..
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Κάτι σε τσάντα ώμου θέλω, όχι τύπου nicki.
nicoc89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 στην Ελλάδα γιατί δεν έχει black friday ? θέλω να ψωνίσω φθηνά
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 στην Ελλάδα γιατί δεν έχει black friday ? θέλω να ψωνίσω φθηνά Έχουμε όμως crazy sundays!!! 4
linkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 στην Ελλάδα γιατί δεν έχει black friday ? θέλω να ψωνίσω φθηνά Καλυτερα που δεν εχετε, πιστεψε με. Εχω τρελαθει με αυτα που βλεπω εδω. Αλλα κλασικα υπερκαταναλωτικες τασεις ειναι, μετα ηρεμω.
gatokoritso Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 <p>στην Ελλάδα γιατί δεν έχει black friday ? θέλω να ψωνίσω φθηνά </p> Λολ εδώ μια φορά στα χιλια χρόνια γίνεται κάνα ξεστοκαρισμα απο κανα μαγαζί με ηλεκτρικά ή το lidl και σφάζονται όλοι με όλους φαντάσου να πέσει οργανωμένη κατάσταση σαν το Black Friday... σαν τα αμερικανακια που τα περιγελουμε θα γίνουμε. Αύριο είναι το *με βαριά αμερικανοβλαχικη προφορά * Thanksgiving?
Pantelwolf Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 παντως στα ευρωπαικα αμαζον δεν εχει πεσει καμια τρελη προσφορα (που να με ενδιαφερει)
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Γιατί δεν δουλεύει πάλι η γαμημένη η αναζήτηση
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ το συγκεκριμένο αιμοτικό, ζήλεψα τ' ομολογώ.. 1
nicoc89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Έχουμε όμως crazy sundays!!! ρε χθες ημουν fb κατα τις 11 βάζει το πλαίσιο μια προσφορά και καλά , κοιτάω ... 185?euro 4gb xbox 360 μαζι με κάτι παπαριές εριμι Καλυτερα που δεν εχετε, πιστεψε με. Εχω τρελαθει με αυτα που βλεπω εδω. Αλλα κλασικα υπερκαταναλωτικες τασεις ειναι, μετα ηρεμω. μπα με εμένα δε δουλευει. βγάζω χ λεφτά , το χ ποσό θα πάει σε διασκέδαση και το χ ποσο για τα έξοδα μου. δεν έχει σημασία αν βρω 10 πράγματα φθηνά , αφου το ποσό που θα χαλάσω το έχω προκαθορισμένο Λολ εδώ μια φορά στα χιλια χρόνια γίνεται κάνα ξεστοκαρισμα απο κανα μαγαζί με ηλεκτρικά ή το lidl και σφάζονται όλοι με όλους φαντάσου να πέσει οργανωμένη κατάσταση σαν το Black Friday... σαν τα αμερικανακια που τα περιγελουμε θα γίνουμε. Αύριο είναι το *με βαριά αμερικανοβλαχικη προφορά * Thanksgiving? καλά wannabe βλαχοαμερικάνους έχουμε αρκετούς , εδώ ξέρω κόσμο που έβαλε σκαλισμένες κολοκύθες στον κήπο για "halloween".. -------------------------------------------------- wut ??? ? ? ? αχχαχαχαχαχαχαχαχα κλάμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις