Pa0ki Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερα ένα μπολ με μούφα ποπς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ψωμι ολικής με ταχινι κακαο και γαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisaerox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 πως λέγετε η σελίδα με συμβουλές επισκευής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 insomnia.gr/zoranb Ελληνικός 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Κωλονήσι και κωλάνθρωποι. Ναφ σειντ. Επίσης, αν θες να φας κάτι βαρβάτο το φτιάχνεις από το βράδυ. Yπερβολεας. Προφανως υπαρχουν μλκες αλλα που δεν υπαρχουν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω πως οι μορμόνοι απαγορεύεται να χαϊδευονται, στην Utah λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ρε εσείς που πάτε στην δουλειές σας πουρνό πουρνό, τι πρωινό τρώτε; Ειδικά τώρα με το κρύο ούτε να κατουρήσω με τα χέρια δεν μπορώ, πόσο μάλλον να αλείφω φέτες κτλ. Από την νύστα κυρίως. Πως την μπαλέυετε; βάζω ενα μπρίκι με γάλα να ζεσταίνει και πάω τουαλέτα , ρίχνω μερικά τρισάγια απο μέσα μου γιατι η χέστρα ειναι κρύα και κρυώνω απ τον ύπνο ,ειναι απελπισία αλλα κρατάει 20 δευτερόλεπτα, παίρνω ενα κουτί ρυζογκοφρέτες απ το ντουλάπι , ενα φλιτζάνι μέλι για να βουτάω τη ρυζογκοφρέτα μια στο κακάο μια στο μέλι ,όσο ζεσταίνει το γάλα φτιάχνω ενα φραπέ σκέτο και τρώω και δύο αυγά βραστά επι τόπου απ το ψυγείο που τα έχω απο 2-3 μέρες πριν ενα μάσημα το καθένα, καμια φορά πινάω καμια φορά τα ξεχνάω, αλλα τα βρήκα φθηνά στο supermarket κ ειχα πάρει μερικές καρτέλες , αλλιώς θα έπινα κανα μπουκάλι γάλα και μετά πάω να φάω ρυζογκοφρέτα με μέλι κ κακάο/γάλα που μ αρέσει σε άλλες περιόδους τρώω κανα μπιφτέκι μοσχάρι ή ψητό της κατσαρόλας ή κανα χοιρινό στα καρβουνα που έχω ψήσει το προηγούμενο βράδυ γιατι μου τη γκάβλωσε να φάω με ενα μεσαίο μπολ ρύζι ή πατάτες φούρνου με μουστάρδα και πιπέρια χοντρά , ρίχνω κ οτι άλλο δω και μου μπανίσει καλά στο μάτι αλλα αυτά ειναι έτοιμα για 1-2 μέρες δεν μαγειρευω βαριέμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Yπερβολεας. Προφανως υπαρχουν μλκες αλλα που δεν υπαρχουν?? Ρε άκου που σου λέω. Και οι χειρότεροι είναι οι χανιώτες. Μην μπλέξεις μαζί τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 βάζω ενα μπρίκι με γάλα να ζεσταίνει και πάω τουαλέτα , ρίχνω μερικά τρισάγια απο μέσα μου γιατι η χέστρα ειναι κρύα και κρυώνω απ τον ύπνο ,ειναι απελπισία αλλα κρατάει 20 δευτερόλεπτα, παίρνω ενα κουτί ρυζογκοφρέτες απ το ντουλάπι , ενα φλιτζάνι μέλι για να βουτάω τη ρυζογκοφρέτα μια στο κακάο μια στο μέλι ,όσο ζεσταίνει το γάλα φτιάχνω ενα φραπέ σκέτο και τρώω και δύο αυγά βραστά επι τόπου απ το ψυγείο που τα έχω απο 2-3 μέρες πριν ενα μάσημα το καθένα, καμια φορά πινάω καμια φορά τα ξεχνάω, αλλα τα βρήκα φθηνά στο supermarket κ ειχα πάρει μερικές καρτέλες , αλλιώς θα έπινα κανα μπουκάλι γάλα και μετά πάω να φάω ρυζογκοφρέτα με μέλι κ κακάο/γάλα που μ αρέσει σε άλλες περιόδους τρώω κανα μπιφτέκι μοσχάρι ή ψητό της κατσαρόλας ή κανα χοιρινό στα καρβουνα που έχω ψήσει το προηγούμενο βράδυ γιατι μου τη γκάβλωσε να φάω με ενα μεσαίο μπολ ρύζι ή πατάτες φούρνου με μουστάρδα και πιπέρια χοντρά , ρίχνω κ οτι άλλο δω και μου μπανίσει καλά στο μάτι αλλα αυτά ειναι έτοιμα για 1-2 μέρες δεν μαγειρευω βαριέμαι κοψιμο when? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Έπειτα από ώριμη σκέψη καταλήγω στο ότι ο φούρναρης να μου φέρνει από το μπαλκόνι κάνα κουλούρι με κακάο δεν παίζει, οπότε θα πρέπει να ξυπνάω πιο νωρίς να βρίσκω όρεξη να φτιάχνω πρωινό. Για πρώτο challenge, ταχίνι διαλέγω εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 κοψιμο when? όχι , έχω χέσει πριν φάω , δεν χωράει άλλο αν δεν χέσω Έπειτα από ώριμη σκέψη καταλήγω στο ότι ο φούρναρης να μου φέρνει από το μπαλκόνι κάνα κουλούρι με κακάο δεν παίζει, οπότε θα πρέπει να ξυπνάω πιο νωρίς να βρίσκω όρεξη να φτιάχνω πρωινό. Για πρώτο challenge, ταχίνι διαλέγω εσένα. φάε καμια ρέγκα με φασολάδα ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Συνταγή or didnt happen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ρε άκου που σου λέω. Και οι χειρότεροι είναι οι χανιώτες. Μην μπλέξεις μαζί τους. Aπο Κρητη εισαι μαναρι μου?? Εχω κολλητη απο Χανια και ξερω πολυ κοσμο γενικα και εχω κατεβει κρητη διακοπες, ποτε δεν ειχα θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Κέντρο χανιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 not sure if marco polo θα ειναι καλο ή απλως εχει καλα σκυλια. Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις