Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικά όπου δεις σειρά στα φαγάδικα είναι καλό.

Όχι πάντα.

Μπορεί να έχει κόσμο λόγω θέσης, διαφήμισης, καλού ονόματος που πλέον να μην το στηρίζει. 

Δημοσ.

Από το να φας σαπίλα ή μετριότητα από τους άλλους συμφέρει,γενικά μιλώντας όχι για το συγκεκριμένο μαγαζί.

ισχυει αλλα αν μεχρι να με σερβίρουν προλαβαινω να παρω τον ηλεκτρικο να γυρισω σπιτι να χτυπήσω μακαροναδα τοτε δεν εχει πλακα.δεν γκρινιαζω για 2-3 ατομα ουρα που σε κανα 10 λεπτο τους ξεπετανε μιλαμε για ουρα κανονικη δημοσιου.γενικα δεν το εχω πολυ με τα φαγαδικα γουσταρω να τρωω σπιτι.παλια δεν αντεχα πολυ αλλα τωρα λεω δεν βαριεσαι οταν γυρισω σπιτι θα φαω..

Όχι ρε σεις μην τις κοβετε μπορεί να έχει θεματακια μετα.

εγω οταν ειχα παρει το κινητο μ την ειχα κοψει εκείνη τη στιγμη γιατι ερχοταν σκ και δεν ηξερα αν θα επερνα τη καρτα κατευθειαν.λειτουργεισε και το αφησα το θεμα.ε που λες ακομα ζει η ατιμη.πρεπει να την εχω απο πρωτη γυμνασιου και ακομα ζει.

που να δεις πως εκανα τη καρτα του πατερα μου που απο μικρο επρεπε να τη γυρισει σε κανονικη.του πηρα κινεζοθηκη απο το μοναστηρακι,κουτσουρεψαμε και τη χωσαμε μεσα.πολυ γελιο!αν τη δεις θα νομιζεις οτι ειναι χαλασμενη ολο του λεω να παρει καινουργια και ολο μου λεει ναι ναι αυριο θα το θυμηθώ.το ξεχναει γιατι λειτουργει ρολοι. :-D

σκυλια οι ατιμες....

• Moderators
Δημοσ.

Καλα ναι είναι αν σου κάτσει βασικά.  Κατατα μπορεί να παίξουν υπερθερμανσεις, πρόβλημα με το σήμα κλπ. Σπανίως αλλά έχει συμβεί.  

ισχυει αλλα αν μεχρι να με σερβίρουν προλαβαινω να παρω τον ηλεκτρικο να γυρισω σπιτι να χτυπήσω μακαροναδα τοτε δεν εχει πλακα.δεν γκρινιαζω για 2-3 ατομα ουρα που σε κανα 10 λεπτο τους ξεπετανε μιλαμε για ουρα κανονικη δημοσιου.γενικα δεν το εχω πολυ με τα φαγαδικα γουσταρω να τρωω σπιτι.παλια δεν αντεχα πολυ αλλα τωρα λεω δεν βαριεσαι οταν γυρισω σπιτι θα φαω..

εγω οταν ειχα παρει το κινητο μ την ειχα κοψει εκείνη τη στιγμη γιατι ερχοταν σκ και δεν ηξερα αν θα επερνα τη καρτα κατευθειαν.λειτουργεισε και το αφησα το θεμα.ε που λες ακομα ζει η ατιμη.πρεπει να την εχω απο πρωτη γυμνασιου και ακομα ζει.

που να δεις πως εκανα τη καρτα του πατερα μου που απο μικρο επρεπε να τη γυρισει σε κανονικη.του πηρα κινεζοθηκη απο το μοναστηρακι,κουτσουρεψαμε και τη χωσαμε μεσα.πολυ γελιο!αν τη δεις θα νομιζεις οτι ειναι χαλασμενη ολο του λεω να παρει καινουργια και ολο μου λεει ναι ναι αυριο θα το θυμηθώ.το ξεχναει γιατι λειτουργει ρολοι. :-D

σκυλια οι ατιμες....

Δημοσ.

πρεπει να ειμαι καπου και δεν εχω δυναμη να σηκωθω απο την καρεκλα.

επισης, ο καφες δεν βοηθαει...

ding dong

Δημοσ.

Μιλάμε σήμερα παίζει να με άκουσε όλο το γραφείο.Λόγω ενός τυπογραφικού λάθους σε ένα γράμμα τους το οποίο δεν είχα πάρει πρέφα το HCPC με ανάγκασε να τρέξω 6 μήνες νωρίτερα το portfolio μου για το CPD.Εντωμεταξύ όταν έτρεχα το CPD δεν προλάβαινα να φάω. Μου στέλνουν γράμμα σήμερα οτι τους τα έστειλα πιο νωρίς κ δεν μετράνε,να τα ξαναστείλω κοκ.Ξυπνάει το φονικό ένστικτο του Τόξου  κ γίνεται της πουτάνας τηλεφωνικά. 

Με τα πολλά θα το δεχτούν,ζήτησαν συγνώμη κ δε θα μου ξαναπρήξουν τα αρχίδια για ένα ικανό χρονικό διάστημα.Το χάιλαιτ εκείνης της περιόδου ήταν πως μεταξύ άλλων έπρεπε να δω το In Treatment (100+ επεισόδια)  κ να γράψω σχετικό report .λολ

Δημοσ.

σκυλια οι ατιμες....

Που έχει σειρά Δημοσίου; 

Δεν έχω πετύχει πουθενά,σε φαγάδικο όχι εστιατόριο,σειρά πάνω από 4-6 άτομα.

Εάν έχει περισσότερους είτε γκρουπ είναι,είτε δεν έχει τίποτα για χιλιόμετρα γύρω.

Από εκεί και πέρα εάν το έχεις να μαγειρεύεις γρήγορα τότε ναι δεν αξίζει.

Όχι πάντα.

Μπορεί να έχει κόσμο λόγω θέσης, διαφήμισης, καλού ονόματος που πλέον να μην το στηρίζει. 

Μιλάμε όταν έχουν κόσμο επειδή το αξίζουν.

Δημοσ.

Ρε εσείς που πάτε στην δουλειές σας πουρνό πουρνό, τι πρωινό τρώτε; Ειδικά τώρα με το κρύο ούτε να κατουρήσω με τα χέρια δεν μπορώ, πόσο μάλλον να αλείφω φέτες κτλ. Από την νύστα κυρίως. Πως την μπαλέυετε;

Δημοσ.

βρωμη με ζεστο γαλα και μαρμελαδα.απλα ζεσταινεις λιγο το γαλα και τα ριχνεις σε μπολ.και με κλειστα τα ματια που λενε..

(οταν ειχα λογο να ξυπναω τα πρωινα αυτο εφτιαχνα :-( )

Δημοσ.

Μιλάμε όταν έχουν κόσμο επειδή το αξίζουν.

Άλλο αυτό που έγραψες τώρα βέβαια και άλλο αυτό:

Δημοσ.

Η βροχή της Κρήτης είναι άκρως περιοδικό φαινόμενο,δεν βρέχει 6 μήνες συνέχεια,ούτε είναι τα σύννεφα στο ύψος των κτηρίων νομίζοντας ότι μένεις σε υπόγα 24/7.

Έχω μείνει στην Κρήτη λόγω του ότι ήταν η αδελφή μου εκεί φοιτήτρια.Εξαιρετικά καλοκαίρια-φθινόπωρα,καλό φαί,καλοί άνθρωποι και Φύση που θαυμάζεις.

Ευλογημένος τόπος. :-)

Κωλονήσι και κωλάνθρωποι.

Ναφ σειντ.

Επίσης, αν θες να φας κάτι βαρβάτο το φτιάχνεις από το βράδυ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...