Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το falafel τί είναι ;

Κάτι σαν τις τηγανητές MARS , γλειφιτζούρια κλπ που κάνουν στη Σκωτία ;

Καμία σχέση. Ρεβυθοκεφτέδες είναι στην ουσία αλλά με πολύ μπαχαρικό μέσα. Μέσα σε ψωμί με ότι θέλεις μέσα για να γίνει sandwich.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Αυτο ^^^^

Αλλα σε αραβικη πιτουλα με διάφορα λαχανικοτετοια. Γενικα ειναι πολυ καλη φαση αξίζει για δοκιμή.  Plus είναι το new talk of the town αν ειστε into this shit. 

@vipah γιατι ρε μαν ειναι πολυ νόστιμο αν ξεχάσεις οτι πρόκειται για κατι απο ρεβυθι. 

Υπέροχη μέρα σήμερα, 3:30 ολόκληρες ώρες ήλιο.

Τώρα έπεσε ο ήλιος και είναι σαν αργά το απόγευμα με Ελληνικές συνθήκες.13:56 δείχνει ο ρολόης... :P

Δόξα να έχει ο γιαραμπής που δεν είμαι σε καμία Λουλέα ή θου Κύριε σε Νορβηγία.

Θα πηδούσα από το παράθυρο... -_-

Πότε θα έρθει η ώρα της σύνταξης να αποσυρθώ(όπως όλοι οι Β.Ευρωπαίοι) σε καμία Κρήτη να χορτάσω ήλιο;... <_<

και βροχή!

Η βροχή της Κρήτης είναι άκρως περιοδικό φαινόμενο,δεν βρέχει 6 μήνες συνέχεια,ούτε είναι τα σύννεφα στο ύψος των κτηρίων νομίζοντας ότι μένεις σε υπόγα 24/7.

Έχω μείνει στην Κρήτη λόγω του ότι ήταν η αδελφή μου εκεί φοιτήτρια.Εξαιρετικά καλοκαίρια-φθινόπωρα,καλό φαί,καλοί άνθρωποι και Φύση που θαυμάζεις.

Ευλογημένος τόπος. :-)

Φαλάφελ έφαγα πρώτη φορά στη Θεσ/νίκη πριν κάνα μήνα, για δοκιμή πιο πολύ, να το διαγράψω από τη λίστα

Τελικά ήταν γαμάτο, δεν περίμενα να μου αρέσει....στάνταρ θα ξαναφάω

Αυτο ^^^^

Αλλα σε αραβικη πιτουλα με διάφορα λαχανικοτετοια. Γενικα ειναι πολυ καλη φαση αξίζει για δοκιμή.  Plus είναι το new talk of the town αν ειστε into this shit

@vipah γιατι ρε μαν ειναι πολυ νόστιμο αν ξεχάσεις οτι πρόκειται για κατι απο ρεβυθι. 

ακομα ασχολειται ο κοσμος με τα φαλαφελ?σιγα μη  παω στη μονιμα 10+ατομων σειρα στην αιολου.

για τον ιδιο λογο σταματησα και να πηγαινω και σε αυτον με τα σουβλακια(γιωργο?) διπλα στο tailor made.

εμ θα πληρωσω εμ θα κατσω σε ουρα?δεν σφαξανε...

ήρθε το lg g2 ! έπαθα αρχικά ενα mini εγκεφαλικό γιατι δεν μπορούσα να συνδεθώ σε wifi με κωδικό και μετά έβγαλα τον κωδικό , συνδέθηκα στο wifi και έκανε ενα μικρό update . μετά απο αυτό έφτιαξε και ολα κομπλαν

γαμάει <3 

κοιτάζω στο sola επειδή μου ηρθε ενα μήνυμα και έμεινα μαλάκας , δεν ειχα ιδέα πόσο χάλια ηταν λολ κ ήθελα να παίζω και games xD!!!

αυριο πρωι παω να αλλάξω την sim σε micro και να πάρω και τα bumper+tempered glass 

zeah zeah zeah . 

• Like 1

τι εννοεις να αλλαξεις σιμ?δεν θα τη κοψεις?

αφου μπορώ να πάω στην cosmote να μου την αλλάξουν :P δεν ειναι μακριά , εκει κατεβαίνω με το λεωφ 

• Moderators

Όχι ρε σεις μην τις κοβετε μπορεί να έχει θεματακια μετα. 

Ατ γατοκοριτσο. Ε εντάξει αν κατι ειναι καλο εχει προσέλευση αρα καταλήγεις να περιμένες λλιγο.  Πασο βεβαια έτσι όπως το θέτεις :) 

• Like 1

ακομα ασχολειται ο κοσμος με τα φαλαφελ?σιγα μη  παω στη μονιμα 10+ατομων σειρα στην αιολου.

για τον ιδιο λογο σταματησα και να πηγαινω και σε αυτον με τα σουβλακια(γιωργο?) διπλα στο tailor made.

εμ θα πληρωσω εμ θα κατσω σε ουρα?δεν σφαξανε...

Από το να φας σαπίλα ή μετριότητα από τους άλλους συμφέρει,γενικά μιλώντας όχι για το συγκεκριμένο μαγαζί.

Γενικά όπου δεις σειρά στα φαγάδικα είναι καλό.

Όχι ρε σεις μην τις κοβετε μπορεί να έχει θεματακια μετα. 

Ατ γατοκοριτσο. Ε εντάξει αν κατι ειναι καλο εχει προσέλευση αρα καταλήγεις να περιμένες λλιγο.  Πασο βεβαια έτσι όπως το θέτεις :)

Τι να κάνουμε δηλαδή για πε για πε. ζητάμε από κατάστημα αντικατάσταση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...