gatokoritso Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 ^thats deep... ξαναφοραω φακους ωρα για μπογιαντισμααααα!!
whodatinsomniaK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Αυτοί οι 2Cellos είναι καύλα ε. Αν σου αρέσει το cello, και όχι μονο οι συγκεκριμένοι οργανοπαίκτες, ψάξε στο YouTube για τον David finckel (έχει κανά δυο κανάλια, ψάξε τα ντουέτα με την Wu han), αλλά γω δεν ξέρω από μουσική.
Valerie_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που μιλάς με κρητικό στο τηλέφωνο για εμπορεύματα και σου πετάει κάτι έτσα κάτι κατέω κλπ κλπ και μιλάει σαν να έχει καραμέλα στο στόμα μόνιμα <3 Που το μυρίστηκε το γατόνι ότι δεν έιμαι νησιώτισα αλλά βόρεια , και κάνει το κλασικό χιουμοροπέσιμο ο γλυκός μου <3 νομίζω μόλις έδωσα μια περιγραφή για την καυλάντα
nicoc89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 πω ρε μάγκα ζημιά που μου έκανε το xperia .. πάω να παραγγείλω το g2, γεμίζω τα info της παραγγελίας και σταματάω πριν την ολοκληρώσω φοβάμαι ρε μη την πάθω πάλι , τόσα έσκασα κ πριν κανα 1-1,5 χρόνο και βλαστήμαγα xDνα μην ειμαι Αμερική να μηνύσω τη sony για ψυχικά τραύματα dat faken faggit smartphen!! -.- -.- /brr /brr το μισώ σχεδόν οσο του jap faggit hackers που προσπαθούν μια στο τόσο να μου κλέψουν τα acc
slipknot Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ποιο xperia και τι θέμα είχε; Το δικό μου γενικά δεν έχει θέματα, δεν το χρησιμοποιώ και όλη μέρα, αλλά ούτε το έχω να κάθεται. Μερικά βράδια δουλεύει πιστά σε cozy mode ΥΤ, 4chin, fapping ενίοτε. Κάνα κολληματάκι τρώει που και που, τίποτα φρικτό όμως. Και δεν έχει καν περασμένο custom rom. Τι διάολο κάνετε, πάρτε laptop τζίζας. 1
revolver1990 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που μιλάς με κρητικό στο τηλέφωνο για εμπορεύματα και σου πετάει κάτι έτσα κάτι κατέω κλπ κλπ και μιλάει σαν να έχει καραμέλα στο στόμα μόνιμα <3 Που το μυρίστηκε το γατόνι ότι δεν έιμαι νησιώτισα αλλά βόρεια , και κάνει το κλασικό χιουμοροπέσιμο ο γλυκός μου <3 νομίζω μόλις έδωσα μια περιγραφή για την καυλάντα Έτσα μιλούσε ο μπαραμπάκος? Να φέρουμε τα παιδιά να τονε σωμαρώσουν καλά καλά. 1
nicoc89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 OMFG μου έπεσε το σαγόνιτελικά ολοκληρώνω την παραγγελία και με παίρνουν τηλέφωνο ΣΤΟ κινητό 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ!! ουτε το ss με την παραγγελία δεν πρόλαβα να αποθηκεύσω και μου λένε οτι έλαβαν την παραγγελία και θα το έχω αυριο!!!!!!! Ποιο xperia και τι θέμα είχε; Το δικό μου γενικά δεν έχει θέματα, δεν το χρησιμοποιώ και όλη μέρα, αλλά ούτε το έχω να κάθεται. Μερικά βράδια δουλεύει πιστά σε cozy mode ΥΤ, 4chin, fapping ενίοτε. Κάνα κολληματάκι τρώει που και που, τίποτα φρικτό όμως. Και δεν έχει καν περασμένο custom rom. Τι διάολο κάνετε, πάρτε laptop τζίζας. το sola ... ονομα κ πράγμα
Pa0ki Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 πω ρε μάγκα ζημιά που μου έκανε το xperia .. πάω να παραγγείλω το g2, γεμίζω τα info της παραγγελίας και σταματάω πριν την ολοκληρώσω φοβάμαι ρε μη την πάθω πάλι , τόσα έσκασα κ πριν κανα 1-1,5 χρόνο και βλαστήμαγα xD να μην ειμαι Αμερική να μηνύσω τη sony για ψυχικά τραύματα dat faken faggit smartphen!! -.- -.- /brr /brr το μισώ σχεδόν οσο του jap faggit hackers που προσπαθούν μια στο τόσο να μου κλέψουν τα acc Φοβούνται ωρε τα παλικάρια? Την καλύτερη επιλογή έκανες, και γω G2 έχω 1
GreekMonkey Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 ^^Μυστήρια πράγματα. Στην θέση σου θα ακύρωνα την παραγγελιά καλού κακού.
nicoc89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τράβα μια, θα στρώσεις. ειμαι σε antifap περίοδο εδώ και 3 μέρες , ελπίζω πριν κλείσω μήνα να αδειάσω στο στόχο αν πάλι το παίξει δύσκολη με τόσες μέρες ανενεργία θα ειναι η ποιο πετυχημένη ....κία θυμάμαι μετά την εγχείρηση που ημουν ήδη με 15 μέρες(1week before 1 after)? antifap , μου ειχαν απαγορεύσει οι γιατροί οποιουδήποτε είδους αναστάτωση για να μην αρχίσουν τιποτα αιμορραγίες 1 bj = 2 ράμματα off και στο τσακ μετά μόλυνση αλλα το πρόλαβα δοκίμασε antifap , no sex nothing για 1 μήνα και δες μια τσόντα με τα χέρια δεμένα πίσω σου , θα ξεπεράσεις και τον macgyver
GreekMonkey Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κράτησε πάνω από 3 μέρες. 15 μέρες δεν παίζει να αντέξω ούτε για πλάκα. Αλλά θα ήταν ένα καλό challenge, έτσι για το γαμώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις