Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτοί οι 2Cellos είναι καύλα ε.

Αν σου αρέσει το cello, και όχι μονο οι συγκεκριμένοι οργανοπαίκτες, ψάξε στο YouTube για τον David finckel (έχει κανά δυο κανάλια, ψάξε τα ντουέτα με την Wu han), αλλά γω δεν ξέρω από μουσική.

Δημοσ.

Αυτό που μιλάς με κρητικό στο τηλέφωνο για εμπορεύματα και σου πετάει κάτι έτσα κάτι κατέω κλπ κλπ

και μιλάει σαν να έχει καραμέλα στο στόμα μόνιμα <3

Που το μυρίστηκε το γατόνι ότι δεν έιμαι νησιώτισα αλλά βόρεια , και κάνει το κλασικό χιουμοροπέσιμο

ο γλυκός μου <3

νομίζω μόλις έδωσα μια περιγραφή για την καυλάντα :P

Δημοσ.

πω ρε μάγκα ζημιά που μου έκανε το xperia .. πάω να παραγγείλω το g2, γεμίζω τα info της παραγγελίας και σταματάω πριν την ολοκληρώσω φοβάμαι ρε μη την πάθω πάλι , τόσα έσκασα κ πριν κανα 1-1,5 χρόνο και βλαστήμαγα xD

να μην ειμαι Αμερική να μηνύσω τη sony για ψυχικά τραύματα 

dat faken faggit smartphen!! -.- -.- /brr /brr 
το μισώ σχεδόν οσο του jap faggit hackers που προσπαθούν μια στο τόσο να μου κλέψουν τα acc 

Δημοσ.

Ποιο xperia και τι θέμα είχε; Το δικό μου γενικά δεν έχει θέματα, δεν το χρησιμοποιώ και όλη μέρα, αλλά ούτε το έχω να κάθεται. Μερικά βράδια δουλεύει πιστά σε cozy mode ΥΤ, 4chin, fapping ενίοτε. Κάνα κολληματάκι τρώει που και που, τίποτα φρικτό όμως. Και δεν έχει καν περασμένο custom rom. Τι διάολο κάνετε, πάρτε laptop τζίζας.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που μιλάς με κρητικό στο τηλέφωνο για εμπορεύματα και σου πετάει κάτι έτσα κάτι κατέω κλπ κλπ

και μιλάει σαν να έχει καραμέλα στο στόμα μόνιμα <3

Που το μυρίστηκε το γατόνι ότι δεν έιμαι νησιώτισα αλλά βόρεια , και κάνει το κλασικό χιουμοροπέσιμο

ο γλυκός μου <3

νομίζω μόλις έδωσα μια περιγραφή για την καυλάντα :P

Έτσα μιλούσε ο μπαραμπάκος?

Να φέρουμε τα παιδιά να τονε σωμαρώσουν καλά καλά.

• Like 1
Δημοσ.

OMFG μου έπεσε το σαγόνι
τελικά ολοκληρώνω την παραγγελία και με παίρνουν τηλέφωνο ΣΤΟ κινητό 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ!! ουτε το ss με την παραγγελία δεν πρόλαβα να αποθηκεύσω  και μου λένε οτι έλαβαν την παραγγελία και θα το έχω αυριο!!!!!!!

:shock: 

Ποιο xperia και τι θέμα είχε; Το δικό μου γενικά δεν έχει θέματα, δεν το χρησιμοποιώ και όλη μέρα, αλλά ούτε το έχω να κάθεται. Μερικά βράδια δουλεύει πιστά σε cozy mode ΥΤ, 4chin, fapping ενίοτε. Κάνα κολληματάκι τρώει που και που, τίποτα φρικτό όμως. Και δεν έχει καν περασμένο custom rom. Τι διάολο κάνετε, πάρτε laptop τζίζας.

το sola ... ονομα κ πράγμα 

Δημοσ.

πω ρε μάγκα ζημιά που μου έκανε το xperia .. πάω να παραγγείλω το g2, γεμίζω τα info της παραγγελίας και σταματάω πριν την ολοκληρώσω φοβάμαι ρε μη την πάθω πάλι , τόσα έσκασα κ πριν κανα 1-1,5 χρόνο και βλαστήμαγα xD

να μην ειμαι Αμερική να μηνύσω τη sony για ψυχικά τραύματα 

dat faken faggit smartphen!! -.- -.- /brr /brr 

το μισώ σχεδόν οσο του jap faggit hackers που προσπαθούν μια στο τόσο να μου κλέψουν τα acc 

Φοβούνται ωρε τα παλικάρια?

Την καλύτερη επιλογή έκανες, και γω G2 έχω

• Like 1
Δημοσ.

Τράβα μια, θα στρώσεις.

ειμαι σε antifap περίοδο εδώ και 3 μέρες , ελπίζω πριν κλείσω μήνα να αδειάσω στο στόχο  

αν πάλι το παίξει δύσκολη με τόσες μέρες ανενεργία θα ειναι η ποιο πετυχημένη ....κία 

θυμάμαι μετά την εγχείρηση που ημουν ήδη με 15 μέρες(1week before 1 after)? antifap , μου ειχαν απαγορεύσει οι γιατροί οποιουδήποτε είδους αναστάτωση για να μην αρχίσουν τιποτα αιμορραγίες 

1 bj = 2 ράμματα off και στο τσακ μετά μόλυνση αλλα το πρόλαβα  

δοκίμασε antifap , no sex nothing για 1 μήνα και δες μια τσόντα με τα χέρια δεμένα πίσω σου , θα ξεπεράσεις και τον macgyver

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κράτησε πάνω από 3 μέρες. 15 μέρες δεν παίζει να αντέξω ούτε για πλάκα. Αλλά θα ήταν ένα καλό challenge, έτσι για το γαμώτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...