Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλη φαση το sports direct τελικα... Απορω γιατι δεν το ειχα χρησιμοποιησει νωριτερα. Το μονο κακο ειναι πως ειναι λιγο καψιμο, δηλ. απο τη στιγμη που θα μπεις να χαζεψεις κανα πραγματακι θα κολλησεις με τις ωρες ναουμ.

Τι φάση; Πολύ χαμηλές δεν είναι οι τιμές; Έξοδα αποστολής;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Τι φάση; Πολύ χαμηλές δεν είναι οι τιμές; Έξοδα αποστολής;

Ειναι χαμηλες αν και υποτιθεται πως ειναι λιγο φθηνοτερα απο οσο κανουν και στα φυσικα καταστηματα στην Αγγλια. Υπαρχει ενα μεγαλο thread στο forum του internet, ριξε μια ματια. Τα εξοδα αποστολης ειναι γυρω στα 8 ευρω αν διαβασα καλα, αλλα εγω επειδη εκανα μια παραγγελια με τον αδερφο μου γυρω στα 100 ευρω συνολικα και για τους 2 τα μεταφορικα ηταν 1 ευρω νομιζω.

approved ma girl!!! Θενκς. Βγαζεις απο συσκευασια και τερμα....

Οπως το ma other girl!!! Ετσι μα γκερλ.

Eίναι πλέον προφανές  ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων σε έχει κατακλύσει δίχως άλλο..

20ef308de575d45189cc38844ad2b4afabc738a8

• Like 2

"στο μπαρ όπου παίρνω το πρωινό μου"!!! Αμέρικα ρε φίλε, αμέρικα!

νομίζω μπορείς να διαλέξεις αν θες κάθε έναν ή δύο μήνες.

Pimm's cup και gator λουκάνικο για καλημέρα... Αδερφέ, δώθε δεν έχει ρακή.

@Linking δε σε βρίσκω να σε κάνω κόουτ (παλτουδιά χοχοχο) αλλά ευχαριστώ για την πρόσκληση!

• Like 1

Μείνε. Μακριά. Από το 3.

Απλά κρίμα.

Δεν ήταν τόσο χάλια μωρέ. Ναι, το setting ήταν πολύ διαφορετικό από τα 2 προηγούμενα, αλλά συνολικά το θεωρώ καλό παιχνίδι. Έχει και επιστροφή στις ρίζες.

Tι θυμηθηκα παλι! You're welcome, γιατι ειμαι σιγουρος πως το ειχατε ξεχασει.

Το καλύτερο (με διαφορά) εκείνης της χρονιάς

• Like 1

• Moderators

Έπρεπε να το βάλεις γιουροβιζιον βερσον  ...  :)

True true νομιζω ειναι αλλη στα φωνητικα. :)

@Σληπνοτ δεν μπορει να το εννοεις :lol:

Δεν ήταν τόσο χάλια μωρέ. Ναι, το setting ήταν πολύ διαφορετικό από τα 2 προηγούμενα, αλλά συνολικά το θεωρώ καλό παιχνίδι. Έχει και επιστροφή στις ρίζες.

Αν έκοβαν δυο τρεις σκηνές (και καλά αναδρομή στο παρελθόν) και το ονομαζαν "The bald killer with the hawaian t-shirt", προσωπικά δεν θα έβλεπα καμιά διαφορά. Δεν ήταν Max Payne κατ'εμε.

Εγώ που δε το έπαιξα ακόμη λόγω λάθους crack να μη το κάνω δηλαδή;

Τι να σου πω, με το Max Payne έπαθα πλάκα, το Max Payne 2 το πήρα από τους πρώτους και το τέλειωσα άυπνος, το 3 μου σπασε τα νεύρα από το πρώτο δεκάλεπτο.

Ιστορία αν το δεις στο youtube πολύ καλο, αλλά όπως έγραψα παραπάνω, δεν είναι Max Payne αυτό. Το ξεχείλωσαν και απλά εκμεταλλεύτηκαν το όνομα.

Paid killer/bodyguard που ξυρίστηκε και βρέθηκε να σκοτώνει καρτελ πίνοντας coctail σε ακριβά ξενοδοχεία και κότερα.

Και πάνω που λέω δεν βαριέσαι, γάμα το σενάριο, ας ευχαριστηθώ μπαμ μπουμ, δεν ξέρω πως γίνεται να χάλασαν ΣΤΟ MAX PAYNE τόσο πολύ το bullet time.

Έβαλαν ψαρωτικό blur και killcam, αλλά τις μισές φορές το στόχαστρο γύριζε σε περιοχές που δεν μπορούσες να πυροβολήσεις ή το όπλο ήταν άδειο, bullet times που κατέληγες σε κάδους, και φυσικά μπορεί να είχες καθαρίσει μισό οικοδομικό τετράγωνο, αλλά αν σκοτωνόσουν μισό χιλιοστό πριν το checkpoint, πάρτα όλα ξανά στη μαπα από την αρχή.

Α, το καλύτερο. Έβαλαν κάτι golden guns parts κρυμμένα σε διάφορα σημεία του χάρτη που αν τα βρεις όλα, φτιάχνεις χρυσό όπλο (!!) και κάνεις μεγαλύτερο damage (!!!). Κολλάει απόλυτα με την ιστορία. Χνουδόμπαλες power-ups και coins ξέχασαν να βάλουν κι έτοιμο το crash bandicoot candy crash saga.

έφτιαξα ενα πρόχειρο guide για android emulator στο pc και πριν το ποστάρω καταλάθος έκλεισα το παράθυρο .... έπαθα ενα mini εγκεφαλικό αλλα μετά σκέφτηκα οτι δεν χάθηκε xD

wtf βραδιάτικα , πάω να ξεραθώ , δε νιώθω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...