Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

έρχονται γιορτές ρε μάγκες , τι καλύτερο να σκας ενα ρο , να πηδας και να τρως μελομακάρονο , δίπλα απ το χριστουγεννιάτικο δέντρο 
και δώστου τα λαμπάκια να παίζουν μουσική

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποσο γελαω με αυτο το "riot police @ Χαλκιδική" στο twitta... Βασικα ειναι το λιγο καλυτερο απο το "junta police @ athens".

:-D

όλο κοροιδεύετε ρε. άντε πνιχτείτε

ενω τωρα που μπηκες με αλλο account ολοι θα σε βοηθησουν...

Παιδια καλησπερα,με λενε Κωστα κ ειμαι 18..
Πριν 1 μηνα περιπου γνωρισα σε ενα club μια κοπελα λογω κοινων γνωστων,μη φανταστειτε τιποτα τρομερο ενα γεια ειπαμε παρατηρησα πως σε καποιες φασεις εκεινη μεσα στο μαγαζι με κοιταζε αρκετα αλλα δν εδωσα αρκετη σημασια...μολις γυρισα σπιτι η τυπισσα δεν εφευγε με τιποτα απο το μυαλο μου!
Την επομενη μερα την βρηκα στο facebook και την εκανα add ..αφου μιλησαμε λιγο της προτεινα να βγουμε για μια βολτα και η απαντηση ηταν θετικη!..Αφου την γνωρισα καλυτερα με την συζητηση καταλαβα πως κολλαω ολο και περισσοτερο...και οσο ημασταν εξω οταν κοιτιομασταν δεν ξεκολλαγε απο τα ματια μου (νομιζω ειναι καλο σημαδι:Ρ) απο τοτε μιλαμε στο φβ καθε μερα και της ειπα το σαββατο να παμε σινεμα εκεινη δεχτηκε και σκεφτομαι μολις τελειωσει η ταινια να την πιασω και να της πω οσα νοιωθω..
πιστευετε ειναι σωστη κινηση?
Υ.Γ επισης με εκανε add στο φβ η κολλητη της που οι φιλοι μ επιμενουν οτι αυτο ειναι καλο :Ρ

δεν έχω διαβάσει τα βιβλία... #akoultouros

το /v/ λεει οτι ειναι muy bueno

Στολισα το δεντρακι μου = το εβγαλα απο την κουτα στολισμενο με τα λαμπακια ενσωματωμενα και το αναψα.

Μισιον ακομπλισντ

3b3.jpg

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...