viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 όλο κοροιδεύετε ρε. άντε πνιχτείτε βασικα, μονο αυτο δεν καναμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 έρχονται γιορτές ρε μάγκες , τι καλύτερο να σκας ενα ρο , να πηδας και να τρως μελομακάρονο , δίπλα απ το χριστουγεννιάτικο δέντρο και δώστου τα λαμπάκια να παίζουν μουσική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Ποσο γελαω με αυτο το "riot police @ Χαλκιδική" στο twitta... Βασικα ειναι το λιγο καλυτερο απο το "junta police @ athens". όλο κοροιδεύετε ρε. άντε πνιχτείτε ενω τωρα που μπηκες με αλλο account ολοι θα σε βοηθησουν... Παιδια καλησπερα,με λενε Κωστα κ ειμαι 18..Πριν 1 μηνα περιπου γνωρισα σε ενα club μια κοπελα λογω κοινων γνωστων,μη φανταστειτε τιποτα τρομερο ενα γεια ειπαμε παρατηρησα πως σε καποιες φασεις εκεινη μεσα στο μαγαζι με κοιταζε αρκετα αλλα δν εδωσα αρκετη σημασια...μολις γυρισα σπιτι η τυπισσα δεν εφευγε με τιποτα απο το μυαλο μου!Την επομενη μερα την βρηκα στο facebook και την εκανα add ..αφου μιλησαμε λιγο της προτεινα να βγουμε για μια βολτα και η απαντηση ηταν θετικη!..Αφου την γνωρισα καλυτερα με την συζητηση καταλαβα πως κολλαω ολο και περισσοτερο...και οσο ημασταν εξω οταν κοιτιομασταν δεν ξεκολλαγε απο τα ματια μου (νομιζω ειναι καλο σημαδι:Ρ) απο τοτε μιλαμε στο φβ καθε μερα και της ειπα το σαββατο να παμε σινεμα εκεινη δεχτηκε και σκεφτομαι μολις τελειωσει η ταινια να την πιασω και να της πω οσα νοιωθω..πιστευετε ειναι σωστη κινηση?Υ.Γ επισης με εκανε add στο φβ η κολλητη της που οι φιλοι μ επιμενουν οτι αυτο ειναι καλο :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Λελ, σιγά να μην το ρωτούσα αυτό. Ήδη θα είχε μπει το φίδι στην τρύπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 ισα ρε μπήχτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Φέρε μου γκομενάκι στην παρέα, αν δεν το έχω διπλώσει στις 2 βδομάδες να μην με λένε όπως με λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 αμφιβαλω αν η ταυτότητα γράφει greekmonkey πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 222.43$ criterion ψωνάκια από Barnes&Noble. #den_gameis_pou_den_gameis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 222.43$ criterion ψωνάκια από Barnes&Noble. #den_gameis_pou_den_gameis Ω ρε μαν, με ηρεμία την πιστωτική - χρεωστικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 κάτσε έρχεται και witcher 3 collector's... =D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 κάτσε έρχεται και witcher 3 collector's... =D :-ο Να φανταστω ότι έχεις αγοράσει και τα βιβλία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 δεν έχω διαβάσει τα βιβλία... #akoultouros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Στολισα το δεντρακι μου = το εβγαλα απο την κουτα στολισμενο με τα λαμπακια ενσωματωμενα και το αναψα. Μισιον ακομπλισντ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 δεν έχω διαβάσει τα βιβλία... #akoultouros το /v/ λεει οτι ειναι muy bueno Στολισα το δεντρακι μου = το εβγαλα απο την κουτα στολισμενο με τα λαμπακια ενσωματωμενα και το αναψα. Μισιον ακομπλισντ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις