Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ειναι ανοιχτά τα μαγαζιά ?

Τα μουσλιμομάγαζα είναι ανοικτά κάθε μέρα εκτός Δευτέρας,τα λοιπά ανάλογα.

Σούπερ μάρκετ μεγάλα κάθε μέρα 8-21,οι καφετέριες-ρεστοράν σχεδόν όλα ανοικτά και τα λοιπά μαγαζιά κλειστά.

Εγώ πήγα να πάρω από τα μουσλιμομάγαζα ζαρζαβάτια,είναι οι μόνοι που φέρνουν φρέσκα και φυσικά οι μόνοι μανάβηδες που έμειναν στην χώρα...

edit:και ψωμί,Οι φούρνοι εδώ είναι σχεδόν ανύπαρκτοι.Τα κωλοσούπερ μάρκετ έχουν πάρει τα πάντα και φυσικά η ποιότητα είναι σκουπίδαριού...

Δημοσ.

Πρώην συμφοιτήτρια.

Στα αμφιθέατρα επιστήμων με ταγιέρ, τα βράδια λοκατζής.

2e0o237.jpg

CV - Technical skills:

I am an expert user in Excel, SPSS, Bloomberg terminal & VBA/C programming but if the client is difficult I also handle facking Kalashnikovs or whatever the job requires. Please hire.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώην συμφοιτήτρια.

2e0o237.jpg

CV - Technical skills:

I am an expert user in Excel, SPSS, Bloomberg terminal & VBA/C programming but if the client is difficult I also handle facking Kalashnikovs or whatever the job requires. Please hire.

στο linkedin ολα αυτα?

Δημοσ.

στο linkedin ολα αυτα?

Θα μπορούσε.

Κι όταν έρθει η bonus season, να δω από μια μεριά τα μούτρα αυτού που θα της έλεγε "you are not qualified for this quarter".

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν μλκες θέλω να με πείτε πως θα βρω γκόμενα. Κύκλο μεγάλο δεν έχω. Επίσης δεν υπάρχει ούτε μια γκόμενα μέσα στον κύκλο αυτό. Επίσης δεν υπάρχει γκόμενα και στον κύκλο των φίλων μου. Τι κάνουμε; Δυστηχώς έχω κάποια στάνταρ στην γκόμενα από θέμα ομορφιάς μέχρι και κυρίως στο θέμα της συνενόησης. Με τους φίλους όσες φορές το συζητάμε καταλήγουμε στην απελπιστική θέση που βρισκόμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε για λύσεις. Μην το παίξετε γαμιάδες, γιατί έχω δει τι αγαμία επικρατεί γενικότερα και αν όχι, τι λουριά έχουν περαστεί στον λαιμό καθενός.

παρε μια πινακιδα που θα γραφει:

tumblr_mgqx4cYDYh1s3wkzxo1_500.gif

και κατσε μπροστα στο συντριβανι στο συνταγμα.ολο και καποια τουριστρια θα φιλοτιμηθεί....γιορτες ερχονται.

CV - Technical skills:

στη μεση ανατολη εχει στειλει βιογραφικο?

Δημοσ.

Πρώην συμφοιτήτρια.

2e0o237.jpg

CV - Technical skills:

Εάν κρίνουμε από το υπόβαθρο,όχι λοκατζής,αλλά μέλος συμμορίας ή παραστρατιωτικής οργάνωσης κάπου στην Υποσαχάρια Αφρική...

• Like 2
Δημοσ.

στη μεση ανατολη εχει στειλει βιογραφικο?

Δεν κρύβεται η καταγωγή ε?.

Θα τη γνωρίσω σε ένα ξάδερφο μου όμως, να μαζεύονται να μιλάνε για τα κουμπούρια τους και τα ΕΚΑΜ.

Εάν κρίνουμε από το υπόβαθρο,όχι λοκατζής,αλλά μέλος συμμορίας ή παραστρατιωτικής οργάνωσης κάπου στην Υποσαχάρια Αφρική...

Τα καλύτερα παιδιά.

Σιγά μην κάναμε networking με clean-shaven φλώρους. Recommended by the unkown analyst o ένας, recommended by the Kalashnikov girl ο άλλος. Που θα καταλήξει η θέση?

Δημοσ.

Βαιπ είδες τα tdm που ετρεξαν? ☺

τσου

Θα μπορούσε.

Κι όταν έρθει η bonus season, να δω από μια μεριά τα μούτρα αυτού που θα της έλεγε "you are not qualified for this quarter".

θα της το στειλει σε Mail  =]

in other news

αυτο το κρατος...

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/43557/den-tithentai-se-argia-oi-dimosioi-ypalliloi-pou-katadikastikan-me-anastoli

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/43851/etisio-telos-sto-gemi-tha-plironoun-oi-epixeiriseis

• Like 1
Δημοσ.

Τομι τα μπισκοτα ε :)

Είναι να μην υποσχεθείς σε άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι... :P

Εντάξει,σήμερα Κυριακή είναι κλειστά τα κούριερ και το Ταχυδρομείο.Από Δευτέρα μάνα μ'.

Δ

Τα καλύτερα παιδιά.

Σιγά μην κάναμε networking με clean-shaven φλώρους. Recommended by the unkown analyst o ένας, recommended by the Kalashnikov girl ο άλλος. Που θα καταλήξει η θέση?

Η θέση μάλλον αδειανή σε λίγο καιρό(δεν κρατάνε τέτοιοι υπάλληλοι),αυτά τα παιδιά σε κανένα χαντάκι.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...