BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Να παίξω τώρα τον τελικό του κυπέλλου online στο Fifa 15 ή όχι?
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Άσε με να το σκεφτώ λίγο.. Θα σου απαντήσω σε 13 ώρες.
whodatinsomniaK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Zωαρα κανεις. Πως και Νοla?? Απιστευτη πολη αλλα δεν ξερω πως ειναι για δουλεια. Πριν 2 βδομαδες ημανε εκει. Ποσο την ζηλευω την ζεστη σας...... Δε διάλεξα την πόλη, η εταιρεία με εισήγαγε εδώ, αλλά είμαι έτοιμος να την κάνω και αν εξαιρέσουμε san diego που έχω μια προσφορά, οι υπόλοιπες προσφορές είνα κάτι στα κρύα, Βοστώνες, Ντισις και τέτοια... Που σαι συ;
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Που σαι συ; Θα πόνταρα τα λεφτά μου στους Bulls. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Εχει περάσει μία ώρα Trilobite και ακόμα περίμενω την απόφαση σου.
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μου στέλνει η άλλη φωτογραφία αυτουνού που της ζήτησε να βγούνε, να της πω την γνώμη μου. Και της λέω ότι είναι σαν ανάποδο γαμώτο, και παρεξηγήθηκε. Ε φταίω; 1
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 δεν μπορουσε να ειχε καλυτερα γραφικα? http://store.steampowered.com/app/227160/ μερες Μου στέλνει η άλλη φωτογραφία αυτουνού που της ζήτησε να βγούνε, να της πω την γνώμη μου. Και της λέω ότι είναι σαν ανάποδο γαμώτο, και παρεξηγήθηκε. Ε φταίω; ειλικρίνεια # γυναικες
Chrisxxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν μλκες θέλω να με πείτε πως θα βρω γκόμενα. Κύκλο μεγάλο δεν έχω. Επίσης δεν υπάρχει ούτε μια γκόμενα μέσα στον κύκλο αυτό. Επίσης δεν υπάρχει γκόμενα και στον κύκλο των φίλων μου. Τι κάνουμε; Δυστηχώς έχω κάποια στάνταρ στην γκόμενα από θέμα ομορφιάς μέχρι και κυρίως στο θέμα της συνενόησης. Με τους φίλους όσες φορές το συζητάμε καταλήγουμε στην απελπιστική θέση που βρισκόμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε για λύσεις. Μην το παίξετε γαμιάδες, γιατί έχω δει τι αγαμία επικρατεί γενικότερα και αν όχι, τι λουριά έχουν περαστεί στον λαιμό καθενός. H αλήθεια είναι ότι εσυ περισσότερο από καθε αλλον το έχεις αναγκη.. Θα σου απαντήσω με την παρακατω λαικη σοφία Συζητούσαν 2 φίλοι, ο ένας ήταν φοιτητής πληροφορικής αλλά ούτε και ο άλλος είχε γκόμενα. 5
Valerie_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Linkin εισαι εδω?? Proaction.gr Livestreaming Νομιζω ειναι superstreet
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 H αλήθεια είναι ότι εσυ περισσότερο από καθε αλλον το έχεις αναγκη.. Θα σου απαντήσω με την παρακατω λαικη σοφία Συζητούσαν 2 φίλοι, ο ένας ήταν φοιτητής πληροφορικής αλλά ούτε και ο άλλος είχε γκόμενα. Linkin εισαι εδω?? Proaction.gr Livestreaming Νομιζω ειναι superstreet επ ωπ, δεν παιζουν πονυ σημερα?
LongTom Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Σήμερα είδα την δύναμη του Καπιταλισμού όταν βγήκα για ψώνια,τουρκoμουσλιμοαγορά σε τουρκομαχαλά με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια-στολίδια και 2 τεράστια δέντρα με λαμπάκια από έξω. Vive la Capitalism!! Καλή μέρα κατά τα άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις