Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ζευγάρι παντρεμένων μεσηλίκων που πίνουν γρήγορα τις αιματοβαμμένες μαίρες τους, δίπλα μου στο μπαρ που παίρνω το πρωινό μου...

Αυτή: I'll fuck the fucking ass of the bitch...

Αυτός: .... (Ανέκφραστος)

Αυτή: don't smile mothafaka

Αυτός: ...

Αυτή: I will really fuck the ass of the bitch!

Αυτός:...

Γω: Sweet love works better!

Αυτός: hahaha

Αυτή:...

Free Bloody Mary για μένα.

Καποια στιγμή θα τις μαζέψω.

Που εισαι στο Μουρικα ρε??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν μλκες θέλω να με πείτε πως θα βρω γκόμενα. Κύκλο μεγάλο δεν έχω. Επίσης δεν υπάρχει ούτε μια γκόμενα μέσα στον κύκλο αυτό. Επίσης δεν υπάρχει γκόμενα και στον κύκλο των φίλων μου. Τι κάνουμε; Δυστηχώς έχω κάποια στάνταρ στην γκόμενα από θέμα ομορφιάς μέχρι και κυρίως στο θέμα της συνενόησης. Με τους φίλους όσες φορές το συζητάμε καταλήγουμε στην απελπιστική θέση που βρισκόμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε για λύσεις. Μην το παίξετε γαμιάδες, γιατί έχω δει τι αγαμία επικρατεί γενικότερα και αν όχι, τι λουριά έχουν περαστεί στον λαιμό καθενός.

Λοιπόν μλκες θέλω να με πείτε πως θα βρω γκόμενα. Κύκλο μεγάλο δεν έχω. Επίσης δεν υπάρχει ούτε μια γκόμενα μέσα στον κύκλο αυτό. Επίσης δεν υπάρχει γκόμενα και στον κύκλο των φίλων μου. Τι κάνουμε; Δυστηχώς έχω κάποια στάνταρ στην γκόμενα από θέμα ομορφιάς μέχρι και κυρίως στο θέμα της συνενόησης. Με τους φίλους όσες φορές το συζητάμε καταλήγουμε στην απελπιστική θέση που βρισκόμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε για λύσεις. Μην το παίξετε γαμιάδες, γιατί έχω δει τι αγαμία επικρατεί γενικότερα και αν όχι, τι λουριά έχουν περαστεί στον λαιμό καθενός.

Για αρχή, σταματά να μιλάς.

• Like 3

NOLA, 1 block από την Bourbon.

Zωαρα κανεις. Πως και Νοla?? Απιστευτη πολη αλλα δεν ξερω πως ειναι για δουλεια. Πριν 2 βδομαδες ημανε εκει. Ποσο την ζηλευω την ζεστη σας......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...