Valerie_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Θα τα εμπλεκες με άτομο που σε κοιτάει σαν σκυλάκι; I think not... Καλα δεν του ειπαμε να την παντρευτεί κιόλας.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 ...ένα λούτσο να της ρίξει μόνο. Αλλά αυτός ο μαμούχαλος, εκεί, στο πισί του... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 υπάρχουν ποιο ενδιαφέροντα πράγματα απο τις γκόμενες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Όπα νικοκ. Δεν μας είχες πει ότι ακολούθησες τον δρόμο του μπλακ ράμπιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 ακολουθώ τον δρόμο του σατανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 ζευγάρι παντρεμένων μεσηλίκων που πίνουν γρήγορα τις αιματοβαμμένες μαίρες τους, δίπλα μου στο μπαρ που παίρνω το πρωινό μου... Αυτή: I'll fuck the fucking ass of the bitch... Αυτός: .... (Ανέκφραστος) Αυτή: don't smile mothafaka Αυτός: ... Αυτή: I will really fuck the ass of the bitch! Αυτός:... Γω: Sweet love works better! Αυτός: hahaha Αυτή:... Free Bloody Mary για μένα. Καποια στιγμή θα τις μαζέψω. Που εισαι στο Μουρικα ρε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μιας που ερχεται bf, ας σκάσει καμία καλη προσφορα σε καμία οθονουλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Που εισαι στο Μουρικα ρε?? NOLA, 1 block από την Bourbon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν μλκες θέλω να με πείτε πως θα βρω γκόμενα. Κύκλο μεγάλο δεν έχω. Επίσης δεν υπάρχει ούτε μια γκόμενα μέσα στον κύκλο αυτό. Επίσης δεν υπάρχει γκόμενα και στον κύκλο των φίλων μου. Τι κάνουμε; Δυστηχώς έχω κάποια στάνταρ στην γκόμενα από θέμα ομορφιάς μέχρι και κυρίως στο θέμα της συνενόησης. Με τους φίλους όσες φορές το συζητάμε καταλήγουμε στην απελπιστική θέση που βρισκόμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε για λύσεις. Μην το παίξετε γαμιάδες, γιατί έχω δει τι αγαμία επικρατεί γενικότερα και αν όχι, τι λουριά έχουν περαστεί στον λαιμό καθενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν μλκες θέλω να με πείτε πως θα βρω γκόμενα. Κύκλο μεγάλο δεν έχω. Επίσης δεν υπάρχει ούτε μια γκόμενα μέσα στον κύκλο αυτό. Επίσης δεν υπάρχει γκόμενα και στον κύκλο των φίλων μου. Τι κάνουμε; Δυστηχώς έχω κάποια στάνταρ στην γκόμενα από θέμα ομορφιάς μέχρι και κυρίως στο θέμα της συνενόησης. Με τους φίλους όσες φορές το συζητάμε καταλήγουμε στην απελπιστική θέση που βρισκόμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε για λύσεις. Μην το παίξετε γαμιάδες, γιατί έχω δει τι αγαμία επικρατεί γενικότερα και αν όχι, τι λουριά έχουν περαστεί στον λαιμό καθενός. Για αρχή, σταματά να μιλάς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Ο βοζιτέτοιος με ανάγκασε να πατήσω λάικ στον βάιπερ. Η περίπτωσή του είναι άσχημη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Ο firefox μου κρασάρει συνέχεια τώρα τελευταία, τί παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 NOLA, 1 block από την Bourbon. Zωαρα κανεις. Πως και Νοla?? Απιστευτη πολη αλλα δεν ξερω πως ειναι για δουλεια. Πριν 2 βδομαδες ημανε εκει. Ποσο την ζηλευω την ζεστη σας...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Παρουσιάστηκε σφάλμα Έχετε συμπληρώσει το όριο θετικών ψήφων για μία ημέρα μα γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις