Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>^^Για πες για πες.</p>

Μυστικά της εταιρείας :Ρ δεν τα βγάζω στη φόρα.

Έχεις παράνομο λογισμικό; το νου σου ε!

Sent from a galaxy far faaar away.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μυστικά της εταιρείας :Ρ δεν τα βγάζω στη φόρα.

Έχεις παράνομο λογισμικό; το νου σου ε!

Sent from a galaxy far faaar away.

Η αλήθεια είναι ότι ζω μέσα στην παρανομία. Δεν λογαριάζω εγώ από αυτά.

Anyway, η κατάσταση είναι πολύ σπιτίλα. Από την μια μαρέσει από την άλλη όχι. Fuckkkkkk

To σχόλιο δεν είχε να κάνει με τον δίσκο, απλά τελευταία μου σκάει αντίδραση όταν κάποιος χρησιμοποιεί μία εκτός των 500-λέξεων-που-χρησιμοποιούμε-όλοι, γιατί μου την λένε και εμένα συνέχεια!

Δεν είμαι κανένας σνομπ παπάρας με φουλάρι και πάντα προσαρμόζω τον τρόπο που μιλάω όσο μπορώ στον απέναντι. Αλλά σήμερα μέσα σε μία γενικόλογη κουβέντα, έτυχε - μαύρη ώρα - να πω την λέξη "συμπαρομαρτούντα" και καπάκι πέταξα έναν κομφορμισμό. Ε τι το ήθελα; Στράβωσε η κουβέντα. "Μυστήρια με τα λες...", "...δηλαδή εσύ είσαι ο έξυπνος;" και τέτοια εισέπραξα... επιθετικότητα λέμε ε!

Οπότε από εδώ και κάτω θα γράφουμε απλοϊκά. Δεν έχει άτολμος. Πες gtp - πες μούφα - αλλά τρισύλλαβα και πάνω όχι, θα πιαστούμε :D

Έχουμε και Τόξο στις επάλξεις;! :)

Aν εισεπραξες οντως επιθετικοτητα και οχι τον κλασικο παρειστικο χαβαλε, να προσεχεις να μην αραζεις με μλκες.  :-)

δεν ήτο blackening ούτε burn my eyes, αλλά καλόμαθε η γριά στα σύκα που λένε και στο χωριόμ. Δεν γίνεται να βγάζουμε συνέχεια δίσκους-μνημεία, θα βγάλουμε και κάποιους που να είναι απλά δισκάρες :-)  Τεσπά, εμένα με άρεσε. Αγαπημένο μου άκουσμα όμως τον τελευταίο καιρό είναι οι Ομπίτσουαροι. Τι δισκάρα! Οι γέροντες είναι θεοί.

καλημέρα σας. Λέω να πάμε ποδηλατάδα στο δέλτα του Αξιού σήμερις. Έχει πάει κανείς;

Οντως obituary γαμηκαν. Εγω την εχω καταβρει τωρα τελευταια με deadheaven παροτι απεχουν απο τα ακουσματα μου γενικα.

Περα απο τα bewwwwbs and everything, μονο εγω νομιζω πως στις λιγοτερο σοπαρισμενες φωτο του αρθρου εχει ψιλοβλακοφατσα??

• Like 1

ο άλλος λέει δεν θα βγει, θα κάτσει σπίτι να δει βιντεάκια από το ντράγκστερ στο τυμπάκι και αύριο το live streaming.

NA ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΓΑΜΆΤΕ.

Επρεπε να σου πει "check your privileges"

=]

• Like 2

ο άλλος λέει δεν θα βγει, θα κάτσει σπίτι να δει βιντεάκια από το ντράγκστερ στο τυμπάκι και αύριο το live streaming.

NA ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΓΑΜΆΤΕ.

link

• Like 5

αχαχαχα, Βαλερι κοιτα μην σε ψαχνω και δεν σε βρισκω. Αυριο εχει 6ωρη οδηγηση σερι οποτε δεν θα μπορω να το δω.

Θα σε κρατήσω ενήμερο μην άγχεσαι.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...