Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ακόμα δεν την πήρες και σου βγαλε προβλήματα?
εμένα ο bro πήρε μια 650cc , στη θέση του θα έπαιρνα κάτι σε gsx-r που θα μπορούσε να πάρει για παράδειγμα αλλα μάλλον την πήρε για ταξίδια κ έτσ με τη γυναίκα οπότε πάσο 

εγώ σε κανα χρόνο θα ψαχτώ αλλα δεν παίρνω παπί για 1το , δεν τα γουστάρω , αμα ημουν 15-16 θα το σκεφτόμουν 
--------------
λέω να δοκιμάσω το mop να δω πως ειναι επειδή δεν ειχα τι να παίξω , μπαίνω molten wow και λέει 168 min queue ... ffs ........

mw_smop.png Stormstout

3754 players 486 queue
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην εισαι pleb. 

ακόμα δεν την πήρες και σου βγαλε προβλήματα?

εμένα ο bro πήρε μια 650cc , στη θέση του θα έπαιρνα κάτι σε gsx-r που θα μπορούσε να πάρει για παράδειγμα αλλα μάλλον την πήρε για ταξίδια κ έτσ με τη γυναίκα οπότε πάσο 

εγώ σε κανα χρόνο θα ψαχτώ αλλα δεν παίρνω παπί για 1το , δεν τα γουστάρω , αμα ημουν 15-16 θα το σκεφτόμουν 

--------------

λέω να δοκιμάσω το mop να δω πως ειναι επειδή δεν ειχα τι να παίξω , μπαίνω molten wow και λέει 168 min queue ... ffs ........

mw_smop.png Stormstout

3754 players 486 queue

1.5 year + δεν την πηρα καινουργια

Κάνει εφόδους ο ΣΔΟΕ σε επιχειρήσεις και ψάχνει στα πισιά για σπασμένα προγράμματα; Και είναι 1000 ευρώ πρόστιμο το πρόγραμμα; omg omg

Κάνει εφόδους ο ΣΔΟΕ σε επιχειρήσεις και ψάχνει στα πισιά για σπασμένα προγράμματα; Και είναι 1000 ευρώ πρόστιμο το πρόγραμμα; omg omg

εχεις μπισνα?

παλιο το νεο..

τι γλυκουλι site! ^_^

http://forbetter.coffee/

tumblr_ndsf0mk4ph1rciu2ro1_500.gif

<p>Κάνει εφόδους ο ΣΔΟΕ σε επιχειρήσεις και ψάχνει στα πισιά για σπασμένα προγράμματα; Και είναι 1000 ευρώ πρόστιμο το πρόγραμμα; omg omg</p>

Ω ναι. Ήρθε και σε μας πριν λίγες μερες, με την Microsoft παρεα. Πανέμορφα σκηνικά.

Sent from a galaxy far faaar away.

Τι Mists ρε, πέρα από το queue επειδή άνοιξε πρόσφατα έχει over 9k άτομα στις starting περιοχές, βγάζεις ebola για να xpάρεις. Μόνο WotLK.

damn ... και έχει 2 servers

ημουν 200 θέση με 200+ min left και το έκλεισα γιατι νόμιζα οτι κόλλησε και τώρα λέει 700 queue loooooooooooool

να σου πω ποτέ δεν γούσταρα priv servers για wow αλλα τώρα επειδή δεν έχω τι να παίξω το σκέφτηκα 

άντε να βγει κανένα νεο f2p να δοκιμάσουμε ..

cons

-Ένα μιξ 4 διαφορετικών εθνικοτήτων από 3 διαφορετικές ηπείρους = μη αγνή Ευρωπαία

-Bachelor στις Καλές Τέχνες

-Ασχολείται με ιππασία και γκολφ αντί για το εθνικό σπορ της Ινδίας, το κρίκετ = δεν τηρεί τις παραδόσεις

-Η καριέρα του modeling είναι σύντομη και ύστερα μπορεί να φακλανέψει

pros

-Μπορείς να της φωνάζεις "Έλα εδώ ρε Mitra" χωρίς πρόβλημα

-Bollywood = My loony bun is fine benny lava

-Πιθανότατα έχει εμπειρία στην Ινδική κουζίνα, χρήσιμο για όταν δεν υπάρχει καθαρτικό στο σπίτι

-Έχει τη δυνατότητα λόγω εθνικότητας να κάνει outsource σε IT και να βγάλει κάνα ψιλό

-Έχει γενέθλια τα Χριστούγεννα οπότε γλιτώνεις ένα δώρο

5/10 might consider dating

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...