Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα άτολμος; ΑΤΟΛΜΟΣ; ΑΤΟΛΜΟΣ;

To σχόλιο δεν είχε να κάνει με τον δίσκο, απλά τελευταία μου σκάει αντίδραση όταν κάποιος χρησιμοποιεί μία εκτός των 500-λέξεων-που-χρησιμοποιούμε-όλοι, γιατί μου την λένε και εμένα συνέχεια!

Δεν είμαι κανένας σνομπ παπάρας με φουλάρι και πάντα προσαρμόζω τον τρόπο που μιλάω όσο μπορώ στον απέναντι. Αλλά σήμερα μέσα σε μία γενικόλογη κουβέντα, έτυχε - μαύρη ώρα - να πω την λέξη "συμπαρομαρτούντα" και καπάκι πέταξα έναν κομφορμισμό. Ε τι το ήθελα; Στράβωσε η κουβέντα. "Μυστήρια με τα λες...", "...δηλαδή εσύ είσαι ο έξυπνος;" και τέτοια εισέπραξα... επιθετικότητα λέμε ε!

Οπότε από εδώ και κάτω θα γράφουμε απλοϊκά. Δεν έχει άτολμος. Πες gtp - πες μούφα - αλλά τρισύλλαβα και πάνω όχι, θα πιαστούμε :D

Αχχχχχ....

Έχουμε και Τόξο στις επάλξεις;! :)

Δημοσ.

E μα ηταν λιγο ατολμος ρε μωρακι. Δεν ητο blackening ουτε burn my eyes. 

δεν ήτο blackening ούτε burn my eyes, αλλά καλόμαθε η γριά στα σύκα που λένε και στο χωριόμ. Δεν γίνεται να βγάζουμε συνέχεια δίσκους-μνημεία, θα βγάλουμε και κάποιους που να είναι απλά δισκάρες :-)  Τεσπά, εμένα με άρεσε. Αγαπημένο μου άκουσμα όμως τον τελευταίο καιρό είναι οι Ομπίτσουαροι. Τι δισκάρα! Οι γέροντες είναι θεοί.

καλημέρα σας. Λέω να πάμε ποδηλατάδα στο δέλτα του Αξιού σήμερις. Έχει πάει κανείς;

Δημοσ.

Λέω να πάμε ποδηλατάδα στο δέλτα του Αξιού σήμερις. Έχει πάει κανείς;

ΠΑΜΕ.... με αυτά που ήπια χτες κράτα μου ένα από τις μικρές με βοηθητικά ροδάκια 

• Like 1
Δημοσ.

τι ήπιες Αλεξζζζίκα; Από εκείνα τα ωραία κρασιά που δεν μου καβάτζωσες τελικά μερικά μπουκάλια; Ε; Ε; Τεσπά, έλα εσύ και σου έχω και καροτσάκι συρόμενο αν χρειαστεί.

Δημοσ.

τι ήπιες Αλεξζζζίκα; Από εκείνα τα ωραία κρασιά που δεν μου καβάτζωσες τελικά μερικά μπουκάλια; Ε; Ε; Τεσπά, έλα εσύ και σου έχω και καροτσάκι συρόμενο αν χρειαστεί.

όχι με εκείνα αλλά με άλλα ΚΡΑΣΑ έκανα μια σούρα χτε'

Πήγαμε στον Μπαλαφάκο. Όλα καλά μέχρι που έβαλε αυτό

και το αφιέρωσα στην Λένα. Μετά έπρεπε να την ποτίσω για να ζήσω 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...