Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Φταίω εγώ μετά που υγραίνομαι Αχχχχχ....
caution Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μα άτολμος; ΑΤΟΛΜΟΣ; ΑΤΟΛΜΟΣ; To σχόλιο δεν είχε να κάνει με τον δίσκο, απλά τελευταία μου σκάει αντίδραση όταν κάποιος χρησιμοποιεί μία εκτός των 500-λέξεων-που-χρησιμοποιούμε-όλοι, γιατί μου την λένε και εμένα συνέχεια! Δεν είμαι κανένας σνομπ παπάρας με φουλάρι και πάντα προσαρμόζω τον τρόπο που μιλάω όσο μπορώ στον απέναντι. Αλλά σήμερα μέσα σε μία γενικόλογη κουβέντα, έτυχε - μαύρη ώρα - να πω την λέξη "συμπαρομαρτούντα" και καπάκι πέταξα έναν κομφορμισμό. Ε τι το ήθελα; Στράβωσε η κουβέντα. "Μυστήρια με τα λες...", "...δηλαδή εσύ είσαι ο έξυπνος;" και τέτοια εισέπραξα... επιθετικότητα λέμε ε! Οπότε από εδώ και κάτω θα γράφουμε απλοϊκά. Δεν έχει άτολμος. Πες gtp - πες μούφα - αλλά τρισύλλαβα και πάνω όχι, θα πιαστούμε Αχχχχχ.... Έχουμε και Τόξο στις επάλξεις;!
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Κ ας πέρασουμε τώρα σε πιο γήινους προβληματισμούς κόσιον. Όπως πχ γιατί δεν έριξες λαικ στο προηγούμενο οργασμό που μου προκάλεσες?
caution Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Πέντε χ στο αχ, οργασμό δεν το λες. Σε τα μας; 1
caution Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Zither ξέρει να παίζει να σας στείλω κάτι φίλες που την είδαν τελευταία multiculti;
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Zither ξέρει να παίζει Αμέ.Τραγουδάει κιόλας στην gurdwara σε σταθερό σαββατιάτικο πρόγραμμα.Μας έχει ζαλίσει τον έρωτα να πούμε. 1
leftermann Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 E μα ηταν λιγο ατολμος ρε μωρακι. Δεν ητο blackening ουτε burn my eyes. δεν ήτο blackening ούτε burn my eyes, αλλά καλόμαθε η γριά στα σύκα που λένε και στο χωριόμ. Δεν γίνεται να βγάζουμε συνέχεια δίσκους-μνημεία, θα βγάλουμε και κάποιους που να είναι απλά δισκάρες Τεσπά, εμένα με άρεσε. Αγαπημένο μου άκουσμα όμως τον τελευταίο καιρό είναι οι Ομπίτσουαροι. Τι δισκάρα! Οι γέροντες είναι θεοί. καλημέρα σας. Λέω να πάμε ποδηλατάδα στο δέλτα του Αξιού σήμερις. Έχει πάει κανείς;
alexzzz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Λέω να πάμε ποδηλατάδα στο δέλτα του Αξιού σήμερις. Έχει πάει κανείς; ΠΑΜΕ.... με αυτά που ήπια χτες κράτα μου ένα από τις μικρές με βοηθητικά ροδάκια 1
leftermann Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 τι ήπιες Αλεξζζζίκα; Από εκείνα τα ωραία κρασιά που δεν μου καβάτζωσες τελικά μερικά μπουκάλια; Ε; Ε; Τεσπά, έλα εσύ και σου έχω και καροτσάκι συρόμενο αν χρειαστεί.
revolver1990 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 http://www.purposefairy.com/3308/15-things-you-should-give-up-in-order-to-be-happy/
alexzzz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 τι ήπιες Αλεξζζζίκα; Από εκείνα τα ωραία κρασιά που δεν μου καβάτζωσες τελικά μερικά μπουκάλια; Ε; Ε; Τεσπά, έλα εσύ και σου έχω και καροτσάκι συρόμενο αν χρειαστεί. όχι με εκείνα αλλά με άλλα ΚΡΑΣΑ έκανα μια σούρα χτε' Πήγαμε στον Μπαλαφάκο. Όλα καλά μέχρι που έβαλε αυτό και το αφιέρωσα στην Λένα. Μετά έπρεπε να την ποτίσω για να ζήσω 1
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 http://www.purposefairy.com/3308/15-things-you-should-give-up-in-order-to-be-happy/ signed by a woman...
Προτεινόμενες αναρτήσεις