Gtr34 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι οτι είχε παραγίνει το κακό.Συμφωνώ με το μέτρο.
Pantelwolf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 ειναι μεγάλη η βλακεία στην Ελλάδα με τις πλαστικές σακούλες. οταν παω σουπερμαρκετ εδω πάντα με ενα backpack, μια πάνινη του ΙΚΕΑ μεγάλη που είναι γερή και χωράει πολλά, βάζω και στη μπαγκαζιέρα του ποδήλατου ό,τι χωράει και είμαι τζετ. Έχω για την περίπτωση που χρειαστώ μόνο καβάτζα 2 του λιντλ πλαστικές Βάλ, μόλις έκανα καρυδόπιτα με σοκολάτα. 2
nicoc89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Παγωμένο γάλα με μπισκότα. Μιαμ μιαμ εγώ εδω και καιρό άρχισα να πίνω γάλα με κακάο στο πρωινό μου (και μετά καφέ) και δεν μπορώ να σταματήσω , ειναι εθιστικό και μου φτιάχνει τη διάθεση , αμα δεν πιω ζεστό κακάο το πρωί δεν μου κάθεται καλά . εντομεταξύ οι γυναίκες γενικά έχετε ενα θέμα με τη ζαχαροπλαστική ? γιατι το έχω συναντήσει πολύ τελευταία , ακόμα και σπίτι μου που φτιάχναμε γλυκά μόνο σε γιορτές τώρα κάθε λιγο κ λιγάκι μπισκότα , μηλόπιτες και άλλα Βάλ, μόλις έκανα καρυδόπιτα με σοκολάτα. ειναι σαν παράδοση απο πάντα σε κάθε γιορτή να φτιάχνουμε καρυδόπιτα μαζί με την τούρτα κ έτσ guess what , αν και την φτιάχνει τέλεια η μάνα μου όλοι τρώνε τούρτες κ μένει και μετά τρώω κάθε μέρα για μέρες γιατι μου πάει κακό να την πετάξουμε xD
linkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 ακουσα προν απο λιγο "καθε σπιτι και μια Ήρα" και δεν διαφωνω. in other news εχασα το contract. FML. παω για da:I. later ppl τι contract bro?? σε τι field? ειναι μεγάλη η βλακεία στην Ελλάδα με τις πλαστικές σακούλες. οταν παω σουπερμαρκετ εδω πάντα με ενα backpack, μια πάνινη του ΙΚΕΑ μεγάλη που είναι γερή και χωράει πολλά, βάζω και στη μπαγκαζιέρα του ποδήλατου ό,τι χωράει και είμαι τζετ. Έχω για την περίπτωση που χρειαστώ μόνο καβάτζα 2 του λιντλ πλαστικές Βάλ, μόλις έκανα καρυδόπιτα με σοκολάτα. Aμα δεν εχεις σακουλα costco δεν ξερεις απο σακουλες! Ο θεος των σακουλων.
linkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 3600 το 6μηνο ειναι butthurt bro. τι b2b bro?? υπαρχουν απειρα ειδη b2b bro.
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 3600 το 6μηνο ειναι butthurt bro. τι b2b bro?? υπαρχουν απειρα ειδη b2b bro. Luxury brands bro. Ηταν και πολυεθνική bro.
leftermann Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 τι διάλο είναι αυτά που λέτε, bros; πάρτε κι ένα τραγουδάκι: 2
linkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Luxury brands bro. Ηταν και πολυεθνική bro. life goes on bro. μην απογοητευεσαι. τι διάλο είναι αυτά που λέτε, bros; πάρτε κι ένα τραγουδάκι: Δεν ξερεις εσυ απο αυτα, ειναι της νεολαιας. Βtw, τον ακουσες ολο τον δισκο?? Πως σου φανηκε? Λιγο ατολμος μου φανηκε tbh.
caution Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Άτολμος, ομφαλοσκοπικός και με υφέρποντα ετεροαναφορικά μοτίβα, θα πρόσθετα. Και ναι, πηδάω με κάτι τέτοια.
linkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Που σαι μωρη κυρατζα κοσιε? Καιρο εχεις να μας κανεις την τιμην. Μηπως πηδας και εισαι απασχολημενος??
caution Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μα άτολμος; ΑΤΟΛΜΟΣ; ΑΤΟΛΜΟΣ;Φταίω εγώ μετά που υγραίνομαι και σου στέλνω pm τα χαράματα, ρε πρόστυχε κουλτουριάρη;
linkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 E μα ηταν λιγο ατολμος ρε μωρακι. Δεν ητο blackening ουτε burn my eyes. pm δεν μου ηρθε, ετσι για να ξερουν ολοι. Γιατι μου φαινεται πολλα ταζεις αλλα δεν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις