cthulhucarbide Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Πήρα καινούριο μελάνι, μαύρο. Και μετά από 200 εκτυπώσεις σε απλό κείμενο στην γρήγορη ποιότητα άρχισε να κινήται πιο αργά η κεφαλή και δεν εκτύπωνε καλά, σα να τελείωνε το μελάνι. Μόνο που δεν έχει ανάψει η ένδειξη, και επίσης γιατί η κεφαλή εκινήτο πιο αργά; Να πάω το μελάνι για γέμισμα ή φταίει ο εκτυπωτής; Πόσο αναξιόπιστα πια αυτά τα μηχανήματα. Για hp μιλάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Πήρα καινούριο μελάνι, μαύρο. Και μετά από 200 εκτυπώσεις σε απλό κείμενο στην γρήγορη ποιότητα άρχισε να κινήται πιο αργά η κεφαλή και δεν εκτύπωνε καλά, σα να τελείωνε το μελάνι. Μόνο που δεν έχει ανάψει η ένδειξη, και επίσης γιατί η κεφαλή εκινήτο πιο αργά; Να πάω το μελάνι για γέμισμα ή φταίει ο εκτυπωτής; Πόσο αναξιόπιστα πια αυτά τα μηχανήματα. Για hp μιλάμε Να κανεις τον σταυρο σου να ειναι η κεφαλή... In other news Δεν μπορω να με παίρνουν τηλ για short term projects και να καίγονται να συναντηθούμε... "Αφού δεν θα μου δώσεις το contract μωρή κάμπια" Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=741074295987453&fref=nf 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 0.30-0.40 όλο το ζουμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Να κανεις τον σταυρο σου να ειναι η κεφαλή... Την κεφαλή που έχει μέσα το μελάνι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Την κεφαλή που έχει μέσα το μελάνι εννοείς; κατι τετοιες φαντασου http://www.ebay.co.uk/itm/refurbished-Genuine-940-PRINT-HEAD-C4900A-C4901A-HP-OfficeJet-Pro-8000-8500-/321339100118?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item4ad14d8bd6 in other news πονοκεφαλος με εχει πιασει με την κάμπια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχει καμιά γυναίκα να ζητήσεις κανένα χάπι εκεί κοντά; πάντα έχουμε. Άτι πλιζ,έχω σπίτι 2 γεμάτα φαρμακεία με αντιβιώσεις(2 ειδών),αναλγητικά(3 ειδών,χάπια και αναβράζοντα),αντι-σταμινικά,παστίλιες και καραμέλες για τον λαιμό,θερμόμετρα(ηλεκτρονικό και backup υδραργύρου),χάπια και εκνέφωμα για το άσθμα,γάζες,χανζαπλάστ(2 κουτιά),αντι-συμφορητικά(φάρμακο και φυσικό),δοσόμετρο και μπόλικο μπενταντίν. Όχι δεν είμαι ο Καντακουζηνός ο Β'(ούτε τα έχω καραμέλες),απλά εδώ δίχως συνταγή τα φάρμακα στοιχίζουν 2 νεφρά και μια σπλήνα για να τα αγοράσεις και μερικά που έχουν νορμάλ τιμές δεν υπάρχουν αυτά που έχω συνηθίσει ή είναι σε μικρές συσκευασίες.Έτσι κουβαλάω από Ελλάδα. Η μ@λ@κια ήταν ότι με έπιασε απότομα και δεν μπόρεσα να εξοπλιστώ για την δουλειά,το πρωί ήμουν καλά και τώρα μετά 2 us gallons τσάι και 2 πιάτα σούπα άρχισα να παίρνω τα πάνω μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Πονάω. Θέλω άτομο να μου κάνει μασαζάκι. post 22356 steps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 έχω σπίτι 2 γεμάτα φαρμακεία με αντιβιώσεις(2 ειδών),αναλγητικά(3 ειδών,χάπια και αναβράζοντα),αντι-σταμινικά,παστίλιες και καραμέλες για τον λαιμό,θερμόμετρα(ηλεκτρονικό και backup υδραργύρου),χάπια και εκνέφωμα για το άσθμα,γάζες,χανζαπλάστ(2 κουτιά),αντι-συμφορητικά(φάρμακο και φυσικό),δοσόμετρο και μπόλικο μπενταντίν. Αυτό ακριβώς είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του γιατί οι μαμάδες του fb είναι κατά βάση fake. Όσο χριστιανοταλιμπάν κι αν είναι ο άλλος, την ιατρική τη θυμάται όταν αρρωστήσει το παιδί του και έτσι μαθαίνουν από μικρά. Το βλέπω και στους δικούς μου που με το παραμικρό παίρνουν σκόνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανίσει περίεργο σύμπτωμα το παιδί και να προτιμήσει η μάνα να το ξεματιάσει ή να το πάει σε έναν ιερέα να το ακουμπήσει, αντί να το buffάρει στα χάπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αυτό ακριβώς είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του γιατί οι μαμάδες του fb είναι κατά βάση fake. Όσο χριστιανοταλιμπάν κι αν είναι ο άλλος, την ιατρική τη θυμάται όταν αρρωστήσει το παιδί του και έτσι μαθαίνουν από μικρά. Το βλέπω και στους δικούς μου που με το παραμικρό παίρνουν σκόνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανίσει περίεργο σύμπτωμα το παιδί και να προτιμήσει η μάνα να το ξεματιάσει ή να το πάει σε έναν ιερέα να το ακουμπήσει, αντί να το buffάρει στα χάπια. H μάνα ήτο γιατρός,δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει μαλακίες με μαντζούνια και μαγείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Τομ μονο σερβιετες δεν έχεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Τομ μονο σερβιετες δεν έχεις Από το Έσω Έτοιμος με πήγες στο Ροκάκιας την ημέρα το βράδυ καμαρίερα... Είπαμε ρε άτι. And now for something completely different Έχει δει κανείς το interstelar; Έχει ΤΗΝ επικό OST και εάν είναι ανάλογη η ποιότητα της ταινίας θα την έχω στα βεστ οφ δι βεστ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Άλειψα το κορμάκι μου με voltaren. Ερωτικό κάλεσμα σε αναλγητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 0.30-0.40 όλο το ζουμί. και στο 1:23 καλα το εκανε! Ωχ παναγια μου, καθομαι παλι και καιγομαι με μλκιες. Τελικα η φαση ειναι Texas my little pony convention ! O θεος μας εφυγε απο τον Καναδα για να παει να παιξει. Τον αγαπαω. http://youtu.be/yhSSOANnsPk?t=29m41s edit 2: Δεν αντεχω αλλο. best of http://youtu.be/qSF4BZIp4xM Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2014 από linkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις