Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα καινούριο μελάνι, μαύρο. Και μετά από 200 εκτυπώσεις σε απλό κείμενο στην γρήγορη ποιότητα άρχισε να κινήται πιο αργά η κεφαλή και δεν εκτύπωνε καλά, σα να τελείωνε το μελάνι.

Μόνο που δεν έχει ανάψει η ένδειξη, και επίσης γιατί η κεφαλή εκινήτο πιο αργά; Να πάω το μελάνι για γέμισμα ή φταίει ο εκτυπωτής;  :fear:  Πόσο αναξιόπιστα πια αυτά τα μηχανήματα. Για hp μιλάμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πήρα καινούριο μελάνι, μαύρο. Και μετά από 200 εκτυπώσεις σε απλό κείμενο στην γρήγορη ποιότητα άρχισε να κινήται πιο αργά η κεφαλή και δεν εκτύπωνε καλά, σα να τελείωνε το μελάνι.

Μόνο που δεν έχει ανάψει η ένδειξη, και επίσης γιατί η κεφαλή εκινήτο πιο αργά; Να πάω το μελάνι για γέμισμα ή φταίει ο εκτυπωτής;  :fear:  Πόσο αναξιόπιστα πια αυτά τα μηχανήματα. Για hp μιλάμε

Να κανεις τον σταυρο σου να ειναι η κεφαλή...

In other news

Δεν μπορω να με παίρνουν τηλ για short term projects και να καίγονται να συναντηθούμε...

"Αφού δεν θα μου δώσεις το contract μωρή κάμπια"

Σπερες

Την κεφαλή που έχει μέσα το μελάνι εννοείς;

κατι τετοιες φαντασου

http://www.ebay.co.uk/itm/refurbished-Genuine-940-PRINT-HEAD-C4900A-C4901A-HP-OfficeJet-Pro-8000-8500-/321339100118?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item4ad14d8bd6

in other news

πονοκεφαλος με εχει πιασει με την κάμπια...

Δεν έχει καμιά γυναίκα να ζητήσεις κανένα χάπι εκεί κοντά; πάντα έχουμε.

Άτι πλιζ,έχω σπίτι 2 γεμάτα φαρμακεία με αντιβιώσεις(2 ειδών),αναλγητικά(3 ειδών,χάπια και αναβράζοντα),αντι-σταμινικά,παστίλιες και καραμέλες για τον λαιμό,θερμόμετρα(ηλεκτρονικό και backup υδραργύρου),χάπια και εκνέφωμα για το άσθμα,γάζες,χανζαπλάστ(2 κουτιά),αντι-συμφορητικά(φάρμακο και φυσικό),δοσόμετρο και μπόλικο μπενταντίν.

Όχι δεν είμαι ο Καντακουζηνός ο Β'(ούτε τα έχω καραμέλες),απλά εδώ δίχως συνταγή τα φάρμακα στοιχίζουν 2 νεφρά και μια σπλήνα για να τα αγοράσεις και μερικά που έχουν νορμάλ τιμές δεν υπάρχουν αυτά που έχω συνηθίσει ή είναι σε μικρές συσκευασίες.Έτσι κουβαλάω από Ελλάδα.

Η μ@λ@κια ήταν ότι με έπιασε απότομα και δεν μπόρεσα να εξοπλιστώ για την δουλειά,το πρωί ήμουν καλά και τώρα μετά 2 us gallons τσάι και 2 πιάτα σούπα άρχισα να παίρνω τα πάνω μου.

έχω σπίτι 2 γεμάτα φαρμακεία με αντιβιώσεις(2 ειδών),αναλγητικά(3 ειδών,χάπια και αναβράζοντα),αντι-σταμινικά,παστίλιες και καραμέλες για τον λαιμό,θερμόμετρα(ηλεκτρονικό και backup υδραργύρου),χάπια και εκνέφωμα για το άσθμα,γάζες,χανζαπλάστ(2 κουτιά),αντι-συμφορητικά(φάρμακο και φυσικό),δοσόμετρο και μπόλικο μπενταντίν.

Αυτό ακριβώς είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του γιατί οι μαμάδες του fb είναι κατά βάση fake. Όσο χριστιανοταλιμπάν κι αν είναι ο άλλος, την ιατρική τη θυμάται όταν αρρωστήσει το παιδί του και έτσι μαθαίνουν από μικρά. Το βλέπω και στους δικούς μου που με το παραμικρό παίρνουν σκόνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανίσει περίεργο σύμπτωμα το παιδί και να προτιμήσει η μάνα να το ξεματιάσει ή να το πάει σε έναν ιερέα να το ακουμπήσει, αντί να το buffάρει στα χάπια.

Αυτό ακριβώς είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του γιατί οι μαμάδες του fb είναι κατά βάση fake. Όσο χριστιανοταλιμπάν κι αν είναι ο άλλος, την ιατρική τη θυμάται όταν αρρωστήσει το παιδί του και έτσι μαθαίνουν από μικρά. Το βλέπω και στους δικούς μου που με το παραμικρό παίρνουν σκόνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανίσει περίεργο σύμπτωμα το παιδί και να προτιμήσει η μάνα να το ξεματιάσει ή να το πάει σε έναν ιερέα να το ακουμπήσει, αντί να το buffάρει στα χάπια.

H μάνα ήτο γιατρός,δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει μαλακίες με μαντζούνια και μαγείες.

Τομ μονο σερβιετες δεν έχεις

Από το Έσω Έτοιμος με πήγες στο Ροκάκιας την ημέρα το βράδυ καμαρίερα...

Είπαμε ρε άτι. <_<

And now for something completely different

Έχει δει κανείς το interstelar;

Έχει ΤΗΝ επικό OST και εάν είναι ανάλογη η ποιότητα της ταινίας θα την έχω στα βεστ οφ δι βεστ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

0.30-0.40 όλο το ζουμί.

και στο 1:23 καλα το εκανε!

Ωχ παναγια μου, καθομαι παλι και καιγομαι με μλκιες. Τελικα η φαση ειναι Texas my little pony convention !

O θεος μας εφυγε απο τον Καναδα για να παει να παιξει. Τον αγαπαω.

http://youtu.be/yhSSOANnsPk?t=29m41s

edit 2:

Δεν αντεχω αλλο. best of

http://youtu.be/qSF4BZIp4xM

Επεξ/σία από linkin

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...