TriLoBiTe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Πολυ καλο. Ti πολύ καλό μωρέ με δουλεύεις και συ τώρα? Πολλοί παίρνουν κινητή παντόφλα και προφανώς έχουν τους λόγους τους, αλλά κινητή σόλα γιατί? Για ποιο φάκιν λόγο?? Το λέει η λέξη: σόλα. Λίγο απέχει απ' το... φόλα!...
GreekMonkey Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εμένα αυτά τα χρόνια έχω προσέξει πως μου έχουν εξαφανιστεί 2 ελιές. WTF??? Και στην θέση τους έχει γίνει άσπρο δέρμα. WTF?
slipknot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αυτήν την ξέρατε; Παρακαλώ σχολιάστε. Κορόιδευε εσύ, αλλά σε 5-10 χρόνια ίσως καταφέρουν να αλλάξουν κάτι στο χώρο του gaming και τότε θα σας δω. Στο ενδιάμεσο αντίστοιχες θα αρχίσουν να εμφανίζονται και στην Ελλάδα κάποια στιγμή, αλλά θα είναι αργά. Δε linkάρω καν το άθλιο video.
viper2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Κορόιδευε εσύ, αλλά σε 5-10 χρόνια ίσως καταφέρουν να αλλάξουν κάτι στο χώρο του gaming και τότε θα σας δω. Στο ενδιάμεσο αντίστοιχες θα αρχίσουν να εμφανίζονται και στην Ελλάδα κάποια στιγμή, αλλά θα είναι αργά. Δε linkάρω καν το άθλιο video. θα φερει και γυναικο-παρεα σε 5 χρονια... Σπερες πήγα σε δερματολόγο να δει κάτι μια κρεατοελιά που έκοψα και δεν έβγαλε αίμα ούτε με ενοχλούσε πριν καμια εβδομάδα. Την είχα απο τη γέννηση και την ειχαν και πατέρας παππούς κλπ στο ίδιο σημείο, ίδιο μέγεθος, σαν το στόμιο απο ενα λεπτό καλαμάκι του φραπέ.μου λέει δεν ειναι επικίνδυνη , σου έχει κάνει μια φλεγμονή στο δέρμα κ όχι στην ελιά (λελ) αλλα θα βάλεις 15 μέρες αντιβιοτικό gel και θα ξαναέρθεις να σε δω. γδύνομαι κοιτάζει κ τις υπόλοιπες με ενα σαν μικροσκόπιο και μου λέει ολες ειναι ακίνδυνες (οχι οτι έχω τις πολλές, 2-3 επιδερματικές ) αλλα αυτή στην γάμπα να την προσέξεις. μου εξηγεί πως πρέπει κάθε 6 μήνες να την βγάζω φωτογραφίες μπλα μπλα μπλα και να πηγαίνω να με βλέπει και σε περίπτωση που εμφανίσει κάποιο απο τα συμπτώματα να την αφαιρέσω. btw αν χρειαζόταν να πάρω κορτιζόνη η κάποιο άλλο φάρμακο που ρίχνει το ανοσοποιητικό θα ηταν αρνητικό για αυτήν και γενικά μου ειπε πως ειναι ύποπτη. αυτή που ειχα κόψει μου λέει θα σου προτείνω να την αφαιρέσεις γιατι στο σημείο που ειναι θα την τραυματίζεις συνέχεια και δεν αξίζει να παίρνεις αντιβιώσεις κλπ. Της λέω να μην βγάλω κ την άλλη στην γάμπα να ξεμπερδέψω μια και καλή ? ναι μου λέει αυτό θα ηταν το καλύτερο, απλά ειπα οτι δεν υπάρχει λόγος να πας απο τώρα. εεε της λεω, τα σημαδάκια δεν με πειράζουν ,έτσι κ αλλιώς ένα ράμμα τι σημάδι να αφήσει , κλαιν. θα πάω εκει που ειχα ξαναπάει για εγχείρηση και σε ενα 30λεπτο θα τις έχω αφαιρέσει και δεν πληρώνω και τίποτα αλλα λεω κοίτα ρε φιλε καμια φορά πως τα φέρνει η τύχη , για άλλο πήγα και άλλο ηταν να προσέξω, αυτή στην γάμπα δεν θα την πρόσεχα αν μελλοντικά άλλαζε και γινόταν επικίνδυνη. damn , προσέξτε και ρίξτε και κανα check αν δεν τις έχει ελέγξει ποτέ δερματολόγος , δεν παίρνει πολύ ώρα ούτε κοστίζει ο έλεγχος . δεν υποτίθεται οτι οσο περισσότερες ελιές εχεις τοσο λιγότερο κινδυνεύεις?
linkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 θα φερει και γυναικο-παρεα σε 5 χρονια... Σπερες δεν υποτίθεται οτι οσο περισσότερες ελιές εχεις ή τοσο λιγότερο κινδυνεύεις? Aν ισχυει αυτο σας εχω ολους/ολες.
LongTom Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αυτήν την ξέρατε; Παρακαλώ σχολιάστε. Classic feminazi cries us a river,also Homeworld/2, Starcraft,BG/2 κ.ο.κ. που έχουν γυναίκες πρωταγωνίστριες δεν τα λες μωρή βρωμιάρα. Πάμε για άλλα. And now for something completely different. Πόσο σκατά είναι να είσαι στην δουλειά άρρωστος... Ξέχασα και τα ντεπόνια στο σπίτι.
Gtr34 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Περαστικά ! Το χειρότερο είναι να σε πιάσει κόψιμο σε εξωτερική δουλειά
LongTom Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Περαστικά ! Το χειρότερο είναι να σε πιάσει κόψιμο σε εξωτερική δουλειά Ευχαριστώ,εκεί είναι mayday-mayday. Εγώ είμαι στην πούδρα συγκριτικά..
nicoc89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 θα φερει και γυναικο-παρεα σε 5 χρονια... Σπερες δεν υποτίθεται οτι οσο περισσότερες ελιές εχεις ή τοσο λιγότερο κινδυνεύεις? οχι ρε , λελ
Valerie_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ,εκεί είναι mayday-mayday. Εγώ είμαι στην πούδρα συγκριτικά.. Δεν έχει καμιά γυναίκα να ζητήσεις κανένα χάπι εκεί κοντά; πάντα έχουμε.
gatokoritso Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 ειδα το τρειλερ για τη νεα σταχτοπουτα και ανακατευτηκα.κριμας τα λεφτα αφου εχει βγει η τελεια εκδοση γιατι το παλεύουν? και βαλανε και για πριγκιπα τον robb απο got.ποσο πιο fail?οταν θα δειχνει το γαμο ολοι οι ενηλικες (που θα πανε με τη πιτσιρικαρια) θα εχουν κλειστα τα ματια απο φοβο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις