linkin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ειχα αποφασίσει για Κινέζο με 2gb ram, καλό cpu κλπ μέχρι κανα 150ρι-160euros και τώρα έκανα search το g2 γιατι έχω καιρό να ασχοληθώ με κινητά κ έχει κανα 260ρι. Τα αξίζει τα 100euro διαφορά ? σαν συσκευή λέω , γιατι απο θέμα εγγύησης και αγοράς κλπ ofc ειναι ευκολότερη/καλύτερη λύση για να καταλάβετε πόσο μισώ το xperia sola , δουλεύοντας λίγο ενα samsung s advance μου φαίνεται η μέρα με τη νύχτα και απο θέμα lag αλλα και ποιότητας, οπότε πιστευω θα καταλάβω μεγάλη διαφορά με αυτό που θα πάρω. Για μενα πολυ ευκολα ψηλε. Ειναι κινηταρα το G2. Μπες αμα θες myphone.gr. H "κοινοτητα" της Πατρας εχει πολλα σωστα και αξιοπιστα ατομα, δες μην βρεις κανα μεταχειρισμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Για μενα πολυ ευκολα ψηλε. Ειναι κινηταρα το G2. Μπες αμα θες myphone.gr. H "κοινοτητα" της Πατρας εχει πολλα σωστα και αξιοπιστα ατομα, δες μην βρεις κανα μεταχειρισμενο. πόση διαφορά να έχει στην τιμή το μετα ? γιατι στα κινητά έχω ενα σκαλωματάκι με το καινούριο και οταν ειναι σε τέλεια κατάσταση τα δίνουν 20-30 euro κάτω συνήθως. τεσπ πάω να check Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Έχει φάει κάνεις τη νέα γκοφρετα με λευκή σοκολάτα? πήγα να πάρω μια πράσινη αλλά κατά λάθος πήρα αυτή.η γκαβη ούτε καν πρόσεξα την ασπριλα...τεσπα το κατάλαβα στο ταμείο και βαριόμουν να πάω πίσω έτσι τη πήρα. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 E αμα εχει 260 καινουριο, εγω δεν θα εδινα με τιποτα πανω απο 200-210 για μεταχειρισμενο. Ρωτησα εναν φιλο μου που ασχολειται και αμα υπαρξει κατι θα σε πμ. Παντως και να μην υπαρξει, 260 για το G2 ειναι πολυ καλη τιμη, ειναι τηλεφωναρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Έχει φάει κάνεις τη νέα γκοφρετα με λευκή σοκολάτα? πήγα να πάρω μια πράσινη αλλά κατά λάθος πήρα αυτή.η γκαβη ούτε καν πρόσεξα την ασπριλα...τεσπα το κατάλαβα στο ταμείο και βαριόμουν να πάω πίσω έτσι τη πήρα. .. Ποια λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Σαν τις ΜΠΛΕ δεν εχει Και μιστα εκτώς ψυγείου , ψικοζεστές (οχι να εχει λοιωσει η αοκολάτα) Θαρρείς και πολλαπλασιάζεται η γεύση Αφου σπιτι παιρνω σοκοφρετα που κ που και τις κρυβω απο τη μανα μου γιατι (οπως και ΟΤΙ σοκολατενιο) το βαζει στο ψυγειο. Οπότε είτε τις κρύβω είτε αν εχουν μπει ψυγείο , τις ζεσταίνω ~10-13 δεύτερολεπτα στα μικρο κυματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Που την ανακάλυψες αυτή ρε θηρίο; Tι λαγωνικούμπα είσαι συ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέχρι πρόσφατα έτρωγα 1 γκοφρέτα με σοκολάτα υγείας κάθε μέρα, 10-10 τις αγόραζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ειναι εθιστικες και ειδικα αν παιρνεις τις μπουκιες ειναι παγιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ποτέ μπουκιές.. Μόνο κοτομπουκιές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Οι καλύτερη με διαφορά Επίσης επειδή είναι χωρισμένη στα 2 δεν σκορπίζεις παντού ψίχουλα όταν την τρως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Kαλή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εδώ βλέπουμε τις καριόλες(μελλοντικές μαμάδες) του facebook https://www.facebook.com/pages/Karioles-tou-FB-2014/335244446637160 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εδώ βλέπουμε τις καριόλες(μελλοντικές μαμάδες) του facebook https://www.facebook.com/pages/Karioles-tou-FB-2014/335244446637160 Ανασκο(λο)πηση της χρονιάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις