Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειχα αποφασίσει για Κινέζο με 2gb ram, καλό cpu κλπ μέχρι κανα 150ρι-160euros και τώρα έκανα search το g2 γιατι έχω καιρό να ασχοληθώ με κινητά κ έχει κανα 260ρι. Τα αξίζει τα 100euro διαφορά ? σαν συσκευή λέω , γιατι απο θέμα εγγύησης και αγοράς κλπ ofc ειναι ευκολότερη/καλύτερη λύση  

για να καταλάβετε πόσο μισώ το xperia sola , δουλεύοντας λίγο ενα samsung s advance μου φαίνεται η μέρα με τη νύχτα και απο θέμα lag αλλα και ποιότητας, οπότε πιστευω θα καταλάβω μεγάλη διαφορά με αυτό που θα πάρω. 

Για μενα πολυ ευκολα ψηλε. Ειναι κινηταρα το G2. Μπες αμα θες myphone.gr. H "κοινοτητα" της Πατρας εχει πολλα σωστα και αξιοπιστα ατομα, δες μην βρεις κανα μεταχειρισμενο. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για μενα πολυ ευκολα ψηλε. Ειναι κινηταρα το G2. Μπες αμα θες myphone.gr. H "κοινοτητα" της Πατρας εχει πολλα σωστα και αξιοπιστα ατομα, δες μην βρεις κανα μεταχειρισμενο. 

πόση διαφορά να έχει στην τιμή το μετα ? γιατι στα κινητά έχω ενα σκαλωματάκι με το καινούριο και οταν ειναι σε τέλεια κατάσταση τα δίνουν 20-30 euro κάτω συνήθως. τεσπ πάω να check 

Έχει φάει κάνεις τη νέα γκοφρετα με λευκή σοκολάτα? πήγα να πάρω μια πράσινη αλλά κατά λάθος πήρα αυτή.η γκαβη ούτε καν πρόσεξα την ασπριλα...τεσπα το κατάλαβα στο ταμείο και βαριόμουν να πάω πίσω έτσι τη πήρα. ..

E αμα εχει 260 καινουριο, εγω δεν θα εδινα με τιποτα πανω απο 200-210 για μεταχειρισμενο. Ρωτησα εναν φιλο μου που ασχολειται και αμα υπαρξει κατι θα σε πμ. Παντως και να μην υπαρξει, 260 για το G2 ειναι πολυ καλη τιμη, ειναι τηλεφωναρα.

• Like 1

Έχει φάει κάνεις τη νέα γκοφρετα με λευκή σοκολάτα? πήγα να πάρω μια πράσινη αλλά κατά λάθος πήρα αυτή.η γκαβη ούτε καν πρόσεξα την ασπριλα...τεσπα το κατάλαβα στο ταμείο και βαριόμουν να πάω πίσω έτσι τη πήρα. ..

Ποια λες;

Σαν τις ΜΠΛΕ δεν εχει

Και μιστα εκτώς ψυγείου , ψικοζεστές (οχι να εχει λοιωσει η αοκολάτα)

Θαρρείς και πολλαπλασιάζεται η γεύση

Αφου σπιτι παιρνω σοκοφρετα που κ που και τις κρυβω απο τη μανα μου γιατι (οπως και ΟΤΙ σοκολατενιο) το βαζει στο ψυγειο.

Οπότε είτε τις κρύβω είτε αν εχουν μπει ψυγείο , τις ζεσταίνω ~10-13 δεύτερολεπτα στα μικρο κυματα .

Εδώ βλέπουμε τις καριόλες(μελλοντικές μαμάδες) του facebook

https://www.facebook.com/pages/Karioles-tou-FB-2014/335244446637160

Ανασκο(λο)πηση της χρονιάς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...