Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πετάει το κινητό με τη Lollipop!

Ol9lwop.pnge4QmWHb.pngug54r7Y.png

Ευτυχώς που δεν εχεις Photoshop για να κανεις edit στο πόστ μου: lol peasant και τα σχετικά.

=]

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Ποιό από τα 3 φωνάζει περισσότερο Τοξοβόλος? 

Χαλαρα το 1. Εριστικο με (παραλογα) ελιτιστικες νοτες. :P

Δημοσ.

Edit: Άκυρο, τώρα είδα ότι αναφέρεσαι στο καινούριο

G2 εύκολα, διπλάσια τιμή έχει το άλλο

Δημοσ.

Γιατι G2 και οχι Μοτο (βγαζοντας τον παραγοντα τιμη εξω)??

Καλύτερος επεξεργαστής.

αλλά γενικά το g2 το έπιασα και έπαθα πλάκα.

δεν πιστέυω το σέρβις της lg να το έχει η αρβάτο;

Δημοσ.

Edit: Άκυρο, τώρα είδα ότι αναφέρεσαι στο καινούριο

G2 εύκολα, διπλάσια τιμή έχει το άλλο

Σε μενα η διαφορα ειναι 100 δολλαρια - 80 ευρω. Γι αυτο δεν πολυπαιζει ρολο.

Καλύτερος επεξεργαστής.

αλλά γενικά το g2 το έπιασα και έπαθα πλάκα.

δεν πιστέυω το σέρβις της lg να το έχει η αρβάτο;

Το G2 εχει οντως απιστευτη αισθηση στο χερι λογω των bezels. Eπεξεργαστη (λιγο) χειροτερο εχει.

Δημοσ.

ειχα αποφασίσει για Κινέζο με 2gb ram, καλό cpu κλπ μέχρι κανα 150ρι-160euros και τώρα έκανα search το g2 γιατι έχω καιρό να ασχοληθώ με κινητά κ έχει κανα 260ρι. Τα αξίζει τα 100euro διαφορά ? σαν συσκευή λέω , γιατι απο θέμα εγγύησης και αγοράς κλπ ofc ειναι ευκολότερη/καλύτερη λύση  

για να καταλάβετε πόσο μισώ το xperia sola , δουλεύοντας λίγο ενα samsung s advance μου φαίνεται η μέρα με τη νύχτα και απο θέμα lag αλλα και ποιότητας, οπότε πιστευω θα καταλάβω μεγάλη διαφορά με αυτό που θα πάρω. 

Δημοσ.

ειχα αποφασίσει για Κινέζο με 2gb ram, καλό cpu κλπ μέχρι κανα 150ρι-160euros και τώρα έκανα search το g2 γιατι έχω καιρό να ασχοληθώ με κινητά κ έχει κανα 260ρι. Τα αξίζει τα 100euro διαφορά ? σαν συσκευή λέω , γιατι απο θέμα εγγύησης και αγοράς κλπ ofc ειναι ευκολότερη/καλύτερη λύση  

για να καταλάβετε πόσο μισώ το xperia sola , δουλεύοντας λίγο ενα samsung s advance μου φαίνεται η μέρα με τη νύχτα και απο θέμα lag αλλα και ποιότητας, οπότε πιστευω θα καταλάβω μεγάλη διαφορά με αυτό που θα πάρω. 

Το xperia sola είναι απλά άθλιο.

Το έχω μόνο για ένα πράγμα,mobile hotspot+internet radio, και πάλι κολλάει,κρασάρει και κάνει επανεκκινήσεις στο άσχετο.

Θα πάρει πόδι από δευτερεύον κινητό όταν με το καλό αλλάξω το nexus 4 με κάτι καλύτερο.

Εάν είναι το κανονικό σου κινητό απλά σε λυπάμαι...

• Like 1
Δημοσ.

και εγώ με λυπάμαι , 300 euros ειχα δώσει γιαυτή την πατάτα πριν κανα 2 χρόνια 
κάθε φορά που κολλάει θέλω να χτυπήσω κάτι με πιάνει σχίζα 
θα το ανταλλάξω για καμια τυρόπιτα οταν πάρω άλλο 

in other newzzzzzz 

δοκιμάζω μια τα vocals για 5 sec? και ξύπνησε η μάνα και την ακούω να φωνάζει "βαλεντίνη !!!!!!" (η σκύλα μου) θα πεθάνω δε μπορώ ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααμαν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...