Adon1s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Παρομοιως... Γύρισα απο την αποτυχια το μεσημερι,κοιμηθηκα ως τις 20:00 και τωρα δεν εχω ουτε νυστα ουτε τί να κάνω ... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μπαλαδομηχανή τετρακάρουλη είναι, για συρτή. πω ρε γίγαντα, τι είπες! Το τρώω εγώ το ματζούνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 <p>Υπομονή...δες καμιά σειρά.</p> <p>Μόνο με true blood δεν θα την πάλευα....άρχισα penny dreadful και dominion.Και ψάχνομαι και για καμιά άλλη μιας και το penny τελειώνει.</p> ο star έχει underworld. θα το χαζέψω μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Ναι γαμωτο τελειώνει penny, salem και σε λίγες μέρες τελειώνω τη τελευταία σεζόν του supernatural και μένω με true μοναχό και λίγο...Μάλλον θα ξεκινήσω το arrow αρκετά το έχω αναβάλει. Ίσως και αυτή τη νέα με τα vampire που θα βγει όπου να ναι. δεν θυμάμαι όνομα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ο star έχει underworld. θα το χαζέψω μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Ναι γαμωτο τελειώνει penny, salem και σε λίγες μέρες τελειώνω τη τελευταία σεζόν του supernatural και μένω με true μοναχό και λίγο...Μάλλον θα ξεκινήσω το arrow αρκετά το έχω αναβάλει. Ίσως και αυτή τη νέα με τα vampire που θα βγει όπου να ναι. δεν θυμάμαι όνομα... Το salem λέει τπτ? To arrow είναι δυνατό αν και το βαρέθηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 πω ρε γίγαντα, τι είπες! Το τρώω εγώ το ματζούνι. Είδες άμα έχεις νησογονίδια; Ούτε μια φορά δεν έχω ρίξει αγκίστρι στο νερό. Κει πάνω τα λέτε και μαγγάνια αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 <p>Το salem λέει τπτ? To arrow είναι δυνατό αν και το βαρέθηκα.</p> ωραίο είναι.εχει και τις ανατροπουλες τ. βλέπεται ευχάριστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 στο χωριόμ το λένε βίντσι και χρησιμεύει για να μαζεύουν τα δίχτυα τα ψαροκάικα. Μπαλαδομηχανή... Και τετρακάρουλη μάλιστα... Ψήσου να πάμε κάνα ψαρεμματάκι παρέα τώρα καλοκαιράκι. Θα έχουμε και τσίπουρο και θα ακούμε και θρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πόσο μπορεί να έχω φάει μέσα σε 2 μέρες. Διπλή κοιλιά θα αποκτήσω με τις μαλακίες που κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 στο χωριόμ το λένε βίντσι και χρησιμεύει για να μαζεύουν τα δίχτυα τα ψαροκάικα. Μπαλαδομηχανή... Και τετρακάρουλη μάλιστα... Ψήσου να πάμε κάνα ψαρεμματάκι παρέα τώρα καλοκαιράκι. Θα έχουμε και τσίπουρο και θα ακούμε και θρας. Που θα με πας, στη ΒΟΛΒΗ; Γιατί άμα είναι Θερμαϊκό, έρχομαι και με τα πόδια ως τη βάρκα, μπαχαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πάντως δεν χρειάζεται να πηγαίνεις με άντρες για να εκδηλώνεις το bi κομμάτι σου Τι εννοεις οτι οι φιλοι σου ετοιμαζονται; Να μεινουν μονοι τους, aka μεταπτυχιακο καπου αλλου; Επισης ειναι 1 κ 30 ειμαι αρκετα πτωμα και ψιλοβρωμαω. Και αυριο πρωι πρεπει να ειμαι πανεπιστημιο. αλλα βαριεμαι να κανω μπανιο. να σκασω μπιχλας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Τι εννοεις οτι οι φιλοι σου ετοιμαζονται; Να μεινουν μονοι τους, aka μεταπτυχιακο καπου αλλου; Επισης ειναι 1 κ 30 ειμαι αρκετα πτωμα και ψιλοβρωμαω. Και αυριο πρωι πρεπει να ειμαι πανεπιστημιο. αλλα βαριεμαι να κανω μπανιο. να σκασω μπιχλας; absofuckin NOT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ε τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις; μπανιο τωρα η αυριο το πρωι. πειτε εσεις που δουλευετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αύριο πρωί, με τη φράπα στο ντους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 εγώ δεν πιάνομαι σαν μέτρο σύγκρισης κάνω το βράδυ μπάνιο και ένα ντουζ το πρωί πριν φύγω. εγώ θα έκανα τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Να κάνεις τώρα γιατί το πρωί δε θα παίρνεις τα πόδια σου. Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις