Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρομοιως...

Γύρισα απο την αποτυχια το μεσημερι,κοιμηθηκα ως τις 20:00 και τωρα δεν εχω ουτε νυστα ουτε τί να κάνω ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

<p>Υπομονή...δες καμιά σειρά.</p>

<p>Μόνο με true blood δεν θα την πάλευα....άρχισα penny dreadful και dominion.Και ψάχνομαι και για καμιά άλλη μιας και το penny τελειώνει.</p>

ο star έχει underworld. θα το χαζέψω μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Ναι γαμωτο τελειώνει penny, salem και σε λίγες μέρες τελειώνω τη τελευταία σεζόν του supernatural και μένω με true μοναχό και λίγο...Μάλλον θα ξεκινήσω το arrow αρκετά το έχω αναβάλει. Ίσως και αυτή τη νέα με τα vampire που θα βγει όπου να ναι. δεν θυμάμαι όνομα...

• Like 1

ο star έχει underworld. θα το χαζέψω μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Ναι γαμωτο τελειώνει penny, salem και σε λίγες μέρες τελειώνω τη τελευταία σεζόν του supernatural και μένω με true μοναχό και λίγο...Μάλλον θα ξεκινήσω το arrow αρκετά το έχω αναβάλει. Ίσως και αυτή τη νέα με τα vampire που θα βγει όπου να ναι. δεν θυμάμαι όνομα...

Το salem λέει τπτ? To arrow είναι δυνατό αν και το βαρέθηκα.

• Like 1

πω ρε γίγαντα, τι είπες!

Το τρώω εγώ το ματζούνι.

Είδες άμα έχεις νησογονίδια; Ούτε μια φορά δεν έχω ρίξει αγκίστρι στο νερό.

Κει πάνω τα λέτε και μαγγάνια αυτά.

στο χωριόμ το λένε βίντσι και χρησιμεύει για να μαζεύουν τα δίχτυα τα ψαροκάικα. Μπαλαδομηχανή... Και τετρακάρουλη μάλιστα...

Ψήσου να πάμε κάνα ψαρεμματάκι παρέα τώρα καλοκαιράκι. Θα έχουμε και τσίπουρο και θα ακούμε και θρας.

στο χωριόμ το λένε βίντσι και χρησιμεύει για να μαζεύουν τα δίχτυα τα ψαροκάικα. Μπαλαδομηχανή... Και τετρακάρουλη μάλιστα...

Ψήσου να πάμε κάνα ψαρεμματάκι παρέα τώρα καλοκαιράκι. Θα έχουμε και τσίπουρο και θα ακούμε και θρας.

Που θα με πας, στη ΒΟΛΒΗ; Γιατί άμα είναι Θερμαϊκό, έρχομαι και με τα πόδια ως τη βάρκα, μπαχαχα.

Πάντως δεν χρειάζεται να πηγαίνεις με άντρες για να εκδηλώνεις το bi κομμάτι σου

Τι εννοεις οτι οι φιλοι σου ετοιμαζονται; Να μεινουν μονοι τους, aka μεταπτυχιακο καπου αλλου;

Επισης ειναι 1 κ 30 ειμαι αρκετα πτωμα και ψιλοβρωμαω. Και αυριο πρωι πρεπει να ειμαι πανεπιστημιο. αλλα βαριεμαι να κανω μπανιο. να σκασω μπιχλας;

Τι εννοεις οτι οι φιλοι σου ετοιμαζονται; Να μεινουν μονοι τους, aka μεταπτυχιακο καπου αλλου;

Επισης ειναι 1 κ 30 ειμαι αρκετα πτωμα και ψιλοβρωμαω. Και αυριο πρωι πρεπει να ειμαι πανεπιστημιο. αλλα βαριεμαι να κανω μπανιο. να σκασω μπιχλας;

absofuckin NOT

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...