Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Κοριτσια, εξηγειστε μου τι παιζει με τα νυχια που ειναι βαμμενα σε 2 χρωματα; Δλδ ποιο βαφεται διαφορετικο απο τα άλλα και σε τι χρωμα; Πιο σκουρο/ανοιχτο απο τα υπολοιπα;</p>

<p>Εβαψα -μετα απο 2 μηνες νυχια- και το ενα το εκανα πρασινο ενω τα υπολοιπα ειναι μωβ. Κολλανε μεταξυ τους ή μπουρδελο τα κανα;</p>

Αν το μωβ είναι ηλεκτρικ και το πράσινο φωσφορίζει σαν τους μαρκαδόρους για υπογράμμιση τότε ο συνδυασμός είναι πολύ power.εγώ τα έβαψα ροζ κονφετι για να γιορτάσω τη μεταφορά σε καλύτερο σερβερ!αντε βρε παιδιά και του χρόνου με νέα εφαρμογή τζιμανι :D

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κάποτες δεν υπήρχε στα "στίκυ" και θέμα "OFF TOPIC-Μόνο για Γυναίκες" ;;

Θυμάμαι κοντράριζε το OOT , τον Θερμοσίφωνα και το θέμα για τον Καιρό στην Ανδαλουσία

Δημοσ.

Και εκεί που νόμιζα οτι το da:I ειναι το poor man's skyrim, τσουπ, νασου και οι δράκοι...

τελικά τα κατάφερες? ήρθαν τα ηλεκτρονικά "πακέτα"? :"3

έπαιξα valkyria chronicles σήμερα και γούσταρα , ευτυχώς που είχε να διαλέξεις jap voice αλλιώς το είχα σβήσει χωρίς uninstall

Δημοσ.

τελικά τα κατάφερες? ήρθαν τα ηλεκτρονικά "πακέτα"? :"3

έπαιξα valkyria chronicles σήμερα και γούσταρα , ευτυχώς που είχε να διαλέξεις jap voice αλλιώς το είχα σβήσει χωρίς uninstall

Απο την Δευτέρα το εχω στον δίσκο. Επίσης δεν με έψησε ποτέ το Valkyria chronicles...

Δημοσ.

Απο την Δευτέρα το εχω στον δίσκο. Επίσης δεν με έψησε ποτέ το Valkyria chronicles...

εγώ τώρα το έπαιξα για πρώτη φορά αλλα δεν έχω τι να παίξω και μου φάνηκε κομπλεντάν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...