Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοριτσια, εξηγειστε μου τι παιζει με τα νυχια που ειναι βαμμενα σε 2 χρωματα; Δλδ ποιο βαφεται διαφορετικο απο τα άλλα και σε τι χρωμα; Πιο σκουρο/ανοιχτο απο τα υπολοιπα;

Εβαψα -μετα απο 2 μηνες νυχια- και το ενα το εκανα πρασινο ενω τα υπολοιπα ειναι μωβ. Κολλανε μεταξυ τους ή μπουρδελο τα κανα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Γιατι υπαρχει κανονας για αυτο? Δεν ειναι φαση "κανε τα οπως ταιριαζουν/σ'αρεσουν"??

#Τιλερεπαιδιμου

Κοριτσια, εξηγειστε μου τι παιζει με τα νυχια που ειναι βαμμενα σε 2 χρωματα; Δλδ ποιο βαφεται διαφορετικο απο τα άλλα και σε τι χρωμα; Πιο σκουρο/ανοιχτο απο τα υπολοιπα;

Εβαψα -μετα απο 2 μηνες νυχια- και το ενα το εκανα πρασινο ενω τα υπολοιπα ειναι μωβ. Κολλανε μεταξυ τους ή μπουρδελο τα κανα;

Συνήθως παει αντίχειρας παράμεσος αλλο χρωμα
  • Like 1

οχοχοχοχ 

μιας που είπες για μπορδέλο

είδα χθες μια που την έφερε για καφέ μια φίλη απο την παρέα , που ειχε νύχι μήκος 2 νυχιών (κανονικών,κομμένων) και ήταν σε 3 χρώματα !

Κι όμως υπάρχει κανόνας κι ας μην το ξέρουν οι περισσότερες. Πέρα από επιλογή styling, το διαφορετικό χρώμα στο μεσαίο δάχτυλο είναι indication ότι κάποια δίνει κώλο. AFAIK αυτό ξεκίνησε στο Γκάζι. Αντίστοιχα, στην gay κοινότητα το bracelet στο μπράτσο σημαίνει πως ο άλλος κάνει βαθύ και καλό fisting.

Εξαρτάται που τα βάζεις! Πχ η Βαλερί καθαρίζει το αυτί με τον παράμεσο και ανοίγει την κουκακουλα με τον αντίχειρα και επειδή δε θυμάται, τα έχει σημειωμένα.

Το νύχι του μεσαίου, αν το βάζεις σε ιδιαίτερα σημεία να το βάφεις καφέ.

Σωστός, επομένως ο συνδυασμος καφέ πράσινο μωβ και κίτρινο για να σπάει η μουντάδα και να ταιριάζει με την κιτρίνιλα της οοδοντοστοιχείας, ειναι πάρα πολύ επιτυχημένος!

Εεεεεε αδικία το edit!!!! Σε είχα προλάβει...

Εδώ και μία ώρα στα Εξάρχεια ΜΑΤάδες και ΔΕΛΤΑδες δέρνουν πολίτες και δημοσιογράφους χωρίς καμία πρόκληση, σπάνε μαγαζιά και τζαμαρίες πολυκατοικίων, ρίχνουνε δακρυγόνα, κλέβουνε και κάνουνε προσαγωγές. Δεν ακολουθούν καμία εντολή, ούτε από το κέντρο τους. Εμφύλιος.

Επίσης λίγο πριν:"Κλούβα ΜΑΤ με αριθμό πινακίδας Ε.Α 28355 ξεφορτώνει άτομα με κουκούλες αυτήν τη στιγμή στην οδό Ιουλιανού."

Ταυτόχρονα σήμερα το βράδυ σε ερώτηση πως σχολιάζει τα αστυνομικά μέτρα στην φετινή επέτειο ο κ. Κικίλιας είπε: «Σε ότι έχει να κάνει με το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων έχω να δηλώσω ότι από την πλευρά μας πράξαμε τα δέοντα. Θέλω να ελπίζω ότι οι παρασπονδίες ήταν πάρα πολύ μικρές και λίγες σε σχέση με την γενική εικόνα που είναι πολύ καλή».

https://twitter.com/dromografos

http://live.24liveblog.com/1278579

http://left.gr/news/saranta-ena-hronia-meta-tin-exegersi-eortasmos-sti-skia-tis-astynomokratias-kai-tis-katastolis

Και σε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=GVSR_wFl2m0

Συνήθως παει αντίχειρας παράμεσος αλλο χρωμα

Α οκ. Αλλανταλλων εβαψα. Δε πειράζει. Αλλά σε τι χρώμα; παρόμοιο με αυτό για τα άλλα νύχια ή τελείως διαφορετικό;

Αντίστοιχα, στην gay κοινότητα το bracelet στο μπράτσο σημαίνει πως ο άλλος κάνει βαθύ και καλό fisting.

Μι θινκς οτι σημαίνει πως είναι υστερική υπερσεξουάλα που ασχολήται μόνο με το σεξ.

κ γω τέτοια είμαι βασικά.

Α οκ. Αλλανταλλων εβαψα. Δε πειράζει. Αλλά σε τι χρώμα; παρόμοιο με αυτό για τα άλλα νύχια ή τελείως διαφορετικό;

Διαφορετικό ρε συ.

μαύρο ασημί.

μωβ κίτρινο.

κόκκινο άσπρο και τέτοια.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...