Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

O κοσμος ειναι ηλιθιος ετσι? Πας σε φακην στενο ΑΝΑΠΟΔΑ. Οδηγεις παπι χωρις κρανος. Μιλας στο κωλοκινητο σου και οδηγεις κανοντας σλαλομ. Ε οταν μπαινω εγω αμεριμνος στο στενο με κανονικη ταχυτητα ερχομενος απο στενο χωρις ορατοτητα μη μου κανεις και χειρονομια οταν στη λεω κοκκαλομενος απο το σοκ γιατι I will find you and I will kill you. 

Και τελος παντων οδηγεις χωρις καμια μα καμια προφυλαξη, οδηγεις αναποδα. Ειναι αναγκη να μιλας και στο κινητο? Θα μου πεις ασε την εξελιξη να αναλαβει, οκ, αλλα στη στραβη θα εχω χρονια εφιαλτες ξερωγω.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καρφωσε και τους δυο επανω, αρχισε ενα λινουξ απο cd και χρησιμοποιησε την εντολη dd.

O ενας (hdd) ειναι ηδη μεσα στο laptop, τον καινουριο ssd πως να τον συνδεσω? Να παρω εξωτερικη θηκη??

Δεν σκαμπαζω και απο linux...  :(

@nicoc89: Η αλήθεια είναι ότι σε εκείνη τη γενιά υπήρχε μια περίοδος που το 360 φάνταζε το υπέρτατο vfm. Βέβαια όπως είπες εξαρτάται και από το τι θες να παίζεις, εγώ σε αυτό το κομμάτι πάλι θα επιμείνω στο pc και δεν είμαι καν graphics whore, απλά θεωρώ ότι όσον αφορά τα είδη, η πλατφόρμα σου δίνει περισσότερες επιλογές εξαιρώντας προφανώς τα multiplatforms. Από την άλλη η sony συνηθίζει να έχει τρελή βιβλιοθήκη games, εδώ υπάρχουν τόσοι τίτλοι για ps2 που παίζονται μια χαρά και στις μέρες μας. Δεν κρύβω δε ότι παλιότερα είχα περάσει κι εγώ από ένα στάδιο που σκεφτόμουν να πάρω 360 όταν δεν είχα pc που να σηκώνει πράματα, για να παίξω μεταξύ άλλων το RE 5. Φτηνά τη γλύτωσα...

Dude, ειναι απλό. Αν θελεις να πληρώσεις τον πρωτο γύρο με τα ξυδια ειναι okay αλλα τον δευτερο θα πρεπει να τον πληρώσει αυτη.

Μην κανετε την ζωή σας δύσκολη...

Μα δεν έχω πρόβλημα με το ποιος πληρώνει, πότε, που και γιατί. Με τις χαζές νοοτροπίες έχω, είτε αφορούν αυτό το ζήτημα, είτε το τι θα φάμε αύριο το μεσημέρι.

ακολουθω

https://twitter.com/tweetIikeagod

i may look like im listening to music but really i have my volume on zero and im listening to everyones conversations

Το κάνω κι εγώ πολύ συχνά, classic.

:"3

@nicoc89: Η αλήθεια είναι ότι σε εκείνη τη γενιά υπήρχε μια περίοδος που το 360 φάνταζε το υπέρτατο vfm. Βέβαια όπως είπες εξαρτάται και από το τι θες να παίζεις, εγώ σε αυτό το κομμάτι πάλι θα επιμείνω στο pc και δεν είμαι καν graphics whore, απλά θεωρώ ότι όσον αφορά τα είδη, η πλατφόρμα σου δίνει περισσότερες επιλογές εξαιρώντας προφανώς τα multiplatforms. Από την άλλη η sony συνηθίζει να έχει τρελή βιβλιοθήκη games, εδώ υπάρχουν τόσοι τίτλοι για ps2 που παίζονται μια χαρά και στις μέρες μας. Δεν κρύβω δε ότι παλιότερα είχα περάσει κι εγώ από ένα στάδιο που σκεφτόμουν να πάρω 360 όταν δεν είχα pc που να σηκώνει πράματα, για να παίξω μεταξύ άλλων το RE 5. Φτηνά τη γλύτωσα...

δεν ειναι θέμα δυνατού pc... οσα θέλω να παίξω δεν υπάρχουν και δεν θα έρθουν στο pc :P!
και εγώ γουστάρω ποιο πολυ pc αλλα αυτή τη στιγμή και τέρας pc να είχα θα χάζευα στο insomnia,χαχαχ,δεν κυκλοφορεί κάτι που να με ενδιαφέρει  

:"3

δεν ειναι θέμα δυνατού pc... οσα θέλω να παίξω δεν υπάρχουν και δεν θα έρθουν στο pc :P!

και εγώ γουστάρω ποιο πολυ pc αλλα αυτή τη στιγμή και τέρας pc να είχα θα χάζευα στο insomnia χαχαχ

επεσενμου το helmet?

• Like 1

φτιάξανε μηλόπιτα με καρύδια μέσα κ τέτοια 
τρώω ενα κομμάτι και παραλίγο να χύσω τον καφέ 
ομγδ!!!1

νιώθω μια ευχαρίστηση τώρα ,.....

Παναγία η μεγαλόχαρη.

Μεγάλη η χάρη της και το όνομά της, βοήθειά μας. Όλα τα λεφτά η βαθμολογία με τα αστεράκια στα θαύματα. Αλλά μόνο ενάμισι αστεράκι στον Αμβρόσιο; Γουάη; Εγώ του έβαλα 5, τέτοια θαυματάρα που έκανε.

έντιτ: με τα 5 που του έδωσα, πήγε στα 2.66 αστεράκια ο Αμβρόσιος. Βοηθήστε κι εσείς βρε παιδιά.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...